Birkan Öztürk
Doçent
Hocam 1.5 yıldır saçma sapan laflarına mağruz kaldım hani sabırım tükendi ve neden günah ki ? Sakladıkları bir şeyi sadece ailesine diyeceğim sakladıkları için onlar günah işlemez mi ? En azından ailesi verdiği harçlıkların nereye gittiğin öğrenir. Malum sınıfta para dilenmekten başka bir şey yapmayan arkadaş var babasından korkan yani bilmiyorum hocam belki de haklısınız hiç bir şey yapmayıp liseyi bitirip gitmem daha mı iyi olur bilmiyorumBenim yaptığım stil bu ve etkili olduğunu çok kez gördüm. Onun için önerdiğim de bu. 5-6 yıl biraz abartı bence ama evet, uygulamaya geçirmesi kick boks'tan uzun sürecektir Wing Chun'u. Ama bizde güreşçiye karşı nasıl savunursun ? Boksçuyla nasıl dövüşürsün ? Bunları da gösteriyorlar. Yani temelin çok daha sağlam olacaktır. Kick Boks yaparsan da kondisyonun ve gücün daha sağlam olacakBen açıkçası Wing Chun'a başlamadan önce dövüşle hiç alaksı olmayan biriydim ve dövüşmekten ben de korkardım aynı arkadaş gibi. Wing Chun temelinde zaten herkesin yapabileceği bir dövüş stili olsun diye kurulmuş bir sistem ve avcı wing chun bunu daha da ileriye götürmüş. Bunun için onu önerdim, bu diğer sistemlerden iyi yada kötü gördüğüm anlamıyan gelmez. Kaç saat çalıştın ve o saatlerde ne kadar efor gösterdin bu ne kadar iyi olduğunu belirler.
---- Mesajlar birleştirildi ----
İntikam ha ? -_- Boş insanlar için kendini böyle bir günaha sokacasın ? Helal olsun...