Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
ne kadar nazik bir cevap keşke ilk yazışmamızda öyle olsaydı neyse

hayal dünyam çok doğal, maalesef bu doğallık avatarda yok mecburen seni yasaklıyorum görmemek adına :D şaka şaka :clover:

merak etme çok iyi bir avugatsın(!) ücretini hemen alırsın :D :P Jea nasıl milletin bir yorumuna bakıp onları dürtüyorsa benimde ona karşı aynı şekilde

ne ona bir çamur atıyorum ne de bir suçlama, ortalığı hemen bulandırma

aaa oo iyi bir kafiye oldu :D neyse

o dğerlndirmemi snd blog kardeşliği diye bir konu var oradan Jea nin blog adresini gördüm blogundaki yzılarnı inc.dim ve bahsi geçen konuda da benzer ifadeleri vardı

bu iki yerden çıkark dğendime yptım ktü birşeyde demedim, kuyruk yağından çıkıp burada kendine çatacak laf arama :D

Kardeşim sana kimin kuyruk yağından çıkıp çıkmadığını söylerdim ama neyse benim yazdığım yazıda "ortalığı bulandırma" gibi bir yorum kendine çıkarıyorsan kalbin fesat sana diyecek kelime bulamıyorum...avukatlık konusunda ise sana diyeceğim jeadan ben ücretimi alayım o aldığım ücret ile seni psikoloğa göndereyim ne dersin iyi olur senin için forumda 8 mesajına var insanlara çatmaktan başka birşey yapmadın 8 mesajdan sadece 1 tanesi düzgün ama bende kabahat senin gibileri kaale almama gerekirdi...

bu arada üyelerin profillerinden çıkmıyorsun nasıl açık mail adresi bulabildinmi site reklamı yapabilmek için :D

tekno-bilişim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim sana kimin kuyruk yağından çıkıp çıkmadığını söylerdim ama neyse benim yazdığım yazıda "ortalığı bulandırma" gibi bir yorum kendine çıkarıyorsan kalbin fesat sana diyecek kelime bulamıyorum...avukatlık konusunda ise sana diyeceğim jeadan ben ücretimi alayım o aldığım ücret ile seni psikoloğa göndereyim ne dersin iyi olur senin için forumda 8 mesajına var insanlara çatmaktan başka birşey yapmadın 8 mesajdan sadece 1 tanesi düzgün ama bende kabahat senin gibileri kaale almama gerekirdi...

bu arada üyelerin profillerinden çıkmıyorsun nasıl açık mail adresi bulabildinmi site reklamı yapabilmek için :D

bu mutlu günümde birbirimizin kalbini kırmamıza gerek yok ygs iyi geçmiş oh iyi

kimsenin profilinde dediğin şeyi aradığımda yok bu bir iftiradan öteye gitmez

cevap vermek isterim ama bu sefer iş kötüye bağlanır

abicim ben lafımı geri aldım özür dilerim sen bak işine nede olsa abimizsin

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
sonuç ;
tr - 24d-10y
mat 12-5
sos 16-13
fen 13-10

ygs1 ;233
ygs2 ; 232
ygs3 ; 259 bu puanlar 4 yıllığa yetiyo mu acep bilgisayar 4 yıllık

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Öğretmenler bu aralar tehlikeli dikkat etmek lazım. :D Bence gabul etme :D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
nedense bugün seni hiç görmek istemiyorum.aslında istiyorum da görmemek için tutuyorum kendimi

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
akşam 7de calvaria alcakmış beni evine götürcekmiş ona sinirliyim zaten. bide izmire gidemediğim için. maili sana gelmştir zaten görmüşsündür :(

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Sen seç onu artık bilmişş. :D

finduk çıkış yolu az ilerde, bak orada abidin kasap yazıyor o tabeladan sağa dönüyorsun göreceksin zaten hemen ilerde...

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
her ne ararsan kendinde ara; gugılda, tivitte, feyste diildir!..

Reaksiyon puanı
189
Söylemekten çok susmak, hiç bir şeyi düşünmemek ve sadece işimi yapmak rahatlatıyor beni...

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
2 gün bilgisayardan uzak durup kafa dinlemek istiyorum...

aygü

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Belirli bir zaman lazım. Karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla, kendinin aptal olduğunu anlaman arasında.... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...