Senior_53
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5,341
boş ve gereksiz konu olarak görüyorlar,Bizden iz kalmasını istemiyorlar belki
halbuki konu dışına açılsa bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
boş ve gereksiz konu olarak görüyorlar,Bizden iz kalmasını istemiyorlar belki
Bende ztn tam ayrilmicam gitcem gelcem forum youtube gibi bir çok işime yarıyor mesela bişey mi arızalandı hemen konu bir şey mi oldu hemen konu@SENİOR_53, Evet iyi fikir. Hep aynı şeyden sıkılır insan.![]()
Tm konu dışı açarım burayada yazarım en azından burda izim olurboş ve gereksiz konu olarak görüyorlar,
Eğer bir gün ayrılacak olursan, özel başligina DC adresini yaz.boş ve gereksiz konu olarak görüyorlar,
Bursa'da suyla giden araç tasarlandı! - Olay Gazetesi Bursa Liseli öğrenciler suyla hareket eden araç tasarladı Liseli öğrenciler suyla hareket eden araç tasarladı Liseli öğrenciler suyla hareket eden araç tasarladı Liseli öğrenciler suyla hareket eden araç tasarladı Liseliler deniz suyuyla çalışan araç yaptı! Liseli öğrenciler suyla hareket eden araç tasarladı deposuna deniz suyu döktükleri aracı hareket ettirdiler - Bursa Haberleri Liseli öğrenciler suyla hareket eden araç tasarladı Bu araç deniz suyuyla çalışıyor! Lise öğrencileri keşfetti, otomobil devi geliştirecek
Vay be. Haberlere çıkacağımı hiç düşünmezdim. Heyecanlı oldu be. Televizyonda da Kanal 7 ve TGRT haber'e çıkmışım. Benden mutlusu mezarda şu anda.![]()
Em sağdaki değilim, baştan söyleyeyim.Ekli dosyayı görüntüle 148313kesin en sağdaki sensin.
Sağdan 3?Ekli dosyayı görüntüle 148313kesin en sağdaki sensin.
İyiyim. Roma savaşları nasıl ilerliyor?@Herobrine, Merhaba iyiyiz. Siz nasılsınız?
Ordunuz kaç askerden oluşuyor?@Herobrine, İyi gidiyor şimdilik. Persleri tuzağa çektik. Pusu kurdum şimdi hepsini teker teker bitiriyorum. Belisarius sağ olsun. O olmasa hiç bir şey yapamazdım.
Bir yere mi gidiyorsun abi?Kendinize iyi bakın.
Y-yoksa forumu...Kendinize iyi bakın.
Nereye abi?Kendinize iyi bakın.
Cezalı?!Nereye abi?
Muhtemelen benim yediğim bandan yedi oda gidiyorum grliyorum hopluyorum fln banlaniyorCezalı?!
Burada inşaata döndü gelen intihar ediyor resmenKendinize iyi bakın.
Gitmekte haklı. Forum'da değişiklikler yapılmalı. Faydalı özellikler getirilmeli. Kurallar'da 28. madde bir saçmalık. Forum kuralları en baştan yazılmalı. 12 yıllık kurallar kullanılmaz.@Servous da forumu bıraktı.O da benim gibi Latin Romalı isim kullananlardandı. Servous
Bende gitcektim son anda u dönüşü :dGitmekte haklı. Forum'da değişiklikler yapılmalı. Faydalı özellikler getirilmeli. Kurallar'da 28. madde bir saçmalık. Forum kuralları en baştan yazılmalı. 12 yıllık kurallar kullanılmaz.
Microsoft yüzünden çekilmez efendim. MS bize inadına ISO dosyalarını gönderir. İşte Windows Rezaletliği.Arkadaşım komşum bana HP notebook verdi formata. İ3 - 11 nesil
Windows 8.1 ve 7 hazırladığım ayrı ayrı usb belleğimi görmedi.
Linux için yaptığım belleği şıp diye gördü.
Alın işte Laynuks farkı. İleride 10'un da fişini böyle çekerler.