- Reaksiyon puanı
- 3,278
Özel mesaj yolladım oraya bir bak.bende samsung var ondan gıcık gelmiş...
Özel mesaj yolladım oraya bir bak.bende samsung var ondan gıcık gelmiş...
Ne kadar olmuş? ben 0.20₺ almıştım galiba..Nova Launcher yine indirime girmiş. Aldım gitti. Apk ile uğraşmaktan da sıkıldım galiba.
androidte bir şeye asla para vermem nasıl alıyorsunuz? yoksa ben iskoçyalıyım da haberim yok?Ne kadar olmuş? ben 0.20₺ almıştım galiba..
Kart olmayınca sıkıntı aynen katılıyorum.androidte bir şeye asla para vermem nasıl alıyorsunuz? yoksa ben iskoçyalıyım da haberim yok?
Senin haberin yok.androidte bir şeye asla para vermem nasıl alıyorsunuz? yoksa ben iskoçyalıyım da haberim yok?
SakinSenin haberin yok.
İNNİAL kart,kontör,google play kart'ları...Kart olmayınca sıkıntı aynen katılıyorum.
Sakinim zaten! Niye böyle dedin ki?
Şu ininali alayım ya.İNNİAL kart,kontör,google play kart'ları...
Gülümseme emojisi koysaydın öyle düşünmezdim amaSakinim zaten! Niye böyle dedin ki?
kart var benden para isteyenleri sevmiyorum yürü git derim...Kart olmayınca sıkıntı aynen katılıyorum.
59krş olmuş. apk kullanıyorum zaten ama sürekli apk indirmek sıkıyor bir yerden sonra. Bazı sık kullandığım uygulamaları satın alıyorum.Ne kadar olmuş? ben 0.20₺ almıştım galiba..
Türk Telekom ödemesi kullanıyorum. Faturasız hat, bakiye üzerinden vergisiz anında ödeme. Tertemiz. Ödeme İptali de var bir süre. Beğenmezsen paranı geri alabilirsin.Kart olmayınca sıkıntı aynen katılıyorum.
Bilgi için teşekkür ederim, alacağım bir şey olursa aklımın köşesinde.59krş olmuş. apk kullanıyorum zaten ama sürekli apk indirmek sıkıyor bir yerden sonra. Bazı sık kullandığım uygulamaları satın alıyorum.
Türk Telekom ödemesi kullanıyorum. Faturasız hat, bakiye üzerinden vergisiz anında ödeme. Tertemiz. Ödeme İptali de var bir süre. Beğenmezsen paranı geri alabilirsin.
Siparişle ilgili sorum var da özelden sorsam?İnternet alışverişlerinde en para çok daha iyi ve rahat. Kendin alışveriş limitini belirle google play'a tanımla ayrıca tüm uygulamaları %50 indirimli al. En para çok daha cazip![]()
Sorabilirsin.Siparişle ilgili sorum var da özelden sorsam?
Hangi operatör?Böyle saçma bi sistem yok ya Steam a 10tl para atıcam mobil ödeme yi seçtim siteye yönlendirdi numaramı girdim devam dedim tak! Hata verdi Neymiş sadece faturayı otomatik ödeme talimatı ile ödeyenler yararlanabilirmiş her türlü otomatik ödeme talimatı versek de vermesekde para çıkmayacakmı çıkacak ee ne zorunlu tutuyorsun o zaman arkadaş
TürkcellHangi operatör?
İstanbul ziyaretimde bana da gelmişti bu mesajBu belediyeler bizim nereye gittiğimizi mi oraya buraya satıyor?
![]()
operatör'deki kuş ötüyor ondan hücresel veri açık mı?Bu belediyeler bizim nereye gittiğimizi mi oraya buraya satıyor?
![]()
Hucresel veriyi niye kapatayım ki? Devamlı açık.operatör'deki kuş ötüyor ondan hücresel veri açık mı?
onunla bu mesajı göndermeleri mümkün nerde olduğunu gösteren sandece sana göstermiyor...Hucresel veriyi niye kapatayım ki? Devamlı açık.