Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Benim yaptığım stil bu ve etkili olduğunu çok kez gördüm. Onun için önerdiğim de bu. 5-6 yıl biraz abartı bence ama evet, uygulamaya geçirmesi kick boks'tan uzun sürecektir Wing Chun'u. Ama bizde güreşçiye karşı nasıl savunursun ? Boksçuyla nasıl dövüşürsün ? Bunları da gösteriyorlar. Yani temelin çok daha sağlam olacaktır. Kick Boks yaparsan da kondisyonun ve gücün daha sağlam olacak :) Ben açıkçası Wing Chun'a başlamadan önce dövüşle hiç alaksı olmayan biriydim ve dövüşmekten ben de korkardım aynı arkadaş gibi. Wing Chun temelinde zaten herkesin yapabileceği bir dövüş stili olsun diye kurulmuş bir sistem ve avcı wing chun bunu daha da ileriye götürmüş. Bunun için onu önerdim, bu diğer sistemlerden iyi yada kötü gördüğüm anlamıyan gelmez. Kaç saat çalıştın ve o saatlerde ne kadar efor gösterdin bu ne kadar iyi olduğunu belirler.

---- Mesajlar birleştirildi ----

İntikam ha ? -_- Boş insanlar için kendini böyle bir günaha sokacasın ? Helal olsun...
Hocam 1.5 yıldır saçma sapan laflarına mağruz kaldım hani sabırım tükendi ve neden günah ki ? Sakladıkları bir şeyi sadece ailesine diyeceğim sakladıkları için onlar günah işlemez mi ? En azından ailesi verdiği harçlıkların nereye gittiğin öğrenir. Malum sınıfta para dilenmekten başka bir şey yapmayan arkadaş var babasından korkan yani bilmiyorum hocam belki de haklısınız hiç bir şey yapmayıp liseyi bitirip gitmem daha mı iyi olur bilmiyorum

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Hocam 1.5 yıldır saçma sapan laflarına mağruz kaldım hani sabırım tükendi ve neden günah ki ? Sakladıkları bir şeyi sadece ailesine diyeceğim sakladıkları için onlar günah işlemez mi ? En azından ailesi verdiği harçlıkların nereye gittiğin öğrenir. Malum sınıfta para dilenmekten başka bir şey yapmayan arkadaş var babasından korkan yani bilmiyorum hocam belki de haklısınız hiç bir şey yapmayıp liseyi bitirip gitmem daha mı iyi olur bilmiyorum

Kavgayla bu iş çözülmez şikayet ediceksiniz sonra kimseyi kafanıza takmayacaksınız bu kadar basit

Kameji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sevgilimin Arkadaşları yüzünden sevgilim benle konuşmuyor. Ben de geçen dönem giden iyi bir arkadaşım ile buluştum sınıftaki 1 arkadaşımla. Toplamda 2 erk. 1 kız var ortamda. Sevgilim bunu duymuş Arkadaşları doldurmuş bide üstüne şuan benle haksız bir nedenden dolayı konuşmuyor. Sırf Arkadaşları yüzünden . Bu mesajı görmüyicek ama. Sevgilimin arkadaşlarından nefret ediyorum .

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Sevgilimin Arkadaşları yüzünden sevgilim benle konuşmuyor. Ben de geçen dönem giden iyi bir arkadaşım ile buluştum sınıftaki 1 arkadaşımla. Toplamda 2 erk. 1 kız var ortamda. Sevgilim bunu duymuş Arkadaşları doldurmuş bide üstüne şuan benle haksız bir nedenden dolayı konuşmuyor. Sırf Arkadaşları yüzünden . Bu mesajı görmüyicek ama. Sevgilimin arkadaşlarından nefret ediyorum .
Yapacağın şey çok basit sende onunla konuşmayacaksın ilgi göstermeyince ya ayrılacak yada sinirden çıldıracak bi gün sonra yanına gelecek o zaman dersin benimle mi çıkıyorsun arkadaşlarınla mı karar ona kalmış

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Screenshot_2018-02-07_22-20-51.png

Maşallah diyelim, umarım daha yüksekleri de görürüz ;)
(F klavye)

Yerde Linux bulan kendini geek sanıyor...

Ekli dosyayı görüntüle 34674
Malesef günümüz Linux kullanıcıları...

Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Dünya bildiğiniz gibi güzel biyer değil.
Bir ara Liveleak videoları seyrediyordum. O aklıma girdi.
Aslında dünyanı böyle vaziyyete koyan insanlar ta kendileridir.
Dünyada insan olmasaydı çok güzel yer olurdu.
World Reset düğmesi olsaydı ilk düğmeye basan ben olurdum belki.

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Daha önce basacak insanlar var sen ve ülken için kötü durumlardan çıkmasını bilmek ve çalışmak lazım ama daha kötü durumda olanları düşünüpte şükretmekte lazım.

Telefon alacağım 3 defa uğraştırdı 3cusunde 24 saat sonra uğraş diyor ben de vazgeçtim.
Para mı yatıramıyorsun

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Daha önce basacak insanlar var sen ve ülken için kötü durumlardan çıkmasını bilmek ve çalışmak lazım ama daha kötü durumda olanları düşünüpte şükretmekte lazım.

