Söyle Rahatla V.2

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,335
Ben kaldım kardeş ben kaldım 🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forum son günlerde ölü gibi konulara cevap yok sohbet yok
Herkes tiktokta canlıda muzik açıp vucut kıvırıyor. Kim foruma gelir ki? 😂 😂 😂

En eskilerden ben...
Oooo saygılar hiç forumda sık yazdığınızı görmüyorum. Buralarda olda iki söhbetin belini kıralım.:D

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,666

Oooo saygılar hiç forumda sık yazdığınızı görmüyorum. Buralarda olda iki söhbetin belini kıralım.:D
Para için yapıyorlar niye yapacaklar başka, kardeşim ekonomi cidden çok kötü ve dahada kötüye gidiyor şahsi olarak çok zor durumdayım, bugün 10-15.000₺ arası laptop önerisi isteyecektim vaz geçtim borç bitince alırım diye ama almaktan vaz geçtim o para bile benim için çok önemli artık, bundan sonra gelecek için para biriktirmem lazım.

Biriktiği kadar, beklediğim gerçekleşirse ki ne zaman gerçekleşir bilmem o vakit birikmişi kullanacam.

Zaur bildiğim kadarıyla evli değilsin az araştırıyorsan dünyayı genel olarak kötü şeyler yaşanacak sana geçen al gitsin dedim honor 200 Lite falanda bence para biriktir çalışıyorsan.

Honor monorda almayacam bende.

Kardeş sana tavsiye yatırım yap paranı biriktir altında tut ne olacağı belli değil, Norveçte bile yaşıyor olsan aynısını derdim.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,335
Para için yapıyorlar niye yapacaklar başka, kardeşim ekonomi cidden çok kötü ve dahada kötüye gidiyor şahsi olarak çok zor durumdayım, bugün 10-15.000₺ arası laptop önerisi isteyecektim vaz geçtim borç bitince alırım diye ama almaktan vaz geçtim o para bile benim için çok önemli artık, bundan sonra gelecek için para biriktirmem lazım.

Biriktiği kadar, beklediğim gerçekleşirse ki ne zaman gerçekleşir bilmem o vakit birikmişi kullanacam.

Zaur bildiğim kadarıyla evli değilsin az araştırıyorsan dünyayı genel olarak kötü şeyler yaşanacak sana geçen al gitsin dedim honor 200 Lite falanda bence para biriktir çalışıyorsan.

Honor monorda almayacam bende.

Kardeş sana tavsiye yatırım yap paranı biriktir altında tut ne olacağı belli değil, Norveçte bile yaşıyor olsan aynısını derdim.
Aynen doğru söyluyorsun. E zaten elimizde olan telefonun daha gideri var. Kendime masraf çikarmiyim şimdi.

Ne kadar Dolar yükselmemiş dolara basıcam. 1.70 fiyattan dolar alınır mı? :D

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
519

Artık o kadar bos vaktimiz olmuyor.cok zaman geçti gençtik o zamanlar yaşlandık şimdi.guzel muhabbet dönerdi burda. msn grupları vardı ordan sohbet falan vay be

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,666
Bom boş herşey

Bom boş herşey yaşıyoruz ot gibi