- Reaksiyon puanı
- 7,986
Uzun hikaye boş ver.Olay neydi gelelim yardıma![]()
Uzun hikaye boş ver.Olay neydi gelelim yardıma![]()
Neden onlardan nefret ediyorsun??? ?Niye kötü olsun ki ayak parmağım hala yerinde ve arapları hala sevmiyorum hala yaşıyorum kötü bir şey yok.
Onlar Arap çünkü çoğunun kişilikleri bozuk ve zamanında Osmanlı'ya ihanet ettiler ayriyeten kendilerini halife gibi görüyorlar son olarak da Amerika ne derse onu yapıyorlar.Neden onlardan nefret ediyorsun??? ?
Kısa sürede göz doktoru...Yaşına veriyorsunuz ? Adam 37 yaşında ve muhtemelen sizden büyük.
Abi çoook güzel olmuş şok oldum cidden arjibili felanGüzel oldu değil mi?
Güzel hocam, ilgi çekiyor.Güzel oldu değil mi?
Tek beğenmediğm şey ana ekranda çok az konu gözükmesi oldu.Güzel hocam, ilgi çekiyor.
Onu da ayarlayacağız..Tek beğenmediğm şey ana ekranda çok az konu gözükmesi oldu.
Yoğurt az var ayran yapsam olur mu?Sizede yazayım yorgunum dostlar arada bayat espiri yapabilirim. Olası zehirlenmeye karşı yanınıza yoğurt alın![]()
Aslında yine onun adı da Murat ilk yardım kursundaki hoca şunu anlatmıştı bize . Her yerde zehirlenmelerde yoğurt yedirilmesi söylenir derdi. Düşünsenize hastahanede koca kazan yoğurt var her zehirlenene kepce ile yoğurt yediriyorlar.Yoğurt az var ayran yapsam olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Etkisini gösteririm yinede @MrtAltg abi![]()
Abi bi konu açtım onaylar mısın?Aslında yine onun adı da Murat ilk yardım kursundaki hoca şunu anlatmıştı bize . Her yerde zehirlenmelerde yoğurt yedirilmesi söylenir derdi. Düşünsenize hastahanede koca kazan yoğurt var her zehirlenene kepce ile yoğurt yediriyorlar.
Herhangi bir ırkı ne överim ne de sevmeme gibi bir şey yaparım.Onlar Arap çünkü çoğunun kişilikleri bozuk ve zamanında Osmanlı'ya ihanet ettiler ayriyeten kendilerini halife gibi görüyorlar son olarak da Amerika ne derse onu yapıyorlar.
Herhangi bir ırkı ne överim ne de sevmeme gibi bir şey yaparım.
PC oyna.Canım sıkılıyor...
Oynayamam çünkü pc günlük işler için uygun.. gerçi uygun olsada oynayamamPC oyna.
Link?"S | ShiftDelete.Net Forum - Türkiye'nin en iyi teknoloji forumu" S
Bu konu ne için açılmış acaba?
Modlar sayfayı sildi.Link falan bir şey kalmadı.
Almadım bir daha olursa alırım.Ekran görüntüsü de almadın mı?
Can sıkmanın bir çare olmadığını biliyorsun değil mi? Kafana takmamaya çalış.Canım sıkılıyor...
Canı sıkıldığı için mi kafasına takıyor?Can sıkmanın bir çare olmadığını biliyorsun değil mi? Kafana takmamaya çalış.
? emojisi × 4746473746364636467596799799999999Canı sıkıldığı için mi kafasına takıyor?
Kafasına taktığı için mi canı sıkılıyor?
?
Evet biliyorum ama sıkma kendini ali demeyle de geçmiyor..Can sıkmanın bir çare olmadığını biliyorsun değil mi? Kafana takmamaya çalış.
Üzücü.Evet biliyorum ama sıkma kendini ali demeyle de geçmiyor..