- Reaksiyon puanı
- 17,399
Emek iyilikti, dostluktu, emek sevgiydi.Emek neydi?
Beni okumaya çağırıyorsun ama?hatayda okunmaz
He hcm bana gore degil de sen okuyabilirsin.Beni okumaya çağırıyorsun ama?
Hatay bana göre hiç değil.He hcm bana gore degil de sen okuyabilirsin.
Geçmiş olsun konfiLenovo notebooklarda pembe ekran sorunu varmış piyango isabet etti benim ki de bozuldu Linux Mint de çöktü ekran yüzünden düzeltemiyorum harici ekrana bios ekranı vermiyor...
merhaba birader,nasılsınLenovo notebooklarda pembe ekran sorunu varmış piyango isabet etti benim ki de bozuldu Linux Mint de çöktü ekran yüzünden düzeltemiyorum harici ekrana bios ekranı vermiyor...
bu arada geçmiş olsunLenovo notebooklarda pembe ekran sorunu varmış piyango isabet etti benim ki de bozuldu Linux Mint de çöktü ekran yüzünden düzeltemiyorum harici ekrana bios ekranı vermiyor...
işverene iş yapan değil kurbanlık lazım gelir,başa kasket taktırırlar görüntü olsun,para gitmesin isterler,ucuz olsun,güzel olsun derler,o yüzden her çalışan kimseye güvenmesin,bastı yere,eliyle tuttuğu yeri kontrol etsinelektrikçi sıkıntısı varmış en çok aranan mesleklerden olmuş işverenler yüzünden ölen çok elektrikçi oldu bu mesleğe ilgiyi azaltır...
daha 35sin ne yaşlılığı yahuuAyy yaşlandık be...
Ayıptır sorması sen kaç yaşındasın abi bi merak düştü.daha 35sin ne yaşlılığı yahuu
ben çok büyüğüm çook, 42 yaşındayız. yaşlandık be..Ayıptır sorması sen kaç yaşındasın abi bi merak düştü.
Orta yaşlı diyelim biz ona abi çokta bitirme kendini.ben çok büyüğüm çook, 42 yaşındayız. yaşlandık be..
yaşlının ortası olur muOrta yaşlı diyelim biz ona abi çokta bitirme kendini.
Aman abi bize göre olsun da gerisi bizi alakadar etmez.yaşlının ortası olur mu
ben kutlamayalı yıllar geçti, seninkini kutlayayım bari, dogum günün kutlu olsun keyfini çıkar gençliğinAman abi bize göre olsun da gerisi bizi alakadar etmez.
Geçenlerde doğum günümdü ufaktan büyümüş hissediyorum bende, yaşlılığa zemin hazırlamak lazım.
Sağolasın abi çok teşekkür ederim.ben kutlamayalı yıllar geçti, seninkini kutlayayım bari, dogum günün kutlu olsun keyfini çıkar gençliğin
İnsanoğlunun ömrü çok kısa. Şuana kadar yaşadığımızı 2 3 kere daha yaşayıp ölüp gideceğiz. Boşa geçmemeli.Aman abi bize göre olsun da gerisi bizi alakadar etmez.
Geçenlerde doğum günümdü ufaktan büyümüş hissediyorum bende, yaşlılığa zemin hazırlamak lazım.