- Reaksiyon puanı
- 1,876
Major Lazer bile işr yaramıyor moral o kadar pert
Allah korumuşBilgisayarın fişini falan evdeki herşeyi çekin. Bizim bir prizimiz yangın çıkarıyordu az daha. Kullandığım anda çarpılmıştım.
Sende opera kullanma o zamanşu an 6865 sayfanın önğndr 68686868 yığıntısı var opera kafayı yiyor !
Doğu batı şans işi. Keske kısa hakkınız varken kullansaydiniz. Kısa olduğunuz için tavır degistireceklerini pek sanmiyorum. Ne tür zorluğu varmış? Muayene sirasinda da sorunlarinizdan bahsedersiniz zaten.Günaydın herkese.
Bu sefer çevredeki neredeyse herkesin dediği uzun dönem askerliği seçtim kısa dönem yerine sanırım herkes memur gibisin maaş alıyorsun rahatsın gibi düşünüyor.
Ancak ben araştırdım bu söylenenler batı çıkarsa geçerli batı ne kadar kolaysa doğu 10 kat zor.
Bendeki bu şansla da zaten kesin doğu çıkar.
Gerçi birçok sağlık sorunu var bende psikoloji de zaten iyi değil yaparlar mı orası da muamma.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum.
Doğuya düştüğün zaman en zorlu dağlarda sürekli operasyonu bu asteğmenlere veriyorlarmış emrindeki askerlerden de sen sorumlu oluyormuşsun ve bunu aldığın 3 aylık eğitimle yapman isteniyor.Zaten o dağlarda kurşun yemesen bile arazisi zor çilesini yaşayan biliyor.Batı ise dedikleri gibi memur gibisin ama zaten genelde batıya çıkmıyor.Doğu batı şans işi. Keske kısa hakkınız varken kullansaydiniz. Kısa olduğunuz için tavır degistireceklerini pek sanmiyorum. Ne tür zorluğu varmış? Muayene sirasinda da sorunlarinizdan bahsedersiniz zaten.
Öncelikle 2 çeşit asteğmenlik var. Biri meslekî asteğmenliktir, acemiliği 3 haftadır ve kalanında mesleğini icra edersin, diğeri normal asteğmenliktir, 75 gün civarı bir acemiliği vardır ve doğu batı farketmeden tabiri caizse bu acemilik süresinde adamın totosundan kan alırlar.. Çünkü sen artık komutan olacaksındır. Seni komutanlığa hazırlarlar.. Ancak doğuya mı, batıya mı gideceğin de kütüğüne bağlıdır çoğunlukla. Kütüğün doğudaysa, batıya gidersin, batıdaysa da doğuya gidersin..Doğuya düştüğün zaman en zorlu dağlarda sürekli operasyonu bu asteğmenlere veriyorlarmış emrindeki askerlerden de sen sorumlu oluyormuşsun ve bunu aldığın 3 aylık eğitimle yapman isteniyor.Zaten o dağlarda kurşun yemesen bile arazisi zor çilesini yaşayan biliyor.Batı ise dedikleri gibi memur gibisin ama zaten genelde batıya çıkmıyor.
Bilgi için teşekkürler hocam ama savaşa gerek yokki doğuda zaten savaş bitmiyorÖncelikle 2 çeşit asteğmenlik var. Biri meslekî asteğmenliktir, acemiliği 3 haftadır ve kalanında mesleğini icra edersin, diğeri normal asteğmenliktir, 75 gün civarı bir acemiliği vardır ve doğu batı farketmeden tabiri caizse bu acemilik süresinde adamın totosundan kan alırlar.. Çünkü sen artık komutan olacaksındır. Seni komutanlığa hazırlarlar.. Ancak doğuya mı, batıya mı gideceğin de kütüğüne bağlıdır çoğunlukla. Kütüğün doğudaysa, batıya gidersin, batıdaysa da doğuya gidersin..
Ve son bilmen gereken şey de, senin isteğinle kısa ya da uzun dönem yapmazlar. Sen uzun istesen de kısa dönem çıkabilir. O biraz da torpille alakalıdır, torpillilerden kalan kontenjanı da sırayla doldururlar, ihtiyaç varsa sana da çıkabilir.
Ek olarak: Sadece acemilikte çile çekersin, acemilik bitince subay olursun ve haftasonları tatildir.. Bir subay ne kadar çile çeker savaşa gitmedikten sonra?
Yani seni terörle mücadeleye göndermezler.Bilgi için teşekkürler hocam ama savaşa gerek yokki doğuda zaten savaş bitmiyor![]()
Başınıza admin kesileceğim.![]()
Merhaba. Hazır lafı geçmişken nasıl aday olunuyor?Siraya gecelim lütfen.
Merhaba. Hazır lafı geçmişken nasıl aday olunuyor?
15 dakika önce 3,31 di. İyi bugün çok ucmadi derken 3,34 olduğunu gordum. Ne diyim hll olsun.Dolar çok seksi oldu. 333
Beklemedeyimİhtiyaç olduğu zaman forumda konu açılıyor ve başvuru yapıyorsunuz. Şu an için başvurular sona ermiş bulunmakta. Bir dahaki sefere artık![]()
Hakkınızda hayırlısı olsunBeklemedeyim![]()
15 dakika önce 3,31 di. İyi bugün çok ucmadi derken 3,34 olduğunu gordum. Ne diyim hll olsun.
Elektrikçi de çalışıyordum millet dövizciye koşup dolarlarını bozduruyordu bende bozdurmuştum o aralar3.35'i görmüş. Helal lan doların 2'liranın altında olduğu günleri hatırlıyorum. (o zamanlar dolar neydi bilmezdim ama hatırlıyorum yani)
Hiç kusura bakma çoktan 100 derecede araya kaynadım.Siraya gecelim lütfen.