Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Ekran Görüntüsü 2021-09-02 23-10-32.png

bu ne? spam mesajı raporlayamıcam?

Reaksiyon puanı
6,381
-Telefonların asgari ücretten fazla olmamasını düşünüyorum (Bir kullanıcı).

-Sırf ayfonun yok diye zaten satış rakamları artan telefonların fiyatının daha az olması gerektiğini düşünmem çok saçma çok komik (Steve Jobs ve Mike Clark)

Reaksiyon puanı
6,381
Az önce sinema salonundan döndüm ve Shang-Chi... Wow. Iron Man'den sonra, Marvel'ın yaptığı en iyi solo filmi olabilir ki bence öyle.

Dövüş sahnelerini çok iyi tasarlamışlar, Thanos'tan sonra şu ana kadar gördüğüm en gerçekçi CGI'ı yapmışlar, hikaye anlatımı ve çizgi romandaki hikayeyi MCU'ya uyarlamaları, süper kahraman filmlerinin sadece gözünden ışın çıkan adamların boş dövüşmesi zanneden insanlara bir antitez niteliğinde resmen. Özellikle de yüzükleri filme ve hikayeye çok iyi entegre edip epik derecede kullanmalarını çok takdir ettim. Aşırı sıkıp instagram açtıran boş aşk dramı, gereksiz fazla feminizm veya LGBT göndermesi içeren replikler, uzatılmış sahneler yok neredeyse.

Bu film ile yeni marvel evrenine giriş yaptık, söylemem gerekir ki teknolojik internet ortamında TLoU ve Uncharted 2'den sonra gördüğüm en iyi herhangi bir şeye giriş bu olabilir.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,609
Popeyes > KFC
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendimi çok gereksiz hissediyorum. Daha kendi paramı bile kazanamıyorum. Ailem yapıyor ben yapamıyorum. Çok salağım.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
6,381
Lütfen teknoloji konusunda boş yapıp durma artık yeter yav. Milletin düşüncelerini aşağılık görmekten ne ara teknoloji duayenliğine geçtin? Gerçekten kendimi asacağım.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,369
Eski yerli dizilere mi başlasak. :rolleyes: