resul.01
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
herkese merhaba arkadaşlar
Öyle birşey mi vardı. Bilmiyordum ki.Doktora acil kaşesi vurdursaydin..
Acil hastalara öncelik var, doktor acil yazıp gönderiyor ertesi güne giriyorsun.Öyle birşey mi vardı. Bilmiyordum ki.
Bazı insanlar, sormak ile yargılamayı karıştırıyorlar.. Biliyorum böyle saçma sapan tepki gösteren insanları, hayır sormuş evet hayır diyeceksin buna kızmaya hakkın yok, ama derse ki niye tutmuyorsun, illa ki tutacaksın, o zaman sıkıntı..İnsanların oruç tutup tutmamasını yargılayan insanlara sinir oluyorum. (Küfür [emoji724] olmasa...)
Bende ona dedim zaten [emoji4] Benimde arkadaş ortamında sorduğum oluyor. Gelmiş çok bilmişin biri bir fotoğrafın altına yorum yapmış. Mübarek ayda bir kere olsun oruç tuttun mu? Sanane.Bazı insanlar, sormak ile yargılamayı karıştırıyorlar.. Biliyorum böyle saçma sapan tepki gösteren insanları, hayır sormuş evet hayır diyeceksin buna kızmaya hakkın yok, ama derse ki niye tutmuyorsun, illa ki tutacaksın, o zaman sıkıntı..
Ilımlı derken?Forum mu cortladı? İnternet mi? Mesajı tekrar etmiş.
Benim kalbim temiz olayları hani.. Emir ve yasakları gevşek tutmalar falan..Ilımlı derken?
Ilımlı İslam olmaz. Çizgisi bellidir. Sağa sola yalpalarsan şarampole(!) yuvarlanıverirsin..İslam zaten ılımlı ki tekrar ılımlı İslam demeye gerek yok bakınız Yusuf İslam'a sondere beyfendi muhteşem bir adamdır.
Yolculuk nereye?Bir THY klasiği. 2,5 saat rötar.
Çok sahtekarlar var aramızda çok.
Samsun-->Atatürk Havalimanı-->İspanyaYolculuk nereye?
Umarım delili vardır. Böyle şeyleri ortaya yazarken delil gerekir.. Aramızda provokatör çok...
Hocam mod olmak gibi bir isteğin varmı ?Umarım delili vardır. Böyle şeyleri ortaya yazarken delil gerekir.. Aramızda provokatör çok...