- Reaksiyon puanı
- 10,567
Pilonidal sinüs olma ihtimali üzerinde duruyorum. ?Aboooo ne hastalığı ya. Geçmiş olsun![]()
Pilonidal sinüs olma ihtimali üzerinde duruyorum. ?Aboooo ne hastalığı ya. Geçmiş olsun![]()
Tıbbi dilde konuşma çok kötü şeyler geliyo aklıma.Pilonidal sinüs olma ihtimali üzerinde duruyorum. ?
Bilirsin sen bu hastalığı ? ?Tıbbi dilde konuşma çok kötü şeyler geliyo aklıma.![]()
Kız discorddan bir yazsanaPilonidal sinüs olma ihtimali üzerinde duruyorum. ?
Anında yazarımKız discorddan bir yazsana
Daha şimdi geldin ne ara ihlal ettin kuralları ?
Hemen ihlal etmişim. Buda başarıdır sanırım.Daha şimdi geldin ne ara ihlal ettin kuralları ?
Altın kaplama uçak bileti kestireyim abime ?Hemen ihlal etmişim. Buda başarıdır sanırım.
Nööö tabak istiyorum.Altın kaplama uçak bileti kestireyim abime ?
Sen iste uçağı kaplatalım be gözüm ?Nööö tabak istiyorum.
Güzelim beni o kadar mı çok seviyorsun?Sen iste uçağı kaplatalım be gözüm ?
Uçak nerede kaldı diye aradığında ulaşamayınca anlarsın sevgimin ölçüsünü ??Güzelim beni o kadar mı çok seviyorsun?
Bak gözlerimi yaşarttın şimdiUçak nerede kaldı diye aradığında ulaşamayınca anlarsın sevgimin ölçüsünü ??
Aynı bea nolsun. Ufak tatlı telaşlar, heyecanlarla yaşayıp gidiyorum. ?Bak gözlerimi yaşarttın şimdiNeyse nasılsın, nasıl gidiyor?
Kimle evleneceksin şekerim?Aynı bea nolsun. Ufak tatlı telaşlar, heyecanlarla yaşayıp gidiyorum. ?
En son evlenecem vermezlerse kaçacam.
Sen napıyorsun şu son yaşadıkların haricinde
Karar vermeye çalışıyorum diyelim kimsenin gönlü kalmasınKimle evleneceksin şekerim?
Bir ara troll bir Yasemin vardı şekerim. Ona ne oldu?Karar vermeye çalışıyorum diyelim kimsenin gönlü kalmasın?
Valla bilmiyorum ki bi ara tekrar geldi konu açtı yorum yapmadan sırlara karıştı ?Bir ara troll bir Yasemin vardı şekerim. Ona ne oldu?
Bensiz boş konu mu açtı püValla bilmiyorum ki bi ara tekrar geldi konu açtı yorum yapmadan sırlara karıştı ?
O kadar dedim dinletemedim. Bide ben yokmuşum gibi davranıyor. Sonrada beni seven yok diye konu açar böyle dasdasdasdasdasBensiz boş konu mu açtı pü
O kadar dedim dinletemedim. Bide ben yokmuşum gibi davranıyor. Sonrada beni seven yok diye konu açar böyle dasdasdasdasdas
Bidaha açarsa bol bol kınarızyalnız bensiz boş konu açmasına çok kırıldım
Açarsa haberim olsun şekerim. Beni etiketle.Bidaha açarsa bol bol kınarız![]()
Umarım yakalarım ?Açarsa haberim olsun şekerim. Beni etiketle.
Teşekkür ederim iyiyim bildiğin bıraktığın gibi kardeşim, sen nasılsın iyisindir umarım?
İyiyim abim. Teşekkür ederim. Forum bayağı güzelleşmiş, tasarım falan olsun.Teşekkür ederim iyiyim bildiğin bıraktığın gibi kardeşim, sen nasılsın iyisindir umarım?
Aynen yeni tema gerçekten hoş bende beğendim.İyiyim abim. Teşekkür ederim. Forum bayağı güzelleşmiş, tasarım falan olsun.
Beyaz tema çok göz alıyor. O yüzden siyah en iyisi.Aynen yeni tema gerçekten hoş bende beğendim.