virtual worms
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 68
satranç turnuvasında 2. oldum

Seni seviyorum inan ki çok seviyordum ama herşey bunu gerektirdi özür dilerim sevgilim özür dilerim pınar
Dostum buraya değil de elini tutup gözlerine bakarak büyük bir içtenlikle söylersen daha etkili olacağı kanısındayım![]()
o da burada o silence o pınar o bendim ben oydum ama herşey bunu gerektirdi be kardeşim böyle olması gerekiyordu ama çok seviyorum hala onu olamıyorum onsuz ama olmam gerekiyor çünkü herşey bunu gerektiriyor be kardeşimm
Atışmalarınızdan onun silence olduğunu biliyordum zatenUmarım saçma sapan bir şey için böyle olmamıştır. Küçük şeyler yüzünden birbirinizi kırmamışsınızdır inşallah. Eğer düzelebilecek bir şeyse bir an önce uzlaşıp düzeltmeye bakın. Hiç bir şey için birbirinizden vazgeçmeye değmez...
saçma sapan birşey yüzünden değil olması gerekenler yüzünden bu durumdayız biz kardeş kimsede yaşamadığım aşkı onda yaşadım ama.. Işte aması var burada anlatamam :![]()
Yardımcı olabileceğim bir şeyse eğer ikinize birden yardımcı olmak isterim dostum![]()
biz kendimize bile yardımcı olamıyoruz be kardeş sağol yine de teşekkür ederim
biri bana bi ilaç söylesin Ağrım kesilmedi hala
Yapmadığım şeyi yapıcam bu gecenin sonunda Yoksa
bi-profenid'i önerebilirim. en ağrılı diş ağrılarını bile kesip bebekler gibi uyumama sebep olan güçlü bir ilaç![]()
cgrszone Valla Gidip Alıcam Gerçi Ayağıma Basamıyorum ama Biradere Telefon Açarım Kalksın Alsın Hıyar ! sabahtan beri 11 farklı ilaç aldım Zehirlenecem ya Algım Kapandı Kulaklarımda Çınlıyor Zaten!
burdayım da
flurbiprofen al ağrı kesici benim her türlü ağrımı gideriyor şıp diye. majezik ansaid falan bu gruptan
ama of ya ütü yapmam lazım bulaşık yıkamam lazım. makineden çamaşırları çıkarıp sermem lazım. ders çalışmam lazım
Sevmiyorum aşure falan, alışık değilim.bir aşure olsa da yesek.