Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
Ya Aras ya Yurtici. Baska alternatif yok2 tane gitar siparişi verdik hepsiburada.com'dan. Gönderen şirket yurtiçi kargo. Hay lanet.
Ya Aras ya Yurtici. Baska alternatif yok2 tane gitar siparişi verdik hepsiburada.com'dan. Gönderen şirket yurtiçi kargo. Hay lanet.
Ya Aras ya Yurtici. Baska alternatif yok
Yurtiçi iyidir. Dün ürün sipariş verdim bu sabahın köründe geldi.2 tane gitar siparişi verdik hepsiburada.com'dan. Gönderen şirket yurtiçi kargo. Hay lanet.
Calisanlar fena (kötü anlamda) Üst düzeyler neden söyle bir baskin yapmaz subelere anlamam. Buradan ekmek yiyorsunuz arkadas. Youtube de birisi subeyi cekmis. Kutular hep disarida![]()
39 sayfa yorum yapılmış ne mübarek kargo firmasıysa.
Öyle bulamama gibi bir dalga yok. Onlar karalama kampanyası. Çünkü ürünler arabalara öyle rast gele istiflenmiyor. Yani sen bir ürün aldın diyelim, hepsiburada şubesi direk adres bilgilerini ve alıcı bilgilerini içeren bir bandrol yapıştırıyor. Bu bandrol yapıştıktan sonra araca konuyor. Araç daha sonra ildeki en büyük ilgili trasnfer merkezine gidiyor. Trasnfer merkezinde ürün gideceği ile veya semte göre ayrılıyor ve ilgil iarabaya konmak için ürünün ürzerinde daha önce yapıştırılan barkod okutularak araçtan indiriliyor. kargo adet sayısı belli olduğu için barkodu okutulmayan varsa direk belli oluyor, yani her aşamada tek tek barkod okutuluyor. Bu sayede kaybolma ortadan kalkıyor.@Lazzz sen bu Yurtiçiyle haşır neşirdin. Ekşi'de yorumları okudukça ürküyorum kargoyu yurtiçi'nin merkezinde bulamayanlar falan varmış.
Hadi inşallah, bayrama denk geldik çok gecikme çıkar mı?Öyle bulamama gibi bir dalga yok. Onlar karalama kampanyası. Çünkü ürünler arabalara öyle rast gele istiflenmiyor. Yani sen bir ürün aldın diyelim, hepsiburada şubesi direk adres bilgilerini ve alıcı bilgilerini içeren bir bandrol yapıştırıyor. Bu bandrol yapıştıktan sonra araca konuyor. Araç daha sonra ildeki en büyük ilgili trasnfer merkezine gidiyor. Trasnfer merkezinde ürün gideceği ile veya semte göre ayrılıyor ve ilgil iarabaya konmak için ürünün ürzerinde daha önce yapıştırılan barkod okutularak araçtan indiriliyor. kargo adet sayısı belli olduğu için barkodu okutulmayan varsa direk belli oluyor, yani her aşamada tek tek barkod okutuluyor. Bu sayede kaybolma ortadan kalkıyor.
Pazartesi yarım gün çalışırlar bugün kargoya verilirse pazartesi teslim ederler belki, pazartesi teslim edilmezse bayram bitişinde gelir.Hadi inşallah, bayrama denk geldik çok gecikme çıkar mı?
öyle yerlerde fahri trafik müfettişleri olabilir pusuda bekliyen emekli amcalar,teyzeler...50 70 yolda sehir ici biyere giderken 150 km hizla gidiyorum yol musait ise![]()
Dünya adaleti sıfır ..bana gelsin yalnız işsiz,parasızım ...
Çok çalış, çok kazan , helal kazan. [emoji4]Az kazan ama helal kazan...Allah yanlışa düşenlerden etmesin...
Aza kanaat etmeyen çoğu bulamazÇok çalış, çok kazan , helal kazan. [emoji4]
İsyan et demedim [emoji16][emoji4]Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz![]()
Hepsiburada sipariş numarasıyla değil kargo veya gönderi numarasıyla sorgulatirsan çıkar. Sipariş bunarasiyla kargo bilgisine ulaşamazsın.@Lazzz hepsiburada sipariş numarası verdi ama bunu yurtiçi'nin sitesinde arattığımda kabul etmiyor?
seni kan tutyor olmalı kendi kanına da bakma bende yok iki kere kan verdim ikincisinde zımbırtıyı çok hızlı doldurmuşum hemşire dehşete düştü bu nasıl oldu? diyordu...kan tahlili için 2 damla kan verdim fenalık geçirdim niye böyle oldu anlamadım.
ben kan vermeden önce bi çocuk geldi ayak parmağını cam kesmiş annesi olacak akıllı da poşete sarmış çocuğun ayağını sonra bi çocuk daha geldi elini bardak kesmişti ç0k kan gördüm bir şey olmadı biraz içim kaltı o kadar ama hemşire elime iğneyi batırdıktan sonra çok farklı oldum.seni kan tutyor olmalı kendi kanına da bakma bende yok iki kere kan verdim ikincisinde zımbırtıyı çok hızlı doldurmuşum hemşire dehşete düştü bu nasıl oldu? diyordu...
geçmiş olsun...ben kan vermeden önce bi çocuk geldi ayak parmağını cam kesmiş annesi olacak akıllı da poşete sarmış çocuğun ayağını sonra bi çocuk daha geldi elini bardak kesmişti ç0k kan gördüm bir şey olmadı biraz içim kaltı o kadar ama hemşire elime iğneyi batırdıktan sonra çok farklı oldum.