- Reaksiyon puanı
- 7,986
Kötüyüm.Nasılsınız forum ahalisi?
çin aşısından sonra sdn forum
Super VPN sağ olsun hangi ülkeye bağlandığımı pop-up'lardan anlıyorumBu sefer foruma Romanya'dan girdim.
VPN'i açık unutmuşum :/
Bıraktı,profilindede veda mesajı vardı.@Malik von Suomi ye noldu?
Hesap devre dışı olduğundan mesaj gözükmüyor ne yazmıştı.Bıraktı,profilindede veda mesajı vardı.
Evet,toxic biriyle tartışmış ve içerik ekibinden atılmış.Hesap devre dışı olduğundan mesaj gözükmüyor ne yazmıştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanırım discord olayından çıktı.
Sanırım dc modlarından biriyle.Evet,toxic biriyle tartışmış ve içerik ekibinden atılmış.
Atılmış mı ayrılmış mı?Evet,toxic biriyle tartışmış ve içerik ekibinden atılmış.
Biriyle tartıştığı için içerik ekibinden atılmış sonrada kendi isteğiyle forumdan ayrıldı.Atılmış mı ayrılmış mı?
Modeli ne? Kronik sorunlu ise öyle oluyor.Bilgisayara SSD taktım ama daha çok yavaşlamış gibi hissediyorum![]()
Sorunun belirtip yeni konu açarsan müsait olduğumda bakarım.Bilgisayara SSD taktım ama daha çok yavaşlamış gibi hissediyorum![]()
Modeli ne? Kronik sorunlu ise öyle oluyor.
HI-LEVEL Ultra 240GB. Biraz daha kullanayım, düzelmezse konu açarımSorunun belirtip yeni konu açarsan müsait olduğumda bakarım.![]()
Windows 11 konusu son konusuydu sanırım@AnaBacıVokke'yi görünce aklıma @grand_master geldi. Ama o daha kötüsüydü. Troll konularda açardı. Meşhur sapık cin konuları. Tabii ki başka saçma ve gereksiz konu veya mesajları da vardı.
![]()
Adminlerden Şikayetçiyiz
Adminler neden banlıyorsunuz kurallara aykırı konum yokforum.shiftdelete.net
Profil fotoğrafın kural ihlali değil mi?3 yıl olmuş...