- Reaksiyon puanı
- 1,876
Bu süperay mıdır nedir baş ağrısı yapıyor diyorlar harbi akşama doğru beynim çatlamaya başladı. Sizde var mı bişeyler?
Bu gece bilmem kaç saatleri arasında ne ışın falan diyolar, telefonu kapatın falan, ne kadar doğru?
Bana da öyle geliyor.O trolleme olabilri diye düşünüyorum.
Her tv 'ye çıkan birşeyler atıyor. Aldırma ve keyfini çıkar.Dünyanın etrafında boşuna manyetik alan yok,o sar olayı troll bence.
Ayımı seyretsem yatsammı bilemedim. [emoji28]
Valla çözümünü bilmediğim sorularla yüzyüze oturuyorum şuan sabahlıcsm gibime geliyor. [emoji23]Her tv 'ye çıkan birşeyler atıyor. Aldırma ve keyfini çıkar.(Tabi moralin benimki gibi değilse.)
Ders çalışmaya çalıştım ama yapamadım. Nedense moralim bozuktu. Anca 3 saatte 4 soru çözebildim. Üstelik yazılılar cuma günü başlıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.Valla çözümünü bilmediğim sorularla yüzyüze oturuyorum şuan sabahlıcsm gibime geliyor. [emoji23]
Bir yanım çık çatıya Ay'ın keyfini çıkar diyor, bir yanım çözülecek 200 edb sorusu ve bununla ilgili 33 soruluk sınavın var diyor. Bu gidişle elimde testlerle gece 3'te çatıya cikicam.
Evet son sınıf. MF hazirlaniyorum. Kolaylık olsun diye hoca 200 soru verip bunun arasından 33 soru sorarak sınav yapicam dedi. Ama hiçte kolay olacak gibi değilSeninki son sınıf değil miydi? TM mi hazırlanıyorsun?
Kolay gelsin..Evet son sınıf. MF hazirlaniyorum. Kolaylık olsun diye hoca 200 soru verip bunun arasından 33 soru sorarak sınav yapicam dedi. Ama hiçte kolay olacak gibi değil![]()
Evet son sınıf. MF hazirlaniyorum. Kolaylık olsun diye hoca 200 soru verip bunun arasından 33 soru sorarak sınav yapicam dedi. Ama hiçte kolay olacak gibi değil![]()
LinkedIn bi sosyal ağ sanırım. İsmini çok duyuyorum ama neyle alakalı, ne işe yarıyor anlamadım. [emoji23]Linkedln. Motivasyonu öyle bir arttırıyor ki. Başarılı profillere bakıp gelecekte o profile sahip olabilmek için insanın ders çalışası geliyor.
İş ve kariyer üzerine kurulu bir sosyal medya. Yani daha çok kurumsal.LinkedIn bi sosyal ağ sanırım. İsmini çok duyuyorum ama neyle alakalı, ne işe yarıyor anlamadım. [emoji23]
Tebrik ederim.3 senedir lisedeyim ilk defa sayısal bir dersten 100 aldım
İlginç bir duygu yanına gelip tebrik ediyorlar falan bazıları hak ettin diyor![]()
Matematikte en yüksek 70 aldım onuda bu yıl geçeriz umarımTebrik ederim.
Dokuzuncu sınıfta matematikten 97 almıştım. Üç şubede de en yüksek benim notumdu. Bir kız gelip bana "yaaağ sen nasıl 97 aldın?" demişti. Kız olmasa cevabını çok güzel verirdim de işte.![]()
Aramıza Hoşgeldiniz. İnşallah iyi forum deneyimi yaşarsınızİnsan söyleyince bazen rahatlamıyor diye başlayım![]()
LinkedIn bi sosyal ağ sanırım. İsmini çok duyuyorum ama neyle alakalı, ne işe yarıyor anlamadım. [emoji23]
Tolga abi yayında baya sinirli
Oly beBeyler şimdi ben gittiğimden beri acayip mesajlar geldi.
Herkes geri dönmem için yalvardı yani görmeniz lazımdı.
Dediler reyiz olmadan gemi yürümez, dedim ben gelemem ama dinlemiyorlar.
Hatta üyelerimizden birkaçı çıktı köprüye, intahar edecem diyorlar.
Neyse o üyeleri zorla zaptettim, kurtardım onları.
Ama yani o kadar geri dönmemi istediniz ki yani böyle acayip istediniz.
Sonra birkaçı yalvardı, ayaklarıma kapandı falan, evladım yapmayın falan diyorum dinlemiyorlar.
Mecburen geri döndük biz de yapacak birşey yok.
Ben Kenobi efsanesi geri döndü.
@okinkurt'un takım yıldızı söndü.
Kuzey-batı çok karmaşık bir yöndü.
Oturdukları sıra daima en öndü.