- Reaksiyon puanı
- 1,317
Arkadaşlar selam. Doğru yer mi bilmiyorum ama bir derdim var okulda ki kariyersiz insanlarla ilgili ne yapmam konusunda yardım ederseniz sevinirim.
Ben biraz kilolu ve işte dövüştür odur budur yapamayan bilmeyen bir insanım ve yürüyüşüm normal değil içe basık yürüyorum ve liseye başladığımdan beri (10. sınıfım) sınıfta ki bazı gereksiz insanlar benim yürüşüm ile dalga geçiyorlar ve 'paytak' gibi saçma bir isim taktılar bugüne kadar hep dalga geçtiler ve nasıl anlatayım yasak mı bilmiyorum ama ben bir ceket aldım ve aldığımdan beri afedersinzi ama eşcinsel bir şekilde dalga geçiyorlar işte bana şöyle böyle yapar mısın ? Diye gerisini siz anlarsınız zaten. Sorum şu yani bu insanlar sıkıntılı ve bir şey desem saldıracaklar gibi bende bilmediğimden korkuyorum açıkcası yani sizce ne yapmalıyım ? Artık dayanamayıp hepsinin ailesine nasıl insanlar olduklarını açıklamayı düşünüyorum gizlice arayıp sigara içtiklerini vs. Yani arkadaşlar böyle bir durumda sizce ne yapmalıyım ?
Senin bu durumdan rahatsız olduğunu bildikleri için devam ediyorlar. Onun bunun çocukları işte. Kendine sınıftan bir iki kişiyle çevre oluştur ve bu kişilerle takıl. Eğer çevre oluşturamıyorsan müzikle arkadaş ol. Eğer fiziki müdahalede bulunmaya kalkarlarsa karşılık vermekten çekinme. Güçlü olduklarını bilsen bile onlar başlatirsa fiziksel bir saldırıyı kendini ezdirme. Ondan da heveslerini aldıklarında bırakırlar seni.