- Reaksiyon puanı
- 530
İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı...
Bir de içimdeki sesi dinlesem her şey bambaşka olacak.
Bir de içimdeki sesi dinlesem her şey bambaşka olacak.
Upload hızları konusunda ttnete bişeyler karaladım bakalım nasıl bi dönüş yapacaklar..
Upload hızları konusunda ttnete bişeyler karaladım bakalım nasıl bi dönüş yapacaklar..
Benim adımı görünce yaparlar merak etme.. Cevabı burda da yayınlayacağım bakalım ne diyecekler..yapmıyorlar emin olabilirsin![]()
Yoo ne alakası var.. AKK sadece downloadla alakalı.. Dahil değil. Hem dahil olsa ne olacak kaç gb upload yapabiliyoruz ki anasını satim..Upload hızı AKK dahil mi ttnet'de süperonline kullanıyorum dahilmiş dediler.
Yoo ne alakası var.. AKK sadece downloadla alakalı.. Dahil değil. Hem dahil olsa ne olacak kaç gb upload yapabiliyoruz ki anasını satim..
Ben evde izledim 1 hafta önceDugun dernek filmi nete dusmedimi hala yavv
Dugun dernek filmi nete dusmedimi hala yavv
İlginç başka bilgisayarda dene istersenÇok İlginç bir sorunla karşı karşıyayım
Premıer 5+1 ses sistemi var 1 2 aydır açtığımda kendi kendine bass vurur şekilde ses yapıyor kapatıp açıyorum tekrar bir kaç kez aynı işlemi tekrarlayınca kesiliyor düzeliyor çok tuaf neden ses yapar ki bu anlamadım müzik vs hiç bişey açık değil sadece power tuşuna basıyorum aktif olmadan başlıyorhmy:
İlginç başka bilgisayarda dene istersen![]()
17yaşındaki yeğenimi ehliyete yazmışlar bu nasıl iş ehliyet yaşımı düştü hiç bilgim yok
gidici o ondan yapıyor garantisi varsa servise ver yoksa yeni al.Çok İlginç bir sorunla karşı karşıyayım
Premıer 5+1 ses sistemi var 1 2 aydır açtığımda kendi kendine bass vurur şekilde ses yapıyor kapatıp açıyorum tekrar bir kaç kez aynı işlemi tekrarlayınca kesiliyor düzeliyor çok tuaf neden ses yapar ki bu anlamadım müzik vs hiç bişey açık değil sadece power tuşuna basıyorum aktif olmadan başlıyorhmy:
gidici o ondan yapıyor garantisi varsa servise ver yoksa yeni al.
17yaşındaki yeğenimi ehliyete yazmışlar bu nasıl iş ehliyet yaşımı düştü hiç bilgim yok
18 yaşını bittirmiş olması gerekiyor diye biliyorum, 17 Yaş hangi sınıf ehliyet alıyor ? :blink:
Geçen bi yerde okumuştum, milletle "ergen", "liseli" diye dalga geçmek, bu ruh halinde bulunmak da ergenliğin bi aşamasıymışMilleti ergen olarak görenlerin saygısızca konuşması bana ilginç geliyor, cevap bile vermek istemiyorum egosundan sıyrılsında anlamaya çalışsalar keşke.
Son derece doğru bir laf , bu forumdada çok örneği var cevap veripte tatsızlık çıkarmak istemiyom zorla cevap istiyorlar ama gerek görmüyom ,haklı çıktığını sanıyorlar sonrada ...Geçen bi yerde okumuştum, milletle "ergen", "liseli" diye dalga geçmek, bu ruh halinde bulunmak da ergenliğin bi aşamasıymış![]()