Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Sabahtan akşama kadar son ses senfonik metal dinlemeyin. Duyma konusunda problemler olabiliyor :S

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Nasıl bir dünya nasıl bir ülke olu verdik ne ölü ye ne de insana saygı merhamet yok.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
senin de kardeşin burdaki bütün suriyeliler ölsün gitsin kafasında?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Zülm yapan acı yaşatan insan kötü olmayan hiç bir insan evladı ölmesin. Irk din görüş ne olursa olsun.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Dostlar benim küçük azı dişim ağrıyor (diş fırçalamayı biraz ihmal ettim evde olduğumdan).Çok değil ama elimle hafif bir sallanma oluyor.Sizce geçer mi?Korkmaya başladım :ohmy:

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Dostlar benim küçük azı dişim ağrıyor (diş fırçalamayı biraz ihmal ettim evde olduğumdan).Çok değil ama elimle hafif bir sallanma oluyor.Sizce geçer mi?Korkmaya başladım :ohmy:
Hangi dişin
mesajları anlayacak derece de yazın

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
yen3.jpg

birinci azı dişi , sağ üstteki

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
yen3.jpg

birinci azı dişi , sağ üstteki
Aman elini vurma mikrop kapmasın iyice fırçala tuzlu su gargara vs. yap o diş Şakaya gelmez dişçiye git en kısa sürede diş Ağrısı kötüdür geçmiş olsun

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Aman elini vurma mikrop kapmasın iyice fırçala tuzlu su gargara vs. yap o diş Şakaya gelmez dişçiye git en kısa sürede diş Ağrısı kötüdür geçmiş olsun
ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.Dişlerimi artık günde 3 defa fırçalayacağım.Gerçekten geri dönüşü yok :yes:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hazır konusu açılmışken şu bilgiyi buldum paylaşayım. Diş eti çekilmesi yaşayanlar için ibrahim saraçoğlu'ndan bir kür paylaşıyım.
dişeti çekilmesi oldukça sık karşılaşılan bir hastalık ağızda görüntüyü çok bozduğu için sinir bozucu bir görünüm ortaya çıkıyor o yüzden tedavisini herkes merak ediyor ancak bilinen tıpta yani modern tıpta bunun tedavisi yok..Yani bir diş hekimine gittiğinizde size bir tedavi programı uygulayamaz çünkü tedavisi henüz tıpta yoktur sadece diş eti çekilmesini önleyici tedbirler alır diş eti çekilmesine sebep olan nedenleri ortadan kaldırarak diş eti çekilmesinin ilerlemisini durdurur bunun haricinde birşey yapamaz..Ancak bitkisel tedavi yöntemi ile bu hastalığı mucizevi bir şekilde iyileştirmek mümkün..Bu konuda prof.dr.ibrahim saraçoğlunun önerdiği bitkisel tedavi yöntemini deneyen birçok hasta olumlu sonuç aldı.Sizinde denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum yapılacak kür çok basit.1 tatlı kaşığı kekiği içiyorsunuz ( dağ kekiği olursa daha faydalı olur ) daha sonra 1 tatlı kaşığı kekiği 1 bardak suda 5 dakika kaynatın ılıdıktan sonra süzün daha sonra dişlerinizi 3-4 gün onunla fırçalayın diş iltihabı veya diş çekilmesine inanılmaz etki yapacak sizi hayrete düşürecek sonuç verecektir.Lütfen denedikten sonra olumlu olumsuz görüşlerinizi burada yorum olarak paylaşın.. buyrun buda linki :http://netgaste.blogspot.com/2013/07/dis-eti-cekilmesine-ibrahim.html

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[video=dailymotion;x1vyw5e]http://www.dailymotion.com/video/x1vyw5e_diseti-cekilmesine-bitkisel-cozum-ibrahim-saracoglu-dis-eti-cekilmesi-kekik-formulu_fun[/video]

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
bizim gibilere diş ağrısı koymaz kafaya takma başka şeyler düşün geçer benim tedavi olan dişim de ağrıyordu ağrıyı yok etmeyi bulmuştum ilaçsız gerçi bunu nasıl yaptığımı unuttum.
geçmiş olsun.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
geçti sanırım ağrıda çok hafif bişeydi, diş fırçalamayı aksatmamak gerkiyor.Dişeti çekilmeside varken diş fırçalamak , 9 kişi kalmış takımla hücum yapmak gibi birşey :) sağlık bölümünde paylaşıcam bu yazıyı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...