Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Oooohhh
%8 artmış
Beyler dua edin
"yatırım tavsiyesi değildir"
Mesaj otomatik birleştirildi:

cebine

Evet arkadaşlar annem bu kriptodan uzak duralım dedi ve
10 tl kar ile sattık vatana millete hayırlı olsun
Ben de 900 TL'mi, 1950TL yaparak çıktım. Aslında çıkmazdım ama paraya ihtiyacım oldu :)

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Senin kullandığın Türk Lirası'nın değeri düşünce nereye gidiyor para?
Hocam ben bu kriptoyu pek anlayamadım şu an senin bu soruna 404 error verdim. İnternete bakiyorum kripto para nedir diye valla anlamadim hocam zamanin varsa mal'a anlatır gibi anlatır misin şu kripto para olayini ben daha once hic duymamisim gibi?

mertbaba41

Doçent
Reaksiyon puanı
572
Hayır onu demiyorum kaybettiğimiz para..?
kaybettiğin para yatırdığın yerde kalıyor

Hocam ben bu kriptoyu pek anlayamadım şu an senin bu soruna 404 error verdim. İnternete bakiyorum kripto para nedir diye valla anlamadim hocam zamanin varsa mal'a anlatır gibi anlatır misin şu kripto para olayini ben daha once hic duymamisim gibi?
dolar altın ama sanal

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
İlk önce şunu söyleyeyim; Bu paraların düşüp-yükselme mantığı altın ile aynı. Onu ayrıca öğrenmen lazım.

Bu linkler işine yarar.

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Timur Timur İmparatorluğu'nun kurucusu ve ilk hükümdarıdır
Çağatay ulusunun Barlas koluna mensuptur 1336 da Semerkantta
dünyaya gelmiştir

Timur, Anadolu'ya girmeseydi büyük ihtimal Yıldırım Bayezid İstanbul'u fethedecekti. Ve Fatih Sultan Bayezid olacaktı. Oğlu Mehmed Çelebi'yi dinleyip, saldırsaydı ortada Timur diye bir şey kalmazdı. Bayezid İstanbul'u fetheder, doğuda timur devletinin topraklarinin bir kismini alir, Avrupa'da da gelişirdi. Ve kısa sürede süper güç olurdu bence. :) Ve bence Yıldırım Bayezid en iyi ilk 4 Padişahtan biri.

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Timur, Anadolu'ya girmeseydi büyük ihtimal Yıldırım Bayezid İstanbul'u fethedecekti. Ve Fatih Sultan Bayezid olacaktı. Oğlu Mehmed Çelebi'yi dinleyip, saldırsaydı ortada Timur diye bir şey kalmazdı. Bayezid İstanbul'u fetheder, doğuda timur devletinin topraklarinin bir kismini alir, Avrupa'da da gelişirdi. Ve kısa sürede süper güç olurdu bence. :) Ve bence Yıldırım Bayezid en iyi ilk 4 Padişahtan biri.
İkiside bizim atamız dedemiz relax olalım sakin olalım kavgaya gerek yok ama tarih tarafsız olarak bakarsak emir timurun haklı olduğunu ancak yakıcı yıkıcı ve barbar olduğunu söylüyor ama bir yandanda islam önderi ve çağdaş ve alimlere hürmetkâr tam bir savaşçı

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
İkiside bizim atamız dedemiz relax olalım sakin olalım kavgaya gerek yok ama tarih tarafsız olarak bakarsak emir timurun haklı olduğunu ancak yakıcı yıkıcı ve barbar olduğunu söylüyor ama bir yandanda islam önderi ve çağdaş ve alimlere hürmetkâr tam bir savaşçı
Yıldırım Bayezid aslında Osmanlı'nın Fatih Sultan Mehmed ve Yavuz Sultan Selim'den sonra en iyi Padişah bence. En iyi ilk 4 Padişah demişim ama bence en iyi 3 padişahtan biri

