Bizim insanımız gerçekten garip. Neymiş PSU fan açmıyormuş, e be adam bu kasada ekran kartı yok nasıl yüke binsin de bu 1000w lık şey nasıl fan açsın. Ona fan açtırmak için 500-600w minimum yük bindirmen lazım. Akşam akşam ayarlarımızla oynuyorlar.
Yüz verirsen sanar tabi. Yüz verme.Ekli dosyayı görüntüle 174921
MaxiPlus5 kendini Oppo A15 sanmaya başladı...
Yüz verirsen sanar tabi. Yüz verme.
iPhone eski ürünleri alınmaz. Gençliğinde her dala atlayan kadın gibi olur, yaşlandıkça tuttuğun yeri elinde kalır.Ekli dosyayı görüntüle 174928Ekli dosyayı görüntüle 174929
onu cebime koymaz yada masaya hafififçe vurmadıkça normal vurunca restart yapıyor... iphone5 ile değiştirmek isterdim.
100TL olsa ve sadece Spotify ile Metallica çalmak olsada?iPhone eski ürünleri alınmaz. Gençliğinde her dala atlayan kadın gibi olur, yaşlandıkça tuttuğun yeri elinde kalır.
Olabilir belki.100TL olsa ve sadece Spotify ile Metallica çalmak olsada?
Bazen bende bıkıyom. Sanki yanlış yerde dünyaya göz açtım. Keşde dünyada hiç olmasaydım.Aile desen zıt, Tanrı desen zıt, hayatın akışı desen daha zıt. Hem beni sevecek hem de yalnız hissetmemi önleyebilecek insanların arasında olsam da kendimi kandırmak istemediğim için öylesine yalnız ve sevgisiz hissediyorum ki kelimelerle tarif edilemez. Özlüyorum, geçmişi özlüyorum; aptallık içinde olduğum tüm o güzel günleri... Ve nefret ediyorum tüm o geçmiş günleri yok eden insanlardan. Diyorum kendi kendime; elbet bir gün her şey düzelecek, yepyeni bir hayatın olacak tek ihtiyacın olan biraz daha beklemek diye ancak daha nereye kadar bekleyebilirim ki? Akıl sahibi olmasına rağmen, düşünme yetisi olmasına rağmen bunu kullanmayı reddeden ve birbirlerine bu kadar çok acı çektiren bu ırktan nefret ediyorum. Artık rol yapmayı kesmek, yüzümdeki maskeyi çıkarmak ve gerçek yüzümü göstermek istiyorum ancak ne ben gerçeği gösterebilirim ne de onlar bunu görebilirler. Umarım bir gün beklemekten ve ummaktan başka daha iyi bir şeyler yapabilirim...
Hayat kolay. Hayatı zor kılan, insanların uyguladıkları kanunlar.Hayat zor.
Dave Mustaine'nin Metallica alerjisi geçtikten sonra...