- Reaksiyon puanı
- 16,409
Tühh radara yakalanmışsın belli etmeyecektik. ?Olamaz! Beni de mor yapmışlar!
Tühh radara yakalanmışsın belli etmeyecektik. ?Olamaz! Beni de mor yapmışlar!
V2 bide bu.8000 mesaja az kalmış büyük konusun be Söyle Rahatla.
V1 8000 Sayfa olmuştu ama azalmış sanırım anlamadım.V2 bide bu.
farkettim. çökmeye sebep oluyor galiba çünkü açılmıyor bendeV1 8000 Sayfa olmuştu ama azalmış sanırım anlamadım.
Şifreyi hatırlamak zor muydu?? ?
çokŞifreyi hatırlamak zor muydu?? ?
Foruma geri döndün demek, hoş geldin.
Zorla kapısına gittim anca öyle getirebildim.Foruma geri döndün demek, hoş geldin.
Evin yolunu bulamazsın?O son shot ı atmayacaktık
Sokaklar evi olur ama cüzdan giderse bizden değil. ??Evin yolunu bulamazsın?
Hoş geldin.Uzun zamandır girmiyordum buraya
Hoş buldumHoş geldin.
İyi gibi işte, siz nasılsınız?Nasılsınız
İyiyim sıkıntı yok. Bu aralar sıkılmaya başladım ama okul falan başlamadı bir türlüİyi gibi işte, siz nasılsınız?
Başlamasın daha iyi?. Bir an önce yaz gelse keşke...Bu aralar sıkılmaya başladım ama okul falan başlamadı bir türlü
Çoğu bölümün dersleri başladı benim daha ders kayıtlar bile başlamadı. Yani benimki geç biter herkes yazın tatil yaparken ben dersle uğraşırım ?Başlamasın daha iyi?. Bir an önce yaz gelse keşke...
O değil de sizi hiç tanımıyoruz konularınıza baktım çoğunlukla forumla ilgili. Kendinizi tanıtabilir misinizhayat işte...
ForumDeveloper, Geliştiricimiz o...O değil de sizi hiç tanımıyoruz konularınıza baktım çoğunlukla forumla ilgili. Kendinizi tanıtabilir misiniz
Forumun her şeyi. ?ForumDeveloper, Geliştiricimiz o...
İşte tek bildiğimiz bilgi bu merak ettim kim olduğunuForumDeveloper, Geliştiricimiz o...
Eskiden sayfa başına yanlış hatırlamıyorsam 20 gönderi vardı, 30'a çıkarttılar.V1 8000 Sayfa olmuştu ama azalmış sanırım anlamadım.