seciL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 102
Duygusal çekim ne yahu, şimdi bi yazıda okudum...
kaç paraya aldın markası ne alaturka mı alafranga mı ?Tuvaletim geldi.
Ee? Rahatlamadım ya?![]()
kaç paraya aldın markası ne alaturka mı alafranga mı ?![]()
![]()
Bunaldım
bu avatarı değiştirsen yaaaa resmen midem bulanıyor
Oldu Hahaiğrenç bir hayal dünyan var kardeş
hahha doğru doğru(!)ne de olsa iğrençlik her zaman yüze yansır demiş atalarımız
![]()
şekil A da görüldüğü gibi
Özel mesaj attım kardeş sana o yüzden gereksiz tartışmaya girmiyorum bir çok kişi avatırımı altın adama benzetirken sen mide bulantısı birşeye benzetirsen sorun sendedir :thumbup1: avatara ne effecti uyguladığımı özel mesajda yazdım okursan anlarsın :thumbup1:
kusura bakma ne altın adama ne de o dediğin başka şeylere benziyor benzediği şey ismi belli
cevap vereceğine suçlayıcı ve hakaret vari konuşuyorsun belli ki kendini çok akıllı zannediyorsun
ben sadece kişisel fikrimi söyledim ne aşağılama var ne kırma tercih senindir
sen o ... şey ile mutluysan banane
Ya kardeşim kendin hakaret vari konuşuyorsun utanmadan beni suçluyorsun ya avatarını değiştirmisin diyeceğine iğrenç midem bulanıyor diyorsun ben seni memnun edecek değilim kimseyede hakaret ettiğim falan yok ayrıca 2 mesajındada bana hakaret etmeye çalışıyorsun ata sözlerinden falan bahsediyorsun ! bişeyden dolayı kuyruk acın varsa bilelim kimsenin fikrinede birşey dediğim yok o kimseler adaplı konuşmayı bildiği sürece ayrıca sen beğensende beğenmesende o avatar kalacaktır. kimseye bu saatten sonra o şundandır şu da şundandır diyecek değilim herkes kendi hayal dünyasında yaşar herkes kendine göre görür ve yaşar....
Boşver, bana da özel mesaj atmış zaten. Ne demek istediğini anlayamadım ama.
Ya Jea forumda tartışmayacağım diyorum millet beni buluyor :tongue: yahu nasıl bir hayal dünyası var anlamadım hata bende galiba hiç cevap vermemeliydim ayrıca böyle kullanıcı adında reklam barındıran kişileri niye alırlar foruma anlamıyorum![]()
iyi geceler jea :clover:Ben gidiyorum ya. Sıktı forum 2 dakikada. Herkese iyi geceler. Uyumaya çalışayım.
Ya kardeşim kendin hakaret vari konuşuyorsun utanmadan beni suçluyorsun ya avatarını değiştirmisin diyeceğine iğrenç midem bulanıyor diyorsun ben seni memnun edecek değilim kimseyede hakaret ettiğim falan yok ayrıca 2 mesajındada bana hakaret etmeye çalışıyorsun ata sözlerinden falan bahsediyorsun ! bişeyden dolayı kuyruk acın varsa bilelim kimsenin fikrinede birşey dediğim yok o kimseler adaplı konuşmayı bildiği sürece ayrıca sen beğensende beğenmesende o avatar kalacaktır. kimseye bu saatten sonra o şundandır şu da şundandır diyecek değilim herkes kendi hayal dünyasında yaşar herkes kendine göre görür ve yaşar....
Allaha şükür utanılacak bir şey yaptığımız yok reklam yaptığımız hiç yok, sizi tanımışlığımız hele hele kuyruk yağımız![]()
hiç ama hiç yok, sadece insani bir istek var ortada buna karşı bir direnç, herşey bundan ibaret
dün gece şunu yazmayı düşünmüştüm ihmal ettim, " midem bulanıyor " yerine daha olumlu birşey yazabilirdim bu konuda haklısın, o anlık hissimi açık konuşmak istedim, ama doğru değil, sözümü geri alıyorum, sürç-i lisan oldu affola
şimdi isteğimi tekrar yeniliyorum muhterem kardeşim avatarınızı değiştirme durumunuz olabilir mi
yaparsanız memnun olurum yapmasanızda saygım sonsuzdur
Ben de forumdaki bir konuda son mesaj olarak yazmıştım ama bazı kişilerin yorumlarını görünce özel mesajdan hafifçe dürttüm kendilerini. Bu şahıs da bunlardan biri. Aradaki fark, o bana özel mesaj atmış ve ne dediğini de anlamadım.
anladın, anladında sanırım işine gelmedi
arkadaşlar merak edebilir özel mesajın içeriğini özet olarak
kayseride bulunan bir yibo da olanlar hakkında Jea bu yorumda bulunmuş
Jea hem kendi blogunda hemde sdn de sık sık erkek arkadaşlarının varlığından bahsediyor özellikle blogunda daha vurgulu yapıyor
bende merak ettim bu kadar ahlaki(!) dersler veren kız kardeşimiz gerçekten erkek arkadaşııyla iki laf edip çekirdek çıtlayıp ayrılıyor mu yani bu sayfadaki yorumu ne kadar sahici
yani Jea 'nin ifadesiyle dürttümama cevap yok
Hayır değiştirmeyeceğim canım kardeşim.. avatarımı görmeyi ver veya aklına öyle kötü şeyler getirmemeyi dene
iyi forumlar...
Öncelikle insanları yazdıkları 1 yorumla ele almamalısın forumda gördüğüm kadarıyla yenisin ama bu yazdıkların bana eski bir üyeninkiymiş gibi geliyorher nekadar jea forumda erkek arkadaşlarından bahsetmiş olsa dahi sana veya bana kendi özeli hakkında bahsedecek değildir. bence insanlara soru yöneltmeden önce tanımaya çalış zira ben jeayı tanırımda severimde deli dolu bir kişiliktir sözlerindende şüphe duymam meraklı birisin galiba merakını gidermek için yazdım bunları yoksa ben kimsenin avukatı değilim ayrıca jea nın bu forumdan arkadaşımız olan bir kişiyle ileri derece ve seviyeli bir ilişkişi var... :thumbup1:
Özetle bende ön yargılı biri izlenimi bıraktın eğer forumda yeteri kadar zaman geçirirsen biz veya bizleri tanırsan senin açından daha iyi olur en azından samimi arkadaşlar edinirsin:thumbup1: