- Reaksiyon puanı
- 16,127
İnsan ırkı Allah'ın yardımı ile o mücadeleden çıktı.Milyarlarla olasılıktan nasılda dünyaya göz açtık ya. Olmaz olsun böyle dünya.
Bir büyük meteor bile çarpmaz mı dünyaya? Gezegenimizi parçalamaz mı şuana kadar?
Yada ne bileyim insanlar mağarada yaşarken ayılar basıp insanları yemez mi? Dondurucu soğukta donup ölmezler mi?
Nasıl olduda insan ırkı dünyada yaşam mücadelesinden rahatlıkla çıktı.
Yoksa insanların hepsi uzaylıların yerde büyüttüğü evcil canlıları mı? Aklımda bin bir soru.
Benim bir arkadaşımda dün kimseye güvenmemeyi öğretti bana. Bir daha asla onunla takılmayacağımı bilmek huzur veriyor.Cidden beraber mutlu olduğun, yakın olduğun ama artık beraber olamayacağın bir arkadaşın olması acıtıyor. Benim hatam ama sanırım asla unutmayacağım.
Kolay gelsin, 21 gün yaparsan her gün yaparsın. Sağlıklı yaşama dönmeyi denediğin için tebrik ederim, umarım başarırsın.Yarın bir hafta olacak evet sigarasız tam bir hafta ? zor ama başaracağım bir de aklımdan silebilsem , yılmak yok kendime söz verdim.
Sürücüsü kurulmuyor kartın hocam.oyun için değil 7400m.
Ah hocam ben de öyle düşündüm ama formattan önce sorun yoktu.lehimlerinde sorun var servise gitmeli.
Her insan hayatında en az bir kere böyle bir an yaşamıştır.Hiçbir şey yapasım gelmiyor.
İstanbul'da da aynı. Hava kapalı olunca bile yine bunaltıcı hava var. Öğlen oturduğum yerde bile terliyorum. Bir kaç adım atıyorum ve bitiyorum. İki de bir su içmek lazım bu havada. Zaten hava güneşli olunca gerek olmadıkça bir yere gitmemek lazım. Çok sıcak iyi değil.Abiler bizim bura sıcaktan patlıycak az daha.
abd'de olsaydı ölümünün senesi olmuştu...Gecenin bir yarısı, millet balkonda, sokakta, 5 polis otosu, 10'un üzerinde polis eli sopalı/bıçaklı bir deliye! bir saattir müdahale edemiyor. Adam sokak boyunca yürüyor, bağırıp ana avrat küfrediyor, etrafa saldırıyor... Yahu bu vatandaş geçen sene de böyleydi, epeydir sakin diye ağzımıza almıyorduk, yine dellenmiş...
Adam da hani oldukça besili, yağlı ve hareketli bir şey...durduğu yerde durmuyor... ailesi de var, bir de bahçede bağlı köpeği (cinsi sanırım Dogo Argentino), bir ara köpeğin zincirinden tuttu çekiştirdi falan, neyse en sonunda adamın üstüne çullandılar, yere yatırıp kelepçelediler, götürdüler.abd'de olsaydı ölümünün senesi olmuştu...
amerika'da vururlardı adli tabibin sorunu olurdu.Adam da hani oldukça besili, yağlı ve hareketli bir şey...durduğu yerde durmuyor... ailesi de var, bir de bahçede bağlı köpeği (cinsi sanırım Dogo Argentino), bir ara köpeğin zincirinden tuttu çekiştirdi falan, neyse en sonunda adamın üstüne çullandılar, yere yatırıp kelepçelediler, götürdüler.
Ambulans da hazırda bekliyordu gerçi, böyle vak'aları acil bayıltmak lazım... hani vahşi yaşamda ayıları, aslanları uyuşturucu iğne ile bayılttıkları gibi.amerika'da vururlardı adli tabibin sorunu olurdu.
geçen yıl vursalardı 1 yıldır ölü olur baş ağrıtmazdı.Ambulans da hazırda bekliyordu gerçi, böyle vak'aları acil bayıltmak lazım... hani vahşi yaşamda ayıları, aslanları uyuşturucu iğne ile bayılttıkları gibi.
Yani, haklısın; orada olsaydı muhtemelen şu an hayatta değildi.geçen yıl vursalardı 1 yıldır ölü olur baş ağrıtmazdı.
Bizim polislerimiz de Amerikan polisleri gibi olmalı.Adam da hani oldukça besili, yağlı ve hareketli bir şey...durduğu yerde durmuyor... ailesi de var, bir de bahçede bağlı köpeği (cinsi sanırım Dogo Argentino), bir ara köpeğin zincirinden tuttu çekiştirdi falan, neyse en sonunda adamın üstüne çullandılar, yere yatırıp kelepçelediler, götürdüler.