- Reaksiyon puanı
- 242
Anlamadım ne vermişler?Yahu şu turktorrent te download sınırı verilmiş 2.00 gb diye benim biraz doldu bu günlükmü sıfırlanıyor aylıkmı yıllıkmı![]()
@dgncn
Anlamadım ne vermişler?Yahu şu turktorrent te download sınırı verilmiş 2.00 gb diye benim biraz doldu bu günlükmü sıfırlanıyor aylıkmı yıllıkmı![]()
@dgncn
Abi bi upload vermişler birde download vermişler bunlar sanırım sınır yani bunun üstüne çıkamıyorsun bende 17.10 mb oldu bu elbet dolacak bu sanırım böyle şimdi abi bu böyle ise bu ne zaman sıfıra döner sonuçta hep böyle kalmaz herhalde onu sormuştumAnlamadım ne vermişler?
O rakamlar nerede yazıyor bana bir resim atabilir misin? Ya da profil linkini ver bakayım.Abi bi upload vermişler birde download vermişler bunlar sanırım sınır yani bunun üstüne çıkamıyorsun bende 17.10 mb oldu bu elbet dolacak bu sanırım böyle şimdi abi bu böyle ise bu ne zaman sıfıra döner sonuçta hep böyle kalmaz herhalde onu sormuştum![]()
Resim çektim abi işte çizdiğim bölümde download yazısı hep doluyor altta 2.00 gb limit verilmiş sanırım bu download ne zaman sıfırlanır diye sormuştumO rakamlar nerede yazıyor bana bir resim atabilir misin? Ya da profil linkini ver bakayım.![]()
Yani ben ne kadar indirme yaparsam onun oranında konu eklemem gerekiyor değilmi?@Strake o download yazısının sınırı değil.Sen siteden indirdiğin dosyadan kaç mb gönderirsen o 2 gb olan kısım gönderdiğin miktar kadar artacak. Hiç göndermez hep indirirsen bir süre sonra ratio değerin(upload miktarı/ download miktarı) 0.6 oranın altında kalırsa sana uyarı yaparlar o değerin üstüne çıkmazsan üyeliğini kapatırlar.
O upload kısmındaki 2gb ise sana ilk üye olduğunda hediye olarak verilmiş miktar.Ne kadar indirirsen o kadar gönder ki sıkıntı yaşamayasın.
Konu ekleme değil ya upload yapman lazım.Yani ben ne kadar indirme yaparsam onun oranında konu eklemem gerekiyor değilmi?![]()
Mesela film indirdin 2 gb. Sonraki gün bakarsan download yazan kısım 2 gb artacak. O filmi torrent programından hiç kaldırma direk göndermeye geçecek. 2 gb gönderme yaptıktan sonra istersen kaldırabilirsin. 1 indiriyorsan 1 gönder ki problem olmasın.Yani ben ne kadar indirme yaparsam onun oranında konu eklemem gerekiyor değilmi?![]()
Hee bu torent işlerinde yeniyim yani şöyle bi filim indiriyorum torrent bitiyor gönderiliyor yazısı çıkıyor o bittiğinde bir sorun olmadan hep indirme yapabilicem dimiMesela film indirdin 2 gb. Sonraki gün bakarsan download yazan kısım 2 gb artacak. O filmi torrent programından hiç kaldırma direk göndermeye geçecek. 2 gb gönderme yaptıktan sonra istersen kaldırabilirsin. 1 indiriyorsan 1 gönder ki problem olmasın.
Evet sorun olmaz başka bir film indirebilirsin. Ama üyeliği normalde kapalı olan sitelerin mesela turktorrent,leechturk gibi yerlerin belli kuralları vardır. İşte ratio değeriniz 1 in yada 0.8 in altına düşmeyecek gibi kuralları vardır. Bu kurallara uyarsan devamlı rahat edersin. Bu kurallar için sitenin kurallar/sık sorulan sorular - rules/f.a.q gibi sayfalarına bakarsan orada görürsün.Hee bu torent işlerinde yeniyim yani şöyle bi filim indiriyorum torrent bitiyor gönderiliyor yazısı çıkıyor o bittiğinde bir sorun olmadan hep indirme yapabilicem dimi![]()
Teşekkür ederim yardımlarınız içinEvet sorun olmaz başka bir film indirebilirsin. Ama üyeliği normalde kapalı olan sitelerin mesela turktorrent,leechturk gibi yerlerin belli kuralları vardır. İşte ratio değeriniz 1 in yada 0.8 in altına düşmeyecek gibi kuralları vardır. Bu kurallara uyarsan devamlı rahat edersin. Bu kurallar için sitenin kurallar/sık sorulan sorular - rules/f.a.q gibi sayfalarına bakarsan orada görürsün.
Anladım sağolKonu ekleme değil ya upload yapman lazım.![]()
Önemli değil.Teşekkür ederim yardımlarınız için
Anladım sağol![]()
Hayırlı olsun![]()
Gıcır gıcır![]()
Hayırlı olsunNe kadara aldın?
Yine ucuzlamaya başlamış şöyle 100 liraya inse tadından yenmez.Eyvallah hocam. 167 lira bayıldım.
125 felan diye söylede bari inanasımız gelsinYine ucuzlamaya başlamış şöyle 100 liraya inse tadından yenmez.![]()
Yine ucuzlamaya başlamış şöyle 100 liraya inse tadından yenmez.![]()
Bana hangi dosyaları indirdğini özelden göndersene bakayım. Seeder sayısı az ise normaldir yavaş indirmen.@dgncn Abi HDLeech'tende denedim,torrent-cell den de denedim bir türlü inmiyor.HD Leech'ten Avengers'ı indircektim inmedi.Batman Begins'i denedim inmedi bir yardım eder misin ?
Niye [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] bir ara 100 lira diyordu diye hatırlıyorum direk aklıma 100 geldi.125 felan diye söylede bari inanasımız gelsin![]()
![]()
Free malzeme bol dal gitsin.2,5" 2 Tb yaygınlaşınca düşerde o kadar düşer mi bilmem.
Şimdi bunu doldurmak lazım. Freshon'da battlestar galactica 720p 280 gb gözümü karartıp girsem mi?![]()
Tamam işte hocam nasıl patladıysa öyle düşer diye umuyoruz.@dgncn o bunların fiyatları patlamadan öncedir![]()
Bana hangi dosyaları indirdğini özelden göndersene bakayım. Seeder sayısı az ise normaldir yavaş indirmen.