- Reaksiyon puanı
- 4,487
Çok terbiyesizLink?Sipariş vermeli miyim bilmiyorum
Çok terbiyesizLink?Sipariş vermeli miyim bilmiyorum
Hayır alirxpress linki terbiyesiz değilÇok terbiyesizLink?
Protez ayağa monte edilebilir aslında. ?Sipariş vermeli miyim bilmiyorum
Ne yapıcaksın ki abi bunlaSipariş vermeli miyim bilmiyorum
Evdekileri korkutmaya yarar.Ne yapıcaksın ki abi bunla
Çok iyiymiş abi teşekkür ederim ?Evdekileri korkutmaya yarar.
Yatakta Ayakları kendi ayaklarının yanına koyacan. Evdekiler kız kaçırdığını sanıp bak bu benim Aslan oğlum diyerek sevinecekler
Zaten televizyonda Bergen açıkken arayıp kim var evde diyorlar bunu görünce iyice patlasınlar ?Evdekileri korkutmaya yarar.
Yatakta Ayakları kendi ayaklarının yanına koyacan. Evdekiler kız kaçırdığını sanıp bak bu benim Aslan oğlum diyerek sevinecekler
Bunun vücutlu olanın sipariş edersen daha inandırıcı olur.Çok iyiymiş abi teşekkür ederim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten televizyonda Bergen açıkken arayıp kim var evde diyorlar bunu görünce iyice patlasınlar ?
Yavv abi işim olmazzz hiç bende öyle tip var mı aaa ?Bunun vücutlu olanın sipariş edersen daha inandırıcı olur.
Ama yorgan altında kendini tutamazsın sende harbiden kız kaçırdığını düşünerek oyuncağı şey şeyyyy yaparsın ismini unuttum neydi? ?
Yok tabii canım. En fazla darbeli matkap sesi gelir senden. Olsun o kadarda zaten duyulmazYavv abi işim olmazzz hiç bende öyle tip var mı aaa ?
Evdekileri korkutmaya yarar.
Çok iyiymiş abi teşekkür ederim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten televizyonda Bergen açıkken arayıp kim var evde diyorlar bunu görünce iyice patlasınlar ?
Verenler boş insanlar...Para verilmesini anlarım da 900k para verilmesini hiç beklemiyordum.
Bazen eleştirmek değil de sadece taktir etmek gerekiyor demek ki ?Bahar Candan bu ay onlyfans'tan kazandığı parayı paylaşmış, yaklaşık 900k.
Parası için onurunu satanları takdir edemem ?Bazen eleştirmek değil de sadece taktir etmek gerekiyor demek ki ?
Peki onurunu satın alanlara ne demeliParası için onurunu satanları takdir edemem ?
Onur satın alıyor diyememde alın terini takas ediyor diyebilirim bu da yine en büyük onursuzlukturPeki onurunu satın alanlara ne demeli
Bir an baktım konun sahibi olmuşum dedim Allah Allah@Her şey arkadaşımızın açtığı İçinden Geleni Söyle konusu buraya taşınmıştır.
V1 i görmediniz siz ?Bazen buraya girdiğim de sanki bir bilardo salonuna girmişimde herkes kargaşa bir şekilde oyun oynarken sohbet ediyor gibi hissediyorum ?
@Her şey arkadaşımızın açtığı İçinden Geleni Söyle konusu buraya taşınmıştır.
Ortada yabani adam vardı pire gibi zıplıyordu.
Özkan k oda ?Ortada yabani adam vardı pire gibi zıplıyordu.
O kim peki? ?
Koyun ??Özkan k oda ?
Keşke benim de olsa.Keşke çok iyi teleskobum olsa hergün uzayı seyrederdim???
Büyüleyici ya
Abi buna bak ya Adam Jupiteri yakalamış ???Keşke benim de olsa.
Bunun konusunu açtım ben. Adam ne güzel çekmiş öyle.Abi buna bak ya Adam Jupiteri yakalamış ???
Ve halkalı gezegen satürn`dümü?
Kanalı hayırlı olsun ben bunu geçen sene mayıs ayında s21 fe telefonum ile çektim ?Bunun konusunu açtım ben. Adam ne güzel çekmiş öyle.
İyi yakaladın mı bari?Kanalı hayırlı olsun ben bunu geçen sene mayıs ayında s21 fe telefonum ile çektim ?
Keşke tek-tek gezegenleri gidip gezebilsem. No man`s sky oyunundaki gibi ?Bunun konusunu açtım ben. Adam ne güzel çekmiş öyle.