yavuz_4106
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 51
15 Dakika aboooooooooo 

15 Dakika aboooooooooo![]()
ne kadar nazik bir cevap keşke ilk yazışmamızda öyle olsaydı neyse
hayal dünyam çok doğal, maalesef bu doğallık avatarda yok mecburen seni yasaklıyorum görmemek adınaşaka şaka :clover:
merak etme çok iyi bir avugatsın(!) ücretini hemen alırsın![]()
Jea nasıl milletin bir yorumuna bakıp onları dürtüyorsa benimde ona karşı aynı şekilde
ne ona bir çamur atıyorum ne de bir suçlama, ortalığı hemen bulandırma
aaa oo iyi bir kafiye olduneyse
o dğerlndirmemi snd blog kardeşliği diye bir konu var oradan Jea nin blog adresini gördüm blogundaki yzılarnı inc.dim ve bahsi geçen konuda da benzer ifadeleri vardı
bu iki yerden çıkark dğendime yptım ktü birşeyde demedim, kuyruk yağından çıkıp burada kendine çatacak laf arama![]()
Kardeşim sana kimin kuyruk yağından çıkıp çıkmadığını söylerdim ama neyse benim yazdığım yazıda "ortalığı bulandırma" gibi bir yorum kendine çıkarıyorsan kalbin fesat sana diyecek kelime bulamıyorum...avukatlık konusunda ise sana diyeceğim jeadan ben ücretimi alayım o aldığım ücret ile seni psikoloğa göndereyim ne dersin iyi olur senin için forumda 8 mesajına var insanlara çatmaktan başka birşey yapmadın 8 mesajdan sadece 1 tanesi düzgün ama bende kabahat senin gibileri kaale almama gerekirdi...
bu arada üyelerin profillerinden çıkmıyorsun nasıl açık mail adresi bulabildinmi site reklamı yapabilmek için![]()
Hepimiz nobranız.![]()
of ya offf gene depresyona girdim ben
Hont olur musun ?![]()
Sen seç onu artık bilmişş.
finduk çıkış yolu az ilerde, bak orada abidin kasap yazıyor o tabeladan sağa dönüyorsun göreceksin zaten hemen ilerde...
Belirli bir zaman lazım. Karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla, kendinin aptal olduğunu anlaman arasında....![]()