Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
[video=youtube;I-PTQVeCF9k]http://www.youtube.com/watch?v=I-PTQVeCF9k[/video]

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Anlamadım ne vermişler?
Abi bi upload vermişler birde download vermişler bunlar sanırım sınır yani bunun üstüne çıkamıyorsun bende 17.10 mb oldu bu elbet dolacak bu sanırım böyle şimdi abi bu böyle ise bu ne zaman sıfıra döner sonuçta hep böyle kalmaz herhalde onu sormuştum :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Abi bi upload vermişler birde download vermişler bunlar sanırım sınır yani bunun üstüne çıkamıyorsun bende 17.10 mb oldu bu elbet dolacak bu sanırım böyle şimdi abi bu böyle ise bu ne zaman sıfıra döner sonuçta hep böyle kalmaz herhalde onu sormuştum :)
O rakamlar nerede yazıyor bana bir resim atabilir misin? Ya da profil linkini ver bakayım. :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
@Strake o download yazısının sınırı değil. :) Sen siteden indirdiğin dosyadan kaç mb gönderirsen o 2 gb olan kısım gönderdiğin miktar kadar artacak. Hiç göndermez hep indirirsen bir süre sonra ratio değerin(upload miktarı/ download miktarı) 0.6 oranın altında kalırsa sana uyarı yaparlar o değerin üstüne çıkmazsan üyeliğini kapatırlar.

O upload kısmındaki 2gb ise sana ilk üye olduğunda hediye olarak verilmiş miktar. :) Ne kadar indirirsen o kadar gönder ki sıkıntı yaşamayasın.

Ayrıca da sınır diye birşey yok ister bir günde 400 gb indir download kısmında 400 gb yazar ama upload miktarın 240 gb olmazsa siteden uyarı alırsın. 240 gb nereden çıktı dersen 0.6 oran var 400 x 0.6= 240 gb eder.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
@Strake o download yazısının sınırı değil. :) Sen siteden indirdiğin dosyadan kaç mb gönderirsen o 2 gb olan kısım gönderdiğin miktar kadar artacak. Hiç göndermez hep indirirsen bir süre sonra ratio değerin(upload miktarı/ download miktarı) 0.6 oranın altında kalırsa sana uyarı yaparlar o değerin üstüne çıkmazsan üyeliğini kapatırlar.

O upload kısmındaki 2gb ise sana ilk üye olduğunda hediye olarak verilmiş miktar. :) Ne kadar indirirsen o kadar gönder ki sıkıntı yaşamayasın.
Yani ben ne kadar indirme yaparsam onun oranında konu eklemem gerekiyor değilmi? :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Yani ben ne kadar indirme yaparsam onun oranında konu eklemem gerekiyor değilmi? :)
Mesela film indirdin 2 gb. Sonraki gün bakarsan download yazan kısım 2 gb artacak. O filmi torrent programından hiç kaldırma direk göndermeye geçecek. 2 gb gönderme yaptıktan sonra istersen kaldırabilirsin. 1 indiriyorsan 1 gönder ki problem olmasın.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Mesela film indirdin 2 gb. Sonraki gün bakarsan download yazan kısım 2 gb artacak. O filmi torrent programından hiç kaldırma direk göndermeye geçecek. 2 gb gönderme yaptıktan sonra istersen kaldırabilirsin. 1 indiriyorsan 1 gönder ki problem olmasın.
Hee bu torent işlerinde yeniyim yani şöyle bi filim indiriyorum torrent bitiyor gönderiliyor yazısı çıkıyor o bittiğinde bir sorun olmadan hep indirme yapabilicem dimi :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Hee bu torent işlerinde yeniyim yani şöyle bi filim indiriyorum torrent bitiyor gönderiliyor yazısı çıkıyor o bittiğinde bir sorun olmadan hep indirme yapabilicem dimi :D
Evet sorun olmaz başka bir film indirebilirsin. Ama üyeliği normalde kapalı olan sitelerin mesela turktorrent,leechturk gibi yerlerin belli kuralları vardır. İşte ratio değeriniz 1 in yada 0.8 in altına düşmeyecek gibi kuralları vardır. Bu kurallara uyarsan devamlı rahat edersin. Bu kurallar için sitenin kurallar/sık sorulan sorular - rules/f.a.q gibi sayfalarına bakarsan orada görürsün.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Evet sorun olmaz başka bir film indirebilirsin. Ama üyeliği normalde kapalı olan sitelerin mesela turktorrent,leechturk gibi yerlerin belli kuralları vardır. İşte ratio değeriniz 1 in yada 0.8 in altına düşmeyecek gibi kuralları vardır. Bu kurallara uyarsan devamlı rahat edersin. Bu kurallar için sitenin kurallar/sık sorulan sorular - rules/f.a.q gibi sayfalarına bakarsan orada görürsün.
Teşekkür ederim yardımlarınız için :)

Konu ekleme değil ya upload yapman lazım. :)
Anladım sağol :)

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
4qmTUl.jpg

Gıcır gıcır :cool:

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Her gün aynı artık. Bi değişiklik yapma zamanı geldi ama üşeniyorum :P

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
[MENTION=75364]dgncn[/MENTION] Abi HDLeech'tende denedim,torrent-cell den de denedim bir türlü inmiyor.HD Leech'ten Avengers'ı indircektim inmedi.Batman Begins'i denedim inmedi bir yardım eder misin ?

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Ne korkacam abeyy, cesaret ister yaşamak ;)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
@dgncn Abi HDLeech'tende denedim,torrent-cell den de denedim bir türlü inmiyor.HD Leech'ten Avengers'ı indircektim inmedi.Batman Begins'i denedim inmedi bir yardım eder misin ?
Bana hangi dosyaları indirdğini özelden göndersene bakayım. Seeder sayısı az ise normaldir yavaş indirmen.
125 felan diye söylede bari inanasımız gelsin :P :D
Niye [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] bir ara 100 lira diyordu diye hatırlıyorum direk aklıma 100 geldi. :D

2,5" 2 Tb yaygınlaşınca düşerde o kadar düşer mi bilmem.
Şimdi bunu doldurmak lazım. Freshon'da battlestar galactica 720p 280 gb gözümü karartıp girsem mi? :D
Free malzeme bol dal gitsin. :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=75364]dgncn[/MENTION] o bunların fiyatları patlamadan öncedir :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
açıkcası ben ofiyatlara ssd lerin düşmesini bekliyorum çokmu uçuyorum acaba ?

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
[video=youtube;ICKHQ-HyKf4]http://www.youtube.com/watch?v=ICKHQ-HyKf4[/video] [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]:mrgreen::mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...