Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Major Lazer bile işr yaramıyor moral o kadar pert

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Major Lazer bile işr yaramıyor moral o kadar pert

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Keşke eski zamanlardaki gibi olsaydıkta kızı direkt kaçırsaydık. Zamanla severdik birbirimizi be :) Neyse yine boş yaptım. İyi akşamlar

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Helal lan hakkatten geliştirmişler
1d12d30d4edcb46652623ffe21569277.png

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
şu an 6865 sayfanın önğndr 68686868 yığıntısı var opera kafayı yiyor !

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Günaydın herkese.
Bu sefer çevredeki neredeyse herkesin dediği uzun dönem askerliği seçtim kısa dönem yerine sanırım herkes memur gibisin maaş alıyorsun rahatsın gibi düşünüyor.
Ancak ben araştırdım bu söylenenler batı çıkarsa geçerli batı ne kadar kolaysa doğu 10 kat zor.
Bendeki bu şansla da zaten kesin doğu çıkar.
Gerçi birçok sağlık sorunu var bende psikoloji de zaten iyi değil yaparlar mı orası da muamma.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Günaydın herkese.
Bu sefer çevredeki neredeyse herkesin dediği uzun dönem askerliği seçtim kısa dönem yerine sanırım herkes memur gibisin maaş alıyorsun rahatsın gibi düşünüyor.
Ancak ben araştırdım bu söylenenler batı çıkarsa geçerli batı ne kadar kolaysa doğu 10 kat zor.
Bendeki bu şansla da zaten kesin doğu çıkar.
Gerçi birçok sağlık sorunu var bende psikoloji de zaten iyi değil yaparlar mı orası da muamma.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum.
Doğu batı şans işi. Keske kısa hakkınız varken kullansaydiniz. Kısa olduğunuz için tavır degistireceklerini pek sanmiyorum. Ne tür zorluğu varmış? Muayene sirasinda da sorunlarinizdan bahsedersiniz zaten.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Doğu batı şans işi. Keske kısa hakkınız varken kullansaydiniz. Kısa olduğunuz için tavır degistireceklerini pek sanmiyorum. Ne tür zorluğu varmış? Muayene sirasinda da sorunlarinizdan bahsedersiniz zaten.
Doğuya düştüğün zaman en zorlu dağlarda sürekli operasyonu bu asteğmenlere veriyorlarmış emrindeki askerlerden de sen sorumlu oluyormuşsun ve bunu aldığın 3 aylık eğitimle yapman isteniyor.Zaten o dağlarda kurşun yemesen bile arazisi zor çilesini yaşayan biliyor.Batı ise dedikleri gibi memur gibisin ama zaten genelde batıya çıkmıyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Doğuya düştüğün zaman en zorlu dağlarda sürekli operasyonu bu asteğmenlere veriyorlarmış emrindeki askerlerden de sen sorumlu oluyormuşsun ve bunu aldığın 3 aylık eğitimle yapman isteniyor.Zaten o dağlarda kurşun yemesen bile arazisi zor çilesini yaşayan biliyor.Batı ise dedikleri gibi memur gibisin ama zaten genelde batıya çıkmıyor.
Öncelikle 2 çeşit asteğmenlik var. Biri meslekî asteğmenliktir, acemiliği 3 haftadır ve kalanında mesleğini icra edersin, diğeri normal asteğmenliktir, 75 gün civarı bir acemiliği vardır ve doğu batı farketmeden tabiri caizse bu acemilik süresinde adamın totosundan kan alırlar.. Çünkü sen artık komutan olacaksındır. Seni komutanlığa hazırlarlar.. Ancak doğuya mı, batıya mı gideceğin de kütüğüne bağlıdır çoğunlukla. Kütüğün doğudaysa, batıya gidersin, batıdaysa da doğuya gidersin..
Ve son bilmen gereken şey de, senin isteğinle kısa ya da uzun dönem yapmazlar. Sen uzun istesen de kısa dönem çıkabilir. O biraz da torpille alakalıdır, torpillilerden kalan kontenjanı da sırayla doldururlar, ihtiyaç varsa sana da çıkabilir.
Ek olarak: Sadece acemilikte çile çekersin, acemilik bitince subay olursun ve haftasonları tatildir.. Bir subay ne kadar çile çeker savaşa gitmedikten sonra?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Öncelikle 2 çeşit asteğmenlik var. Biri meslekî asteğmenliktir, acemiliği 3 haftadır ve kalanında mesleğini icra edersin, diğeri normal asteğmenliktir, 75 gün civarı bir acemiliği vardır ve doğu batı farketmeden tabiri caizse bu acemilik süresinde adamın totosundan kan alırlar.. Çünkü sen artık komutan olacaksındır. Seni komutanlığa hazırlarlar.. Ancak doğuya mı, batıya mı gideceğin de kütüğüne bağlıdır çoğunlukla. Kütüğün doğudaysa, batıya gidersin, batıdaysa da doğuya gidersin..
Ve son bilmen gereken şey de, senin isteğinle kısa ya da uzun dönem yapmazlar. Sen uzun istesen de kısa dönem çıkabilir. O biraz da torpille alakalıdır, torpillilerden kalan kontenjanı da sırayla doldururlar, ihtiyaç varsa sana da çıkabilir.
Ek olarak: Sadece acemilikte çile çekersin, acemilik bitince subay olursun ve haftasonları tatildir.. Bir subay ne kadar çile çeker savaşa gitmedikten sonra?
Bilgi için teşekkürler hocam ama savaşa gerek yokki doğuda zaten savaş bitmiyor :)

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Benimde bu sene son geçiş sınavı var lanet girsin. Oyüzden mod adayı olmadım. Ama göreceksiniz. Başınıza admin kesileceğim. :D

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Canlı yayınını kaçırıyorum kb. Sdn:) something about 1% nin yeni bölümü gelmiş ben hiç kaçıırır mıyım:p

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
15 dakika önce 3,31 di. İyi bugün çok ucmadi derken 3,34 olduğunu gordum. Ne diyim hll olsun.

3.35'i görmüş. Helal lan doların 2'liranın altında olduğu günleri hatırlıyorum. (o zamanlar dolar neydi bilmezdim ama hatırlıyorum yani)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...