Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

proHami

Doçent
Reaksiyon puanı
1,301
Dikkat dikkat!
8 dk önce @Kaan_M hocam tarafından bana reaksiyon saldırısı yapılmıştır. Bunun sonucunda 11 reaksiyonum daha oldu.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210412-171311~2.png
    Screenshot_20210412-171311~2.png
    232.5 KB · Görüntüleme: 167

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Dikkat dikkat!
8 dk önce @Kaan_M hocam tarafından bana reaksiyon saldırısı yapılmıştır. Bunun sonucunda 11 reaksiyonum daha oldu.
Sen buna reaksiyon saldırısı mı diyorsun?
@nixc0r'a 194 Reaksiyonlu ve @SENİOR_53'e 104 Reaksiyonlu saldırı mı bilmiyorsun herhalde? ?

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Evet yağcıyım ama çok özel Roma'dan getirdiğim yağları satıyorum. Yönetim ekibini de piyasanın altında yani ucuza satıyorum. Ancak bunu diyebilirim. Yani yağcılık ya da yağ çekmek umurumda değil. Sevmemde öyle şeyleri ben sadece fikrimi belirttim. Sanki yağ çekmem benim hayatıma faydası olacak. Burası sadece internette olan bir forum. Gerçek hayatta bana pek faydası olmayacak. Sanki moderatör falan değiller gerçekte general veya hükümdarlar. Ben boşu boşuna yağ çekeceğim.
Dur bir dakika faydası olabilir! Yağın videosunu ve fotoğraflarını çekip dolar milyarderi bile olabilirim. Çok akıllıca bir fikir. :D

Son düzenleme:
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Evet yağcıyım ama çok özel Roma'dan getirdiğim yağları satıyorum. Yönetim ekibini de piyasanın altında yani ucuza satıyorum. Ancak bunu diyebilirim. Yani yağcılık ya da yağ çekmek umurumda değil. Sevmemde öyle şeyleri ben sadece fikrimi belirttim. Sanki yağ çekmem benim hayatıma faydası olacak. Burası sadece internette olan bir forum. Gerçek hayatta bana pek faydası olmayacak. Sanki moderatör falan değiller gerçekte general veya hükümdarlar. Ben boşu boşuna yağ çekeceğim.
Dur bir dakika faydası olabilir! Yağın videosunu ve fotoğraflarını çekip dolar milyarderi bile olabilirim. Çok akıllıca bir fikir. :D
Kimse sana bir iğne batırmadığı halde neden bunu yazıyorsun?

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Bir erkeğe söyledikleriniz için hiçbir zaman üzülmeyin. Onlar kendilerini o kadar beğenirler ki, söylediklerinizi üzerlerine kondurmazlar bile

Agatha christie

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@Rchive, Bir kişi var. Adını söylemeyeyim. Takmış kafaya beni. Ama hiç bir şey olmaz. Sadece kendi kendine yağcı der. Ona dedim. İşte yağ çekmek o kadar umurumda değil ki şakaya vuruyorum. Herhalde bu forumu orta okula çevirme planı var. Resmen kendimi orta okulda gibi hissettim.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@Rchive, 2 veya 3 kez oldu. Zaten bende umursamıyorum. Güler geçerim. Bir mantıklı düşünün önce. Benim yönetim ekibine yağcılık yaparak gerçek hayatta bana hiç katkısı olmayacağını bilmiyor mu? Yani yapsam boşuna yaparım. Sadece internette moderatör diye yazıyor, gerçek hayatta general veya hükümdar değiller ya.
Aman boş verin. İnternet burası takmayın kafaya. Bende zaten şakasına diyorum. Sonuçta önemli bir şey konuşmuyoruz. Geç gitsin.

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,449
Türkçe Wikipedia da 1994-2020 yazmışlar. İngilizcede ise hiç bir şey yok. ? Bir de bayrak 8-bit herhalde.
Çok iyi ki Azerbaycan'ın kesin ve 100% olan topraklarını geri aldı Azerbaycan. :) ?????
Doğum ve ölüm yılı gibi olmuş :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Rchive, 2 veya 3 kez oldu. Zaten bende umursamıyorum. Güler geçerim. Bir mantıklı düşünün önce. Benim yönetim ekibine yağcılık yaparak gerçek hayatta bana hiç katkısı olmayacağını bilmiyor mu? Yani yapsam boşuna yaparım. Sadece internette moderatör diye yazıyor, gerçek hayatta general veya hükümdar değiller ya.
Aman boş verin. İnternet burası takmayın kafaya. Bende zaten şakasına diyorum. Sonuçta önemli bir şey konuşmuyoruz. Geç gitsin.
Baya garipsedim kim ki o kişi? :D