• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
MrtAltg , Evet dolar yüksek falan. Dolar yükselince fiyatlar artıyor. Gitgide daha da pahalılaşıyor her şey. Umarım bir gün biz kendimiz üretir ve satarız her şeyi. TL değer kazanır ve ekonomi de düzelir.

Zigana Dağı Doğu Karadeniz Trabzon Çoruh Vadisine kadar uzanır Zigana dağları Trabzon’un Güneyindeki Çakır Dağından (3063 m.) başlar, Harşit Çayı doğusundaki Karaburun tepesinde son bulur

UV'de şansım yaver gidiyor galiba :)

1050MV'de stabil çalışıyor. 1000MV deneyeceğim. Ama ne gariptir ki OCCT GPU testinde 0.9MV çekiyor, 125W çekerken.

Fakat BF4 olsun, ETS2 olsun. Bu gibi oyunlarda 1.1V. çekiyor. (90W çekerken.)

UV ve uygun fan ayarları sonrası, ETS2'de 81 dereceleri görüyordum. Şuan Max75, ortalama72 derece alıyorum :)

(Kart XFX RX570. Sağ olsun, sucuk pişirme özelliği bulunuyor.)

İsimyok08 , Evet pek iyi soğutamayabilirler ama kasa geniş ve içi de geniş olursa iyi hava alır. Bir de kaliteli marka ve model kasa ile fanlar olursa daha iyi olur. Tabii ki 2 veya 3 fanlı ekran kartı daha iyi soğutma yapar.

İsimyok08 , Evet pek iyi soğutamayabilirler ama kasa geniş ve içi de geniş olursa iyi hava alır. Bir de kaliteli marka ve model kasa ile fanlar olursa daha iyi olur. Tabii ki 2 fanlı ekran kartı daha iyi soğutma yapar.
Bilemiyorum, fiyatı uygun ise düşünülebilir aslında. RTX2070S güçlü bir kart, güçlü olduğu içinde bi hayli ısınacaktır. Bunu iyi bir soğutma ile desteklemek gerekiyor. Yük altında bu model biraz üzebilir bence. Veya çok sesli çalışacaktır.

Hadi bakayım! 3.000 kişilik ordumla Sarranid Çöllerini darmadağın etmeye gidiyorum!