- Reaksiyon puanı
- 23,342
Alayımızın içinden geçtin sanki. Bende seni selamliyim da karşılıklı içten geçme olsun?Alayınızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
Alayımızın içinden geçtin sanki. Bende seni selamliyim da karşılıklı içten geçme olsun?Alayınızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
İnsan 30dan sonra yaşlanıyor maalesef.30 yaş altı için süreç çok yorucu olabiliyor. Yaşasın 30 ve üzeri yaşanmışlık..
30 dan öncesi hayattan birşey anlamıyorsunİnsan 30dan sonra yaşlanıyor maalesef.
20-29 ideal.30 dan öncesi hayattan birşey anlamıyorsun
Yolun yarısı 35 değil miydi30 dan öncesi hayattan birşey anlamıyorsun
Seni mi kıralım öyle olsun20-29 ideal.
Alayımızın içinden geçtin sanki. Bende seni selamliyim da karşılıklı içten geçme olsun?
Yolun başı 30 iyi gidiyoruz şuanYolun yarısı 35 değil miydi
Dante'nin gözleri yaşlıYolun yarısı 35 değil miydi
2020 de foruma katılmışsın
??? Tam denk geldi. ?2020 de foruma katılmışsın
Şimdi 20 yi ayıralım birbirinden ve toplayalım 20 + 20 kaç yapar????
40 yapar ve Milliyyetçi hareket partisinin 40. yıldönümü ?
İçinden geleni söyleBaşlığı her gördüğümde aklıma Pinhani'nin içinden geleni söyle şarkısı geliyor
Şarkının adı Hele bi gelmiş la bansbdbİçinden geleni söyle
Kalırsa yazık olur
Hayata küsüverirsin
Hüzünler seni bulur
Evet?. Ama başı benziyor.Şarkının adı Hele bi gelmiş la bansbdb
DoğruEvet?. Ama başı benziyor.
Ben yaşlı mıyım küçük hanımİnsan 30dan sonra yaşlanıyor maalesef.
Yani orta yaş aslında.Ben yaşlı mıyım küçük hanım
2004 e 16 yaşıma geri dönmek istiyorumYani orta yaş aslında.
Bahar Candan bu ay onlyfans'tan kazandığı parayı paylaşmış, yaklaşık 900k.Bu hayatta neden Bahar Candan`ı tanımak görmek zorunda kaldım ki xd
2004'de daha dünyada yoktum.2004 e 16 yaşıma geri dönmek istiyorum
O kadına cidden para veren insanlar nasıl var?Bahar Candan bu ay onlyfans'tan kazandığı parayı paylaşmış, yaklaşık 900k.
Para verilmesini anlarım da 900k para verilmesini hiç beklemiyordum.O kadına cidden para veren insanlar nasıl var?
Kadın güzel bile değil şaşırdımPara verilmesini anlarım da 900k para verilmesini hiç beklemiyordum.
Garip bir ürün olsada sipariş versek looo
Para için herşey yapanlar zamanı başlamış. Çok sakat zamandan geçiyoruz.Kadın güzel bile değil şaşırdım