Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı...

Bir de içimdeki sesi dinlesem her şey bambaşka olacak.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Upload hızları konusunda ttnete bişeyler karaladım bakalım nasıl bi dönüş yapacaklar..

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Hublot classic fusion pele hediye etmek isteyen olursa hayır demem.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Bazen bir konuya bir mesaj yazmak isterim ama üşenirim yazmam. Bazen de yazarım göndere tıklamayıp boşver deyip diğer konulara geçerim .

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yoo ne alakası var.. AKK sadece downloadla alakalı.. Dahil değil. Hem dahil olsa ne olacak kaç gb upload yapabiliyoruz ki anasını satim..

Var ne yazık ki. Aylık Upload miktarı en az 150 200 GB ve AKK aşıldığın da, 3 Mbit Download 1 Mbit Upload olarak düşüyor bağlantı hızlarım abone olunca böyle birşeyin olduğunu bilmiyordum 5 aydır superonline kullanıcısıyım bağlantı hızından sonradan fark ettim saçmalık ama ne yapalım.

Reaksiyon puanı
16,128
Dugun dernek filmi nete dusmedimi hala yavv

youtube'ta olması gerek ve kimliksiz diye liam nesson mu ne onun filmi vardı izlemiştim rahmetli ch@t527 ile 55.dakikasında videoyu kapatırdı *masaya gömerdim onu...
*kırılmadı imeisi silindi ipod mode on çalışıyor.

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Çok İlginç bir sorunla karşı karşıyayım :)

Premıer 5+1 ses sistemi var 1 2 aydır açtığımda kendi kendine bass vurur şekilde ses yapıyor kapatıp açıyorum tekrar bir kaç kez aynı işlemi tekrarlayınca kesiliyor düzeliyor çok tuaf neden ses yapar ki bu anlamadım müzik vs hiç bişey açık değil sadece power tuşuna basıyorum aktif olmadan başlıyor :ohmy:

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Soyleyip rahatlamak istedigim cok sey varda ban yerim sonra bosverin :)

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38

Premıer 5+1 ses sistemi var 1 2 aydır açtığımda kendi kendine bass vurur şekilde ses yapıyor kapatıp açıyorum tekrar bir kaç kez aynı işlemi tekrarlayınca kesiliyor düzeliyor çok tuaf neden ses yapar ki bu anlamadım müzik vs hiç bişey açık değil sadece power tuşuna basıyorum aktif olmadan başlıyor :ohmy:
İlginç başka bilgisayarda dene istersen :D

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
17yaşındaki yeğenimi ehliyete yazmışlar bu nasıl iş ehliyet yaşımı düştü hiç bilgim yok

Reaksiyon puanı
16,128

gidici o ondan yapıyor garantisi varsa servise ver yoksa yeni al.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
17yaşındaki yeğenimi ehliyete yazmışlar bu nasıl iş ehliyet yaşımı düştü hiç bilgim yok

18 yaşını bittirmiş olması gerekiyor diye biliyorum, 17 Yaş hangi sınıf ehliyet alıyor ? :blink:

18 yaş altında belirli bi yaştan büyükler için şehir içi ehliyet veriliyor diye biliyorum ben ama tam emin değilim. Bir çok kişi 1 sene daha bekleyelim, bi ehliyet parası daha vermeyelim dediği için pek bilinmiyor bu.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
ysf3wfL.jpg

99'da durduramayanlardan mısınız? :D

Reychen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yapacağım şey söylenmez yapılır anladınız siz :D ( Aklım yaşım gereği fesata çalışıyor BİRAZ :D)

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Milleti ergen olarak görenlerin saygısızca konuşması bana ilginç geliyor, cevap bile vermek istemiyorum egosundan sıyrılsında anlamaya çalışsalar keşke.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Milleti ergen olarak görenlerin saygısızca konuşması bana ilginç geliyor, cevap bile vermek istemiyorum egosundan sıyrılsında anlamaya çalışsalar keşke.
Geçen bi yerde okumuştum, milletle "ergen", "liseli" diye dalga geçmek, bu ruh halinde bulunmak da ergenliğin bi aşamasıymış :)

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Geçen bi yerde okumuştum, milletle "ergen", "liseli" diye dalga geçmek, bu ruh halinde bulunmak da ergenliğin bi aşamasıymış :)
Son derece doğru bir laf , bu forumdada çok örneği var cevap veripte tatsızlık çıkarmak istemiyom zorla cevap istiyorlar ama gerek görmüyom ,haklı çıktığını sanıyorlar sonrada ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...