Ve @burası tr' ye 70 reaksiyon...Sen buna reaksiyon saldırısı mı diyorsun?
@nixc0r'a 194 Reaksiyonlu ve @SENİOR_53'e 104 Reaksiyonlu saldırı mı bilmiyorsun herhalde? ?
Bak onu unuttum.Ve @burası tr' ye 70 reaksiyon...
Hızınız iyimiş hocam.İfşalandık!! Tüm saldırı 20 sn sürdü.
Sebebini söylersem iflas ederim.Hızınız iyimiş hocam.
Savaş'ı başlatan benim. Savaş'ı başlatan ilk hamlem, @burası tr'ye yaptığım 70 reaksiyonla başladı. Savaşın zeminini hazırlamıştım. Savaşı başlatan hamlem ise, @nixc0r'a yaptığım acımasız 194 reaksiyon.Reaksiyon Savaşları
Hiç ödev yapmak istemiyorum bende[I[/ISPOILER]SPOILER][ISPOILER]hiç ödev yapmak istemiyorum[/ISPOILERsgsgdgdggd
Selam ?Selam.
Allah rahmet eylesin.Selam.
Sağ ol.Allah rahmet eylesin.
Kimse sana bir iğne batırmadığı halde neden bunu yazıyorsun?Evet yağcıyım ama çok özel Roma'dan getirdiğim yağları satıyorum. Yönetim ekibini de piyasanın altında yani ucuza satıyorum. Ancak bunu diyebilirim. Yani yağcılık ya da yağ çekmek umurumda değil. Sevmemde öyle şeyleri ben sadece fikrimi belirttim. Sanki yağ çekmem benim hayatıma faydası olacak. Burası sadece internette olan bir forum. Gerçek hayatta bana pek faydası olmayacak. Sanki moderatör falan değiller gerçekte general veya hükümdarlar. Ben boşu boşuna yağ çekeceğim.
Dur bir dakika faydası olabilir! Yağın videosunu ve fotoğraflarını çekip dolar milyarderi bile olabilirim. Çok akıllıca bir fikir.![]()
Anladım da bahsettiğin şahıs en son ne zaman sana böyle bir hitapta bulundu? Yani bu hafta içinde öyle bir text attığını hatırlamıyorum.@Rchive, Bir kişi var. Adını söylemeyeyim. Takmış kafaya beni.
Doğum ve ölüm yılı gibi olmuşTürkçe Wikipedia da 1994-2020 yazmışlar. İngilizcede ise hiç bir şey yok. ? Bir de bayrak 8-bit herhalde.
![]()
Dağlık Karabağ Cumhuriyeti - Vikipedi
tr.wikipedia.org
Çok iyi ki Azerbaycan'ın kesin ve 100% olan topraklarını geri aldı Azerbaycan.![]()
Republic of Artsakh - Wikipedia
en.wikipedia.org
?????
Baya garipsedim kim ki o kişi?@Rchive, 2 veya 3 kez oldu. Zaten bende umursamıyorum. Güler geçerim. Bir mantıklı düşünün önce. Benim yönetim ekibine yağcılık yaparak gerçek hayatta bana hiç katkısı olmayacağını bilmiyor mu? Yani yapsam boşuna yaparım. Sadece internette moderatör diye yazıyor, gerçek hayatta general veya hükümdar değiller ya.
Aman boş verin. İnternet burası takmayın kafaya. Bende zaten şakasına diyorum. Sonuçta önemli bir şey konuşmuyoruz. Geç gitsin.
Hayırlı sabahlar dilerim