Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
DXyBMm.jpg

hep sorucam unutuyorum bu nedir abi illa özenti olmak zorundamısın sdn

bak ne güzel yazmışınız ANA SAYFA FORUM PROFİLİNİZ MOBİL FORUM KURALLARI

(WHAT'S NEW) Nedir abi yaa neler yeni yazamadınızmı yani hep amerikanın oyunu bunlar :)
[MENTION=19025]AliA[/MENTION]

Aaa değişmiş mi?:) kaç gündür pc'den girmiyorum foruma

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
DXyBMm.jpg

hep sorucam unutuyorum bu nedir abi illa özenti olmak zorundamısın sdn

bak ne güzel yazmışınız ANA SAYFA FORUM PROFİLİNİZ MOBİL FORUM KURALLARI

(WHAT'S NEW) Nedir abi yaa neler yeni yazamadınızmı yani hep amerikanın oyunu bunlar :)
@AliA
lYb3Zb.jpg

Bende de normal. Dil seçeneklerine bak istersen

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sorun sende olabilir mi? :)

Forumda en altta Dil seçme yeri var. Oradan Türkçe v2 seçmeyi dene bir de.

ordan değişiyor evet biliyorum ama foruma her girişimde otomatik yine english us oluyor illa elle türkçe yapmam gerekiyor bunu anlamadaım @bt38 ordan türkçeyi seçip türkçe kalmıyor işte her girdiğimde elimle ayarlamak zorunda kalıyorum

DXyBD6.jpg

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
ordan değişiyor evet biliyorum ama foruma her girişimde otomatik yine english us oluyor illa elle türkçe yapmam gerekiyor bunu anlamadaım @bt38 ordan türkçeyi seçip türkçe kalmıyor işte her girdiğimde elimle ayarlamak zorunda kalıyorum

DXyBD6.jpg
ben problemle karşılaşmadım, nasıl çözüleceğini bilmiyorum. Çerezler kapalıysa sorun oluşabilir. Çerezleri açarsan sorun çözülür muhtemelen

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben problemle karşılaşmadım, nasıl çözüleceğini bilmiyorum. Çerezler kapalıysa sorun oluşabilir. Çerezleri açarsan sorun çözülür muhtemelen

alıştım artık hocam takmıyorum sadece sordum bu sorunu yaşayan başka arkadaşlarda varsa yazsınlar türkçeyi seçtiğimizde türkçe sabit kalsın istiyorum ama olmuyor çerezler çıkış yaparken otomatik siliniyor öyle ayarladım

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
alıştım artık hocam takmıyorum sadece sordum bu sorunu yaşayan başka arkadaşlarda varsa yazsınlar türkçeyi seçtiğimizde türkçe sabit kalsın istiyorum ama olmuyor çerezler çıkış yaparken otomatik siliniyor öyle ayarladım

Valla ben başka bilgisayarlarda da açıyorum ama hiç yabancı görmedim orayı. Hep türkçeydi. :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Valla ben başka bilgisayarlarda da açıyorum ama hiç yabancı görmedim orayı. Hep türkçeydi. :)

forumdan çıkmayı bırak sayfayı f5 yapsam bile ingilizce oluyor sorunun ne olduğunu anlasam çözebiliriz ama sorunun neyden kaynaklandığınıda bilmiyorum

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Paydosa 5 dk kala tüm işlerini bitirip arkana yaslanıp içilen expressonun keyfini ne verebilir ki ?

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kimileri 1 Saate Milyarlar alırken kimileride madenlerde can veriyor bu nasıl bir dünya nasıl bir adalet Allah soma'daki vatandaşların yardımcısı olsun allah rahmet eylesin çok üzüldüm.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kimileri 1 Saate Milyarlar alırken kimileride madenlerde can veriyor bu nasıl bir dünya nasıl bir adalet Allah soma'daki vatandaşların yardımcısı olsun allah rahmet eylesin çok üzüldüm.

Herkes kazandığının zekatını adam gibi, gerçekten ihtiyacı olanlara verseydi, dünyada hiç fakir kalmazdı. Allah sabredenlerle beraberdir. Bu dünyada fakirliğine sabreden Müslümanlar ahirette cennet ile mükafatlandırılacaktır inşaAllah. Allah'ın adaleti ahirette tecelli edecek. O zaman kimsenin 1 kuruş hakkı kimsede kalmayacak.. Bu dünyayı yaşam yeri olarak görmeyin, asıl yaşam, öldükten sonra başlayacak..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Foruma post kasmaya gelenlere de bir ayrı ayar oluyorum...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Buraya yorum yazarken kaç nefes aldınız? Kaçını içinizde tutabildiniz? Kaçını kendi isteğinizle alıp, kaçını kendi isteğinizle verdiniz?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ellezîne izâ esâbethum musîbetun, kâlû innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. (BAKARA - 156)
Onlar ki, kendilerine bir musibet isabet ettiği zaman, «Biz Allah içiniz ve biz nihâyet ona döneceğiz,» derler.

Reaksiyon puanı
2,148
bazı arkadaşların rankları somada işçi olmuş, neden bazıları? :) dalga dalga mı geliyor yoksa

ben de olmuşum iyi de olmuş güzel olmuş

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ya her konunun sonu siyasete gelmek zorunda mı ya ? Nedir bu tartışma isteği ? Kalp kırma isteği ? Madem üzülüyorsun, aç bi Kur'an-ı Kerim oku, boş konuşmanın faydası yok. Mesajların silindiğini görmek bile can sıkmaya başladı artık.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Sanırım tüm üyelerde olması gerekiyodu, bi hata olmuştur, ilgili arkadaşlar online olunca çözülür.

Reaksiyon puanı
16,128
bu hata değilde site çok büyük ondan oluyordur.
bu konudaki ilk mesajda olmuş sorun yok sistem zamanla oturur.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Forum yönetimini Üye Rankları ile ilgili nazik ve hassas tutumundan dolayı tebrik ederim.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Haber yazar koyarsın reklam kokan hareketler denir, rankları değiştirirsin üyelerle dalga mı geçiyorsunuz denir, şunları da yapsanıza deyip, hakaret ederler filan... Çok değişik insanlar var memlekette.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Haber yazar koyarsın reklam kokan hareketler denir, rankları değiştirirsin üyelerle dalga mı geçiyorsunuz denir, şunları da yapsanıza deyip, hakaret ederler filan... Çok değişik insanlar var memlekette.

Boş ver sen onları. Aklın yolu birdir. Kendi doğrularını uygulayacaksın her zaman.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Mesaj değiştirme yetkim neden yok ? [MENTION=105823]bt38[/MENTION] [MENTION=74670]mazruf[/MENTION] [MENTION=19025]AliA[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...