• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Dominos Pizza Beni Sinir Etti Şimdi . Açlıktan Ölüyorum Evde Yemeye Bişe Yok Ekmek Bile yok Bizim Hatunda Nöbetçi Bu Hafta Adamlar 9 Dan Sonra Dışarıya Servisimiz Yok Dediler Ya
(Gerçi Bu Kadınlarsız Erkek Irkının Ömrünün 1 Yıldan Fazla Olmayacağını Gösterdi Bana ya Neyse ) :)

Tahtamı Yicem Bu Saatte . Komşuya Gitcem Ama Adamda Çok Ters Ya Bu Saatte Kapımı Çalınır Der Uyuz Uyuz Konuşur . En Az 1 Saat Haber Alamassınız Benden 155 i Arayın Ben Gelip Kendim Teslim Olurum :)

Çarşamba günü Diskrit matematik sınavım var ve çalışamıyorum yorgunluktan :(

NikeSteeL bende akşam yemeği yemedim daha istersen gel beraber yiyelim...Allah ne verdiyse yeriz... Hamsi tava var severmisin...:laugh::laugh::laugh:​
images
images
images
images
images
images
images
images
BUNLARIN YANINDA BİDE SALATA YAPARIZ... NE DERSİN???...:laugh:​

Gülüşlerin arkasında ne kadar hüzün saklanabilir bi fikrin var mı ? ne kadar dyanabilir insan ???*

bilmiyorum,*bilmiyorum,*bilmiyorum :(

NikeSteeL bende akşam yemeği yemedim daha istersen gel beraber yiyelim...Allah ne verdiyse yeriz... Hamsi tava var severmisin...:laugh::laugh::laugh:​
images
images
images
images
images
images
images
images
BUNLARIN YANINDA BİDE SALATA YAPARIZ... NE DERSİN???...:laugh:​

Ya Öldürdün beni Murat Şimdi yaaa :(

Doğu Garajına Saat Kulesinin oraya İnem Orda Bir Balıkçı Vardı Balık Ekmek Yapıyordu Açıksa Bol Roka ile iyi Gider Şimdi Off Off

Kırık kalpler durağında inecek var, eteğindeki taşları dökecek var, doldurun kadehleri içelim beraber, yılların yorgunluğu geçene kadar...

susdurmaya calisma
ben zaten konusamiyorum
durdurmaya calisma
ben zaten gidemiyorum.....

Kırık kalpler durağında inecek var, eteğindeki taşları dökecek var, doldurun kadehleri içelim beraber, yılların yorgunluğu geçene kadar...
İçen biri değilimdir yanlış anlaşılmasın. Haha :D

Candan Ablam yine damardan girmiş sadece. :)

seni bana yazilmis bir sarki sanmisdim......

yanilmak cok aci birsey..... :(

Ben zaten senden gelen her kederi her çileyi /
Kabullendim sen gittiğin günden beri /
Bazen duyarsan sitemli sözlerimi bağışla /
Çünkü çok **

Benim belkide gizli bir bildiğim var elbette ağlarım benim can kırıklarım var senin gördüğün yanağımdan süzünler asıl içimde içimde yüzdüğüm bir deniz var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...