- Reaksiyon puanı
- 12,464
En mantıklı olanı yapmışsın. Başka forumda olan sorunu başka bir forumda çözmek. (!) ?Bir konuda yardım lazım. Ban konusunda ama bu site için değil.
En mantıklı olanı yapmışsın. Başka forumda olan sorunu başka bir forumda çözmek. (!) ?Bir konuda yardım lazım. Ban konusunda ama bu site için değil.
Vay be çağ atlatan oyunu vardı çok uzun zaman önce Modern Warfare oynamadın mı. Oynamayan kalmadı bildiğim kadarıyla.İlk kez call of duty oynayacağım çok heyecanlıyım.
Modern Warfare'de oynamadımVay be çağ atlatan oyunu vardı çok uzun zaman önce Modern Warfare oynamadın mı. Oynamayan kalmadı bildiğim kadarıyla.
Eğer oynamadıysan çok garipsenirim. Hem çok fazla sistem gereksinimi de yok.
Şimdiye kadar Oynamaman Garip hemde nasıl garip![]()
Call of duty oynayamadım daha doğrusu yüklemedim onun yerine Max Payne yükledim.Vay be çağ atlatan oyunu vardı çok uzun zaman önce Modern Warfare oynamadın mı. Oynamayan kalmadı bildiğim kadarıyla.
Eğer oynamadıysan çok garipsenirim. Hem çok fazla sistem gereksinimi de yok.
Şimdiye kadar Oynamaman Garip hemde nasıl garip![]()
Kim o komik atan? yazı silindi.Her mesajıma komik atıyor elimde biraz daha kanıt biriksin raporlıyacağım heralde aklı yok
Mesaj kasmıyorum diyerek mesaj kasan kişiKim o komik atan? Aklı olmayan?
100 gülücükAhshgshah yaaa abi ne adamsınız be. Gülücük işte keşke banada atsa![]()
Belki kur yapmak istiyo? Şans ver bir defa100 gülücük
Sistem topla gülücük
Telefon öner gülücük
Yorum yap gülücük
Ne oldu?Hayat senin taaa ben varya hemde nasıl *****
Nedir bu başıma gelenler abi ya. Talihsizlik mi nedir ya. Boğuluyorum ya sinirden
Bana foruma ilk üye olduğum zamanlarda o bildirim geliyordu, artık gelmiyor.artık bir konuyu yükerde gösterme butonu gelsinde 1 saat konuya cevap gelmeyince up yazıp mesajınız otomatik birleştirildi bildirimini görünce sinir olmayalım
Evet yeni temaya geçti.forum temasımı değişti