Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ya Aras ya Yurtici. Baska alternatif yok
748f2a916b789fd43ebb69a034c0fdb8.jpg

39 sayfa yorum yapılmış ne mübarek kargo firmasıysa.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
@Lazzz sen bu Yurtiçiyle haşır neşirdin. Ekşi'de yorumları okudukça ürküyorum kargoyu yurtiçi'nin merkezinde bulamayanlar falan varmış.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
@Lazzz sen bu Yurtiçiyle haşır neşirdin. Ekşi'de yorumları okudukça ürküyorum kargoyu yurtiçi'nin merkezinde bulamayanlar falan varmış.
Öyle bulamama gibi bir dalga yok. Onlar karalama kampanyası. Çünkü ürünler arabalara öyle rast gele istiflenmiyor. Yani sen bir ürün aldın diyelim, hepsiburada şubesi direk adres bilgilerini ve alıcı bilgilerini içeren bir bandrol yapıştırıyor. Bu bandrol yapıştıktan sonra araca konuyor. Araç daha sonra ildeki en büyük ilgili trasnfer merkezine gidiyor. Trasnfer merkezinde ürün gideceği ile veya semte göre ayrılıyor ve ilgil iarabaya konmak için ürünün ürzerinde daha önce yapıştırılan barkod okutularak araçtan indiriliyor. kargo adet sayısı belli olduğu için barkodu okutulmayan varsa direk belli oluyor, yani her aşamada tek tek barkod okutuluyor. Bu sayede kaybolma ortadan kalkıyor.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Öyle bulamama gibi bir dalga yok. Onlar karalama kampanyası. Çünkü ürünler arabalara öyle rast gele istiflenmiyor. Yani sen bir ürün aldın diyelim, hepsiburada şubesi direk adres bilgilerini ve alıcı bilgilerini içeren bir bandrol yapıştırıyor. Bu bandrol yapıştıktan sonra araca konuyor. Araç daha sonra ildeki en büyük ilgili trasnfer merkezine gidiyor. Trasnfer merkezinde ürün gideceği ile veya semte göre ayrılıyor ve ilgil iarabaya konmak için ürünün ürzerinde daha önce yapıştırılan barkod okutularak araçtan indiriliyor. kargo adet sayısı belli olduğu için barkodu okutulmayan varsa direk belli oluyor, yani her aşamada tek tek barkod okutuluyor. Bu sayede kaybolma ortadan kalkıyor.
Hadi inşallah, bayrama denk geldik çok gecikme çıkar mı?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Telefonun pil ömrünü artırmak için, setcpu yardımı ile kısıtladım, sağolsun etkisi oldu ama onun öncesinde hızı minimum ve maksimum olarak en yükseğe aldım, telefon öyle bir akıyor ki, ben 2 senedir kullanıyorum yok bu akıcılık, saniye sürmüyor uygulama arası geçişler, uygulama açılmaları...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Asıl ptt çok kötü. çarşamba günü bir sipariş verdim hala kargo bekliyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
ve biraz da gıcıkmışım ablama göre...
ortak yönde arızalı ikizin de varsa tam olur...
@Odessa

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
@Lazzz hepsiburada sipariş numarası verdi ama bunu yurtiçi'nin sitesinde arattığımda kabul etmiyor?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
kargolanınca takip numarası link olarak e-postana gelicek...

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
kan tahlili için 2 damla kan verdim fenalık geçirdim niye böyle oldu anlamadım.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
kan tahlili için 2 damla kan verdim fenalık geçirdim niye böyle oldu anlamadım.
seni kan tutyor olmalı kendi kanına da bakma bende yok iki kere kan verdim ikincisinde zımbırtıyı çok hızlı doldurmuşum hemşire dehşete düştü bu nasıl oldu? diyordu...

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
seni kan tutyor olmalı kendi kanına da bakma bende yok iki kere kan verdim ikincisinde zımbırtıyı çok hızlı doldurmuşum hemşire dehşete düştü bu nasıl oldu? diyordu...
ben kan vermeden önce bi çocuk geldi ayak parmağını cam kesmiş annesi olacak akıllı da poşete sarmış çocuğun ayağını sonra bi çocuk daha geldi elini bardak kesmişti ç0k kan gördüm bir şey olmadı biraz içim kaltı o kadar ama hemşire elime iğneyi batırdıktan sonra çok farklı oldum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
ben kan vermeden önce bi çocuk geldi ayak parmağını cam kesmiş annesi olacak akıllı da poşete sarmış çocuğun ayağını sonra bi çocuk daha geldi elini bardak kesmişti ç0k kan gördüm bir şey olmadı biraz içim kaltı o kadar ama hemşire elime iğneyi batırdıktan sonra çok farklı oldum.
geçmiş olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...