arsenik
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 242
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] hoca repimi vermedi hocam.Cevap yazan herkese +rep![]()

:devil2:
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] hoca repimi vermedi hocam.Cevap yazan herkese +rep![]()
Birisi bana youtube için güvenilir ve hızlı ıp adresi verebilir mi kullandığınız?
Birisi bana youtube için güvenilir ve hızlı ıp adresi verebilir mi kullandığınız?
yok abi takmıyorum zaten. bi kişi de olsa gerçekten kutlayan biri var. diğerleri kutlamadı diye üzüleceğime biri kutladı diye sevinirim
IP değil ama bu dns ile Youtube a girebilirsin
77.88.8.8
77.88.8.1
bugün benim doğum günüm
sanalda kutlama: 2
reel de kutlama: 0
gerçekten de doğum günümü bilip, hatırladığı için kutlayan: 1
manzara çok iyi![]()
Biri bana Flash olan bi tarayıcı söylesin. Kaç tanesini denedim yok. Puffin paralı, senelik istiyor.
Biri bana Flash olan bi tarayıcı söylesin. Kaç tanesini denedim yok. Puffin paralı, senelik istiyor.
Puffin'in ücretsiz versiyonuda var.
İndirdim denedim olmadı. Paralı istedi
İndirdim denedim olmadı. Paralı istedi
Android için.
KitKat mı?[/O QUOTE]
Evet kitkat için. Ve buldumDolphin vardı ama olmuyordu aradım biraz. Dolphin için Flash Player hacklemişler. Onu indiriyorsunuz Dolphin den jetpack ve ayarlardan flashı On yapıyorsunuz ve canavar gibi çalışıyor
KitKat mı?[/O QUOTE]
Evet kitkat için. Ve buldumDolphin vardı ama olmuyordu aradım biraz. Dolphin için Flash Player hacklemişler. Onu indiriyorsunuz Dolphin den jetpack ve ayarlardan flashı On yapıyorsunuz ve canavar gibi çalışıyor
Forumda konusunu ben açmıştım zatenhiç araştırmıyorsun.
![]()
Forumda konusunu ben açmıştım zatenhiç araştırmıyorsun.
![]()
Google var![]()
[MENTION=81135]Ahbârî[/MENTION] kendi kendine niye cevap veriyorsun![]()
[MENTION=81135]Ahbârî[/MENTION] kendi kendine niye cevap veriyorsun![]()