- Reaksiyon puanı
- 16,127
Bilmiyorum ki bende şaşırdım. Tamir etmişler işte normalde böyle bir jack yok bunlarda daha iyi oldu bu
o jack olsa bir avec var ona takardım...
Bilmiyorum ki bende şaşırdım. Tamir etmişler işte normalde böyle bir jack yok bunlarda daha iyi oldu bu
İstanbuldaysan eminönüne gidersen bak bulabilirsino jack olsa bir avec var ona takardım...
İstanbuldaysan eminönüne gidersen bak bulabilirsin
Hangi dişinDostlar benim küçük azı dişim ağrıyor (diş fırçalamayı biraz ihmal ettim evde olduğumdan).Çok değil ama elimle hafif bir sallanma oluyor.Sizce geçer mi?Korkmaya başladımhmy:
Aman elini vurma mikrop kapmasın iyice fırçala tuzlu su gargara vs. yap o diş Şakaya gelmez dişçiye git en kısa sürede diş Ağrısı kötüdür geçmiş olsun![]()
birinci azı dişi , sağ üstteki
ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.Dişlerimi artık günde 3 defa fırçalayacağım.Gerçekten geri dönüşü yok :yes:Aman elini vurma mikrop kapmasın iyice fırçala tuzlu su gargara vs. yap o diş Şakaya gelmez dişçiye git en kısa sürede diş Ağrısı kötüdür geçmiş olsun
iOS'ta SDN uygulamalarının test sürümünü alan var mı?
Ben formu doldurdum da nasıl ulaşacaz bu uygulamaya?
Size mail gelecek. O zaman fakat hiç birinize geldi mi?
Cep telefonu numarasi yaziyor. Mutluluk görmenize engel oldu sanirim.Bana gelmiş bilemutluluktan uçuyorum
![]()
Cep telefonu numarasi yaziyor. Mutluluk görmenize engel oldu sanirim.
Düzelttim![]()
Kırmızıyla boyadığım yerleri![]()