- Reaksiyon puanı
- 520
En eskilerden ben...
Herkes tiktokta canlıda muzik açıp vucut kıvırıyor. Kim foruma gelir ki?Ben kaldım kardeş ben kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forum son günlerde ölü gibi konulara cevap yok sohbet yok
Oooo saygılar hiç forumda sık yazdığınızı görmüyorum. Buralarda olda iki söhbetin belini kıralım.En eskilerden ben...
Para için yapıyorlar niye yapacaklar başka, kardeşim ekonomi cidden çok kötü ve dahada kötüye gidiyor şahsi olarak çok zor durumdayım, bugün 10-15.000₺ arası laptop önerisi isteyecektim vaz geçtim borç bitince alırım diye ama almaktan vaz geçtim o para bile benim için çok önemli artık, bundan sonra gelecek için para biriktirmem lazım.Herkes tiktokta canlıda muzik açıp vucut kıvırıyor. Kim foruma gelir ki?
Oooo saygılar hiç forumda sık yazdığınızı görmüyorum. Buralarda olda iki söhbetin belini kıralım.
Aynen doğru söyluyorsun. E zaten elimizde olan telefonun daha gideri var. Kendime masraf çikarmiyim şimdi.Para için yapıyorlar niye yapacaklar başka, kardeşim ekonomi cidden çok kötü ve dahada kötüye gidiyor şahsi olarak çok zor durumdayım, bugün 10-15.000₺ arası laptop önerisi isteyecektim vaz geçtim borç bitince alırım diye ama almaktan vaz geçtim o para bile benim için çok önemli artık, bundan sonra gelecek için para biriktirmem lazım.
Biriktiği kadar, beklediğim gerçekleşirse ki ne zaman gerçekleşir bilmem o vakit birikmişi kullanacam.
Zaur bildiğim kadarıyla evli değilsin az araştırıyorsan dünyayı genel olarak kötü şeyler yaşanacak sana geçen al gitsin dedim honor 200 Lite falanda bence para biriktir çalışıyorsan.
Honor monorda almayacam bende.
Kardeş sana tavsiye yatırım yap paranı biriktir altında tut ne olacağı belli değil, Norveçte bile yaşıyor olsan aynısını derdim.
Alınmaz mıAynen doğru söyluyorsun. E zaten elimizde olan telefonun daha gideri var. Kendime masraf çikarmiyim şimdi.
Ne kadar Dolar yükselmemiş dolara basıcam. 1.70 fiyattan dolar alınır mı?
Artık o kadar bos vaktimiz olmuyor.cok zaman geçti gençtik o zamanlar yaşlandık şimdi.guzel muhabbet dönerdi burda. msn grupları vardı ordan sohbet falan vay beHerkes tiktokta canlıda muzik açıp vucut kıvırıyor. Kim foruma gelir ki?
Oooo saygılar hiç forumda sık yazdığınızı görmüyorum. Buralarda olda iki söhbetin belini kıralım.
Ne uğruna yaşadığımızı bilemez duruma düşmüşüz.Bom boş herşey
Bom boş herşey yaşıyoruz ot gibi
Ne uğruna yaşadığımızı bilemez duruma düşmüşüz.
Ev desen alamıyorsun hiç düşünme.
Araba desen rüyanda anca görürsün sevine sevine uyanırsın bi gün alırım dersin.
Telefon desen dükkanlarda dener dener almazsın sadece bakıyordum der çıkarsın
kız ve evlilik desen zaten kendine bişey alamıyon kıza nasıl alıcan?
Ye iç kira öde üstüne bişeyler al çıplak kalmayasın işte bu kadarına izin veriyorlar demek.
Sanki bir mok vardıda geldik hayata aha milyonlarca insan bir birinin çukurunu kazıyor binbir şerefsizlik kötülük yapıyor. Mahkemedende elini kolunu sallayarak çıkıyor.
Dünya kimisine cennet kimisine cehennem. Başkada cennet cehennem tanımam etmem çünkü baştan beri yalan söylediler bize çarkın altında çaresiz ezilen sade vatandaşlar.
Ülkeler tümden birbirine nükleer fırlatsında kökü kazınsın insanlığın. Gerçi yer altında saklanacak yerleri çoktan hazırladılar da 1000 yıl gökyüzüne hasret kalsınlar yesinler birbirini sığınakta
Yahu aklı başında bir insan kendi çocuğuna destek olmaz mı?
Benim derdim bu abi ya. Ne annem ne babam bir defasında bile evladın geleceği için bişey yapmazmı? kılını bile kıpırdatmaz mı? Hiçbirini affetmiyicem
Bi an ip arar gibi oluyorum kendimi asmak için sonra düşünüyorum da benim bile ölümüme sevinecek olan adamlar geliyor aklıma.
Düşman demiyim ama herkesin pekte iyi anlaşamadığı tanıdıkları veya arkadaşları oluyor bazen.
neyseee boşver bazen kimseye cevap vermediğim zamanlar oluyor. Parmak dokunsa patlarım o derece ama dişimi sıkıyorum sakinleşmeye çalışıyorum
Tekim sanıyordumEski üyelerin Rusça +18 Tor Browser bağlantı ve magnet linki paylaşması hala engellenemiyor. Gerçekte söz konusu mesajları o üyelerin bilinçli bir şekilde yazması olası değil, onları banlamak da çözüm değil. Bu gidişle forum aktifliği iyice dibe vuracak.