• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okuldan gördüğüm bi d*ll**anın yanından geçtiğimde karşı yoldaki arkadaşına bak harry potter diye seslendi. arkama döndüm o anlık sinirle pek duyamasada, yanımdan geçenlere biraz ayıp olsa da or**** ço**** diye bağırdım..

heralde beni insana çevir diyecekti ama derdini sorup dinlemedim..

coreline dee photoshopuna daaa....

Ah be cicim, senin yüzünden 9 saat uyudum. Şu an mal gibiyim. :D Neyse, dünya turuna çıktığımda bol bol uyurum haha. :D

Kafa güzel, iyi mi?

2010 un ilk yazısı :)

---------- saat 21:26 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:25 eklenmişti ----------

tüh beee 2009 da kaldıı gene :)

---------- saat 21:27 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:26 eklenmişti ----------

Karar ağaçları :hammer:

hacı yarın sınavın var sen hala nettesin :)

2010 un ilk yazısı :)

---------- saat 21:26 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:25 eklenmişti ----------

tüh beee 2009 da kaldıı gene :)

---------- saat 21:27 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:26 eklenmişti ----------

hacı yarın sınavın var sen hala nettesin :)

Bilgisayardan çalışıyorum hacı :D :thumbup:

ooooooffffffffffff oooooooofffffff matematik yazılım var 2 gün sonra ve ben hala netin başındayım bi gün bu net yüzünden sınıfta kalacam evdekilerde pc yi kafamda paralayacak :D

Ovvvv albayyy ... ovvv .. n'ayırrr ... albayyy ... şimdi ! deffol ... :D:D

Bırak... Sorma !! Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın. Aşk de, nefret de, ne dersen de! Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğinin sebebini bırak sözcüklerin kafası karışmasın. Bir kelimeye, bir dizeye, bir şiire sığmayacak kadar AĞRILI HARFLERİM!!!

Bırak... Sorma !! Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın. Aşk de, nefret de, ne dersen de! Ben bile bilmezken bendeki vazgeçilmezliğinin sebebini bırak sözcüklerin kafası karışmasın. Bir kelimeye, bir dizeye, bir şiire sığmayacak kadar AĞRILI HARFLERİM!!!
Bence de bence de. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...