Acilen bi doktora görün ciddi sıkıntılar olabilirArkadaşlar kolundan kan aldılar 4 gün oldu kan alinan bölgede sararma ve kıl köklerinde kırmızı kırmızı lekeler var normal birsey mi bu ?
4 gün içinde kan alınan bölgede etrafa doğru yayılma oldu mu ?(koyu tondan zamanla sararma safhasına geçer.)Arkadaşlar kolundan kan aldılar 4 gün oldu kan alinan bölgede sararma ve kıl köklerinde kırmızı kırmızı lekeler var normal birsey mi bu ?
Yemeksepetin de anormallikler başladı. Geçen sipariş vermediğim menüyü bir anda kapımda buldum. Şimdi de evimin 500-600 m ötesinde şube olmasına rağmen, siparişiniz Mimaroba şubesine aktarılmıştır diye mail geldi. Mimaroba bana en az 60 km uzakta.
Aradım. Yanlış mail gelmiş olabilir diyorlar. Satıldıktan sonra mı oldu bunlar diyeceğim ama alakası yoktur heralde. Bir anda sistemlerini değiştirmemişlerdir sanırımm.
Son 12 günde 490 gb indirme yapmışım , iyi sömürmüşüm apartın internetini![]()
![]()
16 Gb ile yetinmeye çalışıyorum insafsız![]()
gta 4 te nasıl hile yapıyoruz ya
2 kez üst üste yukarı yön tuşuna basın diyor ancak bende telefonu açınca 2 seçenek geliyor multiplayer ve video düzenleme 2. kez tuşa bastığımda o ikisi arasında seçim yapıyorum orjinal olduğu için hile yapma şansım yokmu ?
İlk görevi yaptıktan sonra hile yapabilirsin. İki kere yukarı yon tuşuna bastığında numara girmen gerekiyor. İnternette bu numaraları bulabilirsin.gta 4 te nasıl hile yapıyoruz ya
2 kez üst üste yukarı yön tuşuna basın diyor ancak bende telefonu açınca 2 seçenek geliyor multiplayer ve video düzenleme 2. kez tuşa bastığımda o ikisi arasında seçim yapıyorum orjinal olduğu için hile yapma şansım yokmu ?
İlk görevi yaptıktan sonra hile yapabilirsin. İki kere yukarı yon tuşuna bastığında numara girmen gerekiyor. İnternette bu numaraları bulabilirsin.
Teşekkür ederim deneyeceğim
Arkadaşım 1 ay önce falan hediye etti bugün yeter artık oynayacağım dedim win 7 kurdum nvidia410m ile kasmadan çok rahat oynayabiliyorum![]()
Ne çok mesaj atar oldu sosyal medya yöneticisi anlık düşüncesini kutluyoruz
![]()
Top Fans rezilliği yaşamayalım yeter bize.
t40 versinler bayılırım belaya...
Beyler otobüsle İstanbula gelecem biri beni karşılasın ofisi basalım
![]()
izmirdeyim...
Hmm. Merkez mi hangi ilçe?
Deneme sınavlarında maksimum 25 soru yaptım. Net olarak değil yalnız. :mrgreeen:Lys matematik neti hedefim sene başı 35 idi şuan 20 25![]()
Benim şuanki puanlarla istanbul zor [emoji16] Ben zaten sakarya veya kocaeli istiyodum [emoji14] devlete giriyim motorumu alayım gerisi umurumda değil açıkçası [emoji41]Deneme sınavlarında maksimum 25 soru yaptım. Net olarak değil yalnız. :mrgreeen:
Durum vahim. Olduğumuz bütün deneme sınavlarındaki yapamadığım sorulara bakıyorum.Artık tek çare bu.![]()