mertbaba41
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 572
günlük twitter mizaj vol 1
çok komik asodhasahusdahsd ???
Hoş geldin dostumBiz hep buradayız.![]()
Bir kaç yıl sonra bunlar çok yaygın olur.GIGABYTE 8TB AORUS Gen4 AIC M.2 SSD (15.000MB Okuma / 15.000MB Yazma) | ITOPYA
GIGABYTE 8TB AORUS Gen4 AIC M.2 SSD (15.000MB Okuma / 15.000MB Yazma) En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GP-ASACNE6800TTTDA ITOPYA'da.www.itopya.com
Mini uçak.
LaptopHayalimde hep kablosuz klavye mause almak vardı. Gittim fiyatlarına baktımsonra boş ver dedim sadece mause al. Mause fiyatlarına bakınca geri klavye mause hayalime geri döndüm.
Tek ve küçük fanlı ekran kartı modellerini pek sevmem, şahsen soğutma performansından şüphe duyarım@İsimyok0808, Nvidia referans ekran kartı modelleri gibi olmuş. Ya da aşağıdaki gibi olmuş.
Gerçekten SSD değil jet uçak sanki. 15.000 MB okuma ve yazma!ASUS GeForce TURBO RTX2070 SUPER EVO 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS GeForce TURBO RTX2070 SUPER EVO 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bilemiyorum, fiyatı uygun ise düşünülebilir aslında. RTX2070S güçlü bir kart, güçlü olduğu içinde bi hayli ısınacaktır. Bunu iyi bir soğutma ile desteklemek gerekiyor. Yük altında bu model biraz üzebilir bence. Veya çok sesli çalışacaktır.@İsimyok0808, Evet pek iyi soğutamayabilirler ama kasa geniş ve içi de geniş olursa iyi hava alır. Bir de kaliteli marka ve model kasa ile fanlar olursa daha iyi olur. Tabii ki 2 fanlı ekran kartı daha iyi soğutma yapar.
Kaç derecelerde geziyordu peki?bende turbo rtx 2070 vardı blower fanlı sesli genelde 70-77 arası
oyunda 70-77 arası stres testinde 93-97 görmüştü.Kaç derecelerde geziyordu peki?
93-97'mi ?oyunda 70-77 arası stres testinde 93-97 görmüştü.
zaten onu sli için üretiyorlar
stres testinde.93-97'mi ?
Benim tost makinesi RX570'e şükür ediyorum![]()
UV ve uygun fan ayarları sonucu 5DK'lık stress testinde 81'i geçmedistres testinde.
oyunda 85 i geçtiğni görmemiştim zaten 1 yıl kadar kullandım sonra emekli
Nasıl yani?Kendi raporladığım konudan uyarı alacağım hiç aklıma gelmezdi.
Ben de mesaj yazmıştım ona da uyarı geldi.Nasıl yani?
Şu konuyu atsana, inceleyelim beraber. Hemen moral bozmana gerek yok.Elveda forum.