Para mı yatıramıyorsun
Paramı harcayamiyorum

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
o ne ya? istanbul da otobüs numarası gibi Türkçe ne ki o?
5T Taksim hattı 8/21 de piyale?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
net olmak önemli o çocuğun 8gb rami 128gb emmc varsa kaçmaz pcimde 8gb ram yok hatta 4gb bile yok ki 3 bile değil 2,48gb...
Ekran Görüntüsü 2018-02-08 21-36-05.png

hdd 160 gb yani 149,05gb...

Mahperi

Asistan
Reaksiyon puanı
410

"Dünya ahiretin tarlasidir"
Zahmet var, sabır var, uğraşmak var. Dünyanın güzel olduğunu da kim söyledi!
Güzel olan ektiğimiz tohumlar olmalı, sadece sabır ey insanoğlu :)))

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Ablam gözlerimi yaşartıyor. Bir satır kod yazmasını bilmez kendisi ama Arch Linux kurulu masaüstümü ona açtım, spor salonuna çıktım, kafamda kaldı ki acaba halledebilir mi ? Arch Linux alışık olduğu bir şey değil muhtemelen. Tamam Mint Xfce kullanıyor da evinde, denendi kanıtlandı arkadaşlar. Hangi dağıtım tabanı olursa ne yaptığını bilen birisi tarafından herşeyi kurulup ayarlandığı sürece her Linux dağıtımı son kullanıcıya uyar :P

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Bence kesin iPhone almaya çalıştın banka bile dayanamadı buna :D
Ben Apple olsam @Murat Burç a bir şey satmazdım :D Adam her yerde giydiriyor, ben sana para vereyim alma derdim. Ben Apple olsam bana da satmazdım. Git buradan pis Linux'çu Ninja, biz burada penguenleri pek sevmeyiz, yada sana üstüne para vereyim daha Apple ismini ağzına da alma derim :p
(Murat giydiriyor tamam ama, ben ... çocuklar var lütfen !)

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
"Dünya ahiretin tarlasidir"
Zahmet var, sabır var, uğraşmak var. Dünyanın güzel olduğunu da kim söyledi!
Güzel olan ektiğimiz tohumlar olmalı, sadece sabır ey insanoğlu :)))
Dünya yaşanılası yer değil demek istedim.

Baya Deep web gezmiştim bir ara. İzleyici olarak hani üye değil. O kadar dünyaya nefret arttı ki bilemezsiniz Amaan insan denilen varlık hayvandanda kötüymüş.

Bunu anlatmak istiyorum. Baya korkunç şeyler görnüşüm. Hatta zaman geçtikçe artıyor pisişik insanlar.

Öyle böyle değil bence Mining Rigler artdıkça Deep Web baya büyüyor.
Bu sunucu niteliğinde kullanılan Riglere bitcoin üsulu ile ödeme yapılıp Deep Webin hayatta kalmasını baya sağlamlıştırıyorlar.

Bitcoinin önceleri en işlevsel olduğu yer DEEP WEB'ti. Ama borsa hisselerinin yukselmesi nedeniyle pazara dahil oldu.

Şimdide millet kurduğu Riglerden para kazandığını sanıyor ama ekran kartları üzerinden ne hesaplandığını bilmeyerek belki insan ticaretinin dökümanlarını istenilen bileşen belleğinde kopya olarak bile saklayabilirler.

Mahperi

Asistan
Reaksiyon puanı
410

Baya Deep web gezmiştim bir ara. İzleyici olarak hani üye değil. O kadar dünyaya nefret arttı ki bilemezsiniz Amaan insan denilen varlık hayvandanda kötüymüş.

Bunu anlatmak istiyorum. Baya korkunç şeyler görnüşüm. Hatta zaman geçtikçe artıyor pisişik insanlar.

Bu sunucu niteliğinde kullanılan Riglere bitcoin üsulu ile ödeme yapılıp Deep Webin hayatta kalmasını baya sağlamlıştırıyorlar.

Bitcoinin önceleri en işlevsel olduğu yer DEEP WEB'ti. Ama borsa hisselerinin yukselmesi nedeniyle pazara dahil oldu.

Şimdide millet kurduğu Riglerden para kazandığını sanıyor ama ekran kartları üzerinden ne hesaplandığını bilmeyerek belki insan ticaretinin dökümanlarını istenilen bileşen belleğinde kopya olarak bile saklayabilirler.
Deep web'e baktığım güne lanet etmiştim.
Meraktan bakayim dedim, psikolojim altüst oldu bir süre. Lakin hayatın bildiklerimizden ibaret olmadığını; İnsanların ne kadar acımasız olabileceklerini ve daha temkinli olmak gerektiğini
de anlamış olduk.
Dünya yaşanılası bir yer değilise de;
yaşıyorsak bir sebebi var :)))

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Deep web'e baktığım güne lanet etmiştim.
Meraktan bakayim dedim, psikolojim altüst oldu bir süre. Lakin hayatın bildiklerimizden ibaret olmadığını; İnsanların ne kadar acımasız olabileceklerini ve daha temkinli olmak gerektiğini
de anlamış olduk.
Dünya yaşanılası bir yer değilise de;
yaşıyorsak bir sebebi var :)))
Benim için bir sebep kalmadı zamanimin dolmasını bekliyorum sadece :)

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467

Aynen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...