- Reaksiyon puanı
- 6,233
Foruma yanlışlıkla VPN ile girebildim .d Alamanya'lardan bağlanıyordum 

Her VPN e güvenme derim. Bazıları bilgileri depoluyormuş ?Foruma yanlışlıkla VPN ile girebildim .d Alamanya'lardan bağlanıyordum![]()
Zenmate adamdır.Her VPN e güvenme derim. Bazıları bilgileri depoluyormuş ?
Almanyadan ne getirdin bize bakiyim?Foruma yanlışlıkla VPN ile girebildim .d Alamanya'lardan bağlanıyordum![]()
Alaman çoholatı.Almanyadan ne getirdin bize bakiyim?
yuh 30 dk boyunca reklam virüsü mü indiriyorDeden PC kullanmaya çalışıyordur.
Günaydın.
Seni öperek selamlıyorum.Günaydın.![]()
Ben, Zaur, uchika sasuke, servous ve Umut Çelik bu forumda olduğu sürece ölmeyeceğiz ?Herobrine'da ayrılmış forumdan. 1-2 yıla forum ölecek gibi hissediyorum
Kanıtınız?Lx_ ile nggyu aynı kişi. isterseniz kanıtım var. @Creative
edit : zaten ip yada mac adresine bakarsanız aynı olduğunu görürsünüz.
bekleyin atıyorum özelden. tam kanıt sayılmayabilir amaKanıtınız?
Hocam o kişinin 15 tane multisi var ben size kanıtımı yollamıştım hatta. Zaten biz Discord üzerinden konuşuyoruz artık her yerde adını LX_ yaptı.Kanıtınız?
Zaur sen özel başlık ayarlarlasana. "Kızları severim" yap hatta.Monopoly oynayanınız var mı? Baya baya kapışmalı oyun![]()
Ben oynuyorum taktik : otel dik herkesi batırırsınMonopoly oynayanınız var mı? Baya baya kapışmalı oyun![]()
Deli zaten, pek bulaşmamak lazımyuh 30 dk boyunca reklam virüsü mü indiriyor![]()
1.17 de oyun baya ağırlaşacak ama. Birde mod kursan sıkıntı olabilir.Biraz beğeni ve komik atasım geldi. Can sıkıntısından ne yapacağımı bilmiyorum. Minecraft'a 1.12.2 ve 1.16.5 versiyonlarına 200 üzeri mod indirdim ve oynayacağım diyorum ama oynamıyorum.Zaten sildim modları. 1.17 versiyonlarında yüklerim ve oynarım artık.