- Reaksiyon puanı
- 7,986
Yeni versiyonu acayip güzel olmuş
Bu türküyü açıp evde bağırarak koştum
Bu türküyü açıp evde bağırarak koştum
Bunu söylerken ne düşündüm acaba? ??Win 7'in revize hali olacak.
Onların beyinlerinde sorun var sağlıklı düşünemiyorlar ben alıştım artık takmıyorum sende takma ve iyi yönünden bakmaya çalışırsak kolay yoldan reaksiyon kazanıyoruz.Her şeye boş boş komik atıp duruyorlar. Belli ki başka bir şeyi düşünemiyorlar. Ciddi ciddi yazdığım şeylere komik atıp duruyorlar. Ölüyorlar veya ölüyoruz desek yine atacaklar.
Hiç daha fazla durasım gelmiyor burada. Her konuda şakacılık ve konuyu bozmaya çalışmalar falan. Ama söylediklerim boşuna. Gerçekten muhabbet kuşum bile bazı insanlardan daha çabuk anlayabiliyor.
Link eXe yi Bir taratın derim..crack tecrübemim olmasının iyi yanı virüs yediğimde anlamam. ve evet galiba virüs yedim
Emrah abimiz gibi koşa koşa gelirim ?@Uchiha Sasuke gel buraya güzelim
Hoş geldin.Emrah abimiz gibi koşa koşa gelirim ?
"Şöyle tenhaya geçelim mi haa şşşu ?"
Dakika 15:57
Sen de hoşgeldin nerelerdeydinHoş geldin.
Çok uzaklardaydım güzelim. Özledin mi?Sen de hoşgeldin nerelerdeydin![]()
Hayırdır önemli bir şey mi?Çok uzaklardaydım güzelim. Özledin mi?
Sağlık sorunları yüzünden bir müddet uzaklardaydım güzelim.Hayırdır önemli bir şey mi?
Oo kral ayıpsın özlemez miyim ?
Geçmiş olsun gözüm. Şimdi iyisindir umarım ?Sağlık sorunları yüzünden bir müddet uzaklardaydım güzelim.
Öncesinden iyiyim. Sağ olasın dayı. @_Zaur_ kız sende gel.Geçmiş olsun gözüm. Şimdi iyisindir umarım ?
Pilonidal sinüs mü yoksa? ? Hastalığı söyle hele meraklandım. Özelden de yazabilirsinÖncesinden iyiyim. Sağ olasın dayı. @_Zaur_ kız sende gel.
Discorddan yazarım.Pilonidal sinüs mü yoksa? ? Hastalığı söyle hele meraklandım. Özelden de yazabilirsin
Bakıyorum hemen ?Discorddan yazarım.
Aboooo ne hastalığı ya. Geçmiş olsunÖncesinden iyiyim. Sağ olasın dayı. @_Zaur_ kız sende gel.
diskord mu kullanıyon?Bakıyorum hemen ?