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Yıldırım Bayezid aslında Osmanlı'nın Fatih Sultan Mehmed ve Yavuz Sultan Selim'den sonra en iyi Padişah bence. En iyi ilk 4 Padişah demişim ama bence en iyi 3 padişahtan biri
Şimdi hepsi benim dedem olduğuna göre en iyisi diye bir tabir kişiden kişiye göre değişebilir ama tarihçilere göre osman ve orhan gazi abdülhamit fatih han genç osman 2.selim sultan mahmut 1.murat kanuni çelebi 4.murat yani say say bitmiyor hepsinin bir önemi var hepside önemli sultanlar ama benim ilk 5 im şöyle
1 fatih han
2 kanuni han
3 osman ve orhan gazi
4 yıldırım han
5 çelebi mehmet

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Şimdi hepsi benim dedem olduğuna göre en iyisi diye bir tabir kişiden kişiye göre değişebilir ama tarihçilere göre osman ve orhan gazi abdülhamit fatih han genç osman 2.selim sultan mahmut 1.murat kanuni çelebi 4.murat yani say say bitmiyor hepsinin bir önemi var hepside önemli sultanlar ama benim ilk 5 im şöyle
1 fatih han
2 kanuni han
3 osman ve orhan gazi
4 yıldırım han
5 çelebi mehmet
Fatih Han, Kanuni Han, Yıldırım Han mı? :D Hocam onlar Padişahların lakapları.

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Fatih dersek kanuni dersek uygun olmaz diye sonuna saygı ifadesi olarak han ifadesi koydum ayıb olmasın diye
Hocam Han demenize bir şey demiyorum. Fatih, Kanuni, Yıldırım. Bunlar onların lakapları. Fatih Han, Kanuni Han, Yıldırım Han demeniz doğru olmaz. Mehmed Ham, Süleyman Han, Bayezid Han desek tmm olur.

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Hocam Han demenize bir şey demiyorum. Fatih, Kanuni, Yıldırım. Bunlar onların lakapları. Fatih Han, Kanuni Han, Yıldırım Han demeniz doğru olmaz. Mehmed Ham, Süleyman Han, Bayezid Han desek tmm olur.
Neyse
Neyse bu tartışma uzar gider şimdi dünya kanuni diyor sen diyorsunki kanuni deme süleyman deme ben de diyorum ki bunun ne zararı var çok fazla ince düşünmeyin kusur arayan değil kusur kapatan olmak gerek

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
mardin Turabdin inişli-çıkışlı yüksek bir kalker platosudur Tanrı Hizmetkarları Dağı olarak bilinir 4. yy dan itibaren buradaki 80 manastırda keşişler ibadet etmektedir

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Tamda istediğim bir şey ama keşke oyunun kendisinde olsaymış. Daha rahat sınıf ve karakter modellerini seçerdik. Botların hangi silahı kullanacağını falan sınırlandırırdık.
Steelraven7(Johan Hassel) duyuyorsan cevap ver. Oyuna koy o sınıflandırma sistemini ve doğru düzgün bir şey olsun. ?

mertbaba41

Doçent
Reaksiyon puanı
572
Arkadaşlar
dün annem benden habersiz dogecoine basmış
dogecoin artmış tam satıcam derken
komşu gelmiş
komşu gittiğinde batmış
bruh moment

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Realme kategorisinde açılan konular ana sayfaya düşmüyor acaba neden ?

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Marmaris'in tarihi MÖ 12 bin kadar eskidir Bölgenin eski ismi Karia Kar ülkesi anlamına gelmektedir Ege ve Akdeniz'in bereketi, bölgeyi devamlı çekici kılmıştır

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Hangi islemcisi daha iyi olduğuna bakmak isterseniz:
92dadfca36739c824bc7496de99b4631601393dd.jpeg

Yeni çıkan işlemciler daha eklenmedi