Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Derdin bu mu be? Şimdilik moralim bozuk ve boş olaylardan hızlıca sıyrılmak istiyorum. Raporlayıp özür dilersin, mesajı da yanlışlıkla attığını söylersin. Veri kaybındaki pişmanlık... :/
Yok, aslında asıl derdim bu değil ama ne bileyim. Tuhaf oluyor insan. :D

Internall

Asistan
Reaksiyon puanı
152
Bağlaçtan sonra virgül koyulmaz.

+

Bu bir sorun değil ki. Mesaj sayısının yüksek olması bir anlam ifade etmiyor. Hadi gitmedi diyelim mesaj, "Mesaj yazdığım konular" sekmesinden konuya göre filtre yapılıyor. Haliyle konu silinmişse yazdığın mesajı da göremezsin. =)

Tekrar bildirim mi geliyor? Bu kısa süreli mi, uzun süreli mi? Kısa süreliyse kırmızı 1 yazısı çıkıp geri gider, bunu dert etmeye gerek yok. Uzun süreliyse SS atar mısın?
Neyse hocam bir tanesini yanlış anladınız ama dert etmeye gerek yok. Haklısınız. ;)

Zaten yanlış yazmışım benim de hatam var. :)

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Yeni elamanım dedi ve uçuruldu. :D Gelir gelmez hemen reklam yapmış. Bir de yeni eleman ