Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
En son ne zaman maç yaptığımı hatırlamazken akşam arkadaşlar çağırdı maça gittim :D

Azıcık kondisyon depolarsam bu yaz halısahaları coştururum :P :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
En son ne zaman maç yaptığımı hatırlamazken akşam arkadaşlar çağırdı maça gittim :D

Azıcık kondisyon depolarsam bu yaz halısahaları coştururum :P :D

jack russell mı ne ? yada dalmoçyalyalı al o formun kralını yaptırır her gün iki posta koşturur seni...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Abi saatte fosfor var ama lazım olmadığında güzel lazım olduğunda kötü gözüküyor belli zamanlarda mı çalışıyor bilgisi olan ?

Reaksiyon puanı
24
VqytzG5.png

Şanlı Sealand için!

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
jack russell mı ne ? yada dalmoçyalyalı al o formun kralını yaptırır her gün iki posta koşturur seni...

Ben kendime bakmıyorum, köpekceğiz perişan olur :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Abi saatte fosfor var ama lazım olmadığında güzel lazım olduğunda kötü gözüküyor belli zamanlarda mı çalışıyor bilgisi olan ?

Fosfor aydınlıkta topladığı ışığı karanlıkta yaymaya başlar. Gün boyunca saat ışıkta durmuşsa gece ışığı kapatınca saatin parladığını görürsün. Ama gün boyunca karanlık yerlerde durmuşsa gece çok az parlar veya parlamaz.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

güneş ışığına maruz kalınca şarj oluyor güneş görsün gündüz gece ışıldar ama fosfor zamanla gücü azalan bir madde lumina diye bir şey var daha parlak ışıklı onu kullanıyor pahalı saatlerde...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
hd160jj'yi seagate'e kaydettim servis işi çıkınca ne yapıcaklar acaba?

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Birden aklıma geldi ve sdn'deki buluşma resimlerimize baktım, ne günlermiş :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Kulaklık garantiden geldi, tamir etmişler çok garip oysa yenisini bekliyordum :D
yalnız orijinal den farklı olmuş jack girişi orijinal ile aynı değil kendi garantisi değil de farklı bir yerde yapılmış getirilmiş gibi tuhaf geldi biraz bana.

3eH8PGl.jpg

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Kulaklık garantiden geldi, tamir etmişler çok garip oysa yenisini bekliyordum :D
yalnız orijinal den farklı olmuş jack girişi orijinal ile aynı değil kendi garantisi değil de farklı bir yerde yapılmış getirilmiş gibi tuhaf geldi biraz bana.

3eH8PGl.jpg

o jack satılmıyor nerden bulmuşlar? bir tanede bende vardı jackı kopuk kardeşimle paylaştık kulaklık kısımlarını o aldı kumanda kısmını ben aldım mikrofonu bozuk çakma earpods'a taktım sesi artırıp kısabiliyor şarkı atlatmıyor galiba oda çakma s5 kulaklığı idi...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Az önce 503 hatasını alan tek ben miyidim?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
hafta sonu %30 indirimleri oluyordu yoklamak gerek vatan'ı.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
enpara iadeleri yatırdık diye mesaj attı ama para yok ortada, 2 kişiye sordum onlara da yatmadı, [MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] sende durum ne? :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Eski fotoğraflarıma (özellikle bebeklik fotoğrafları) bakınca duygulandım yauv

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
o jack satılmıyor nerden bulmuşlar? bir tanede bende vardı jackı kopuk kardeşimle paylaştık kulaklık kısımlarını o aldı kumanda kısmını ben aldım mikrofonu bozuk çakma earpods'a taktım sesi artırıp kısabiliyor şarkı atlatmıyor galiba oda çakma s5 kulaklığı idi...

Bilmiyorum ki bende şaşırdım. Tamir etmişler işte normalde böyle bir jack yok bunlarda daha iyi oldu bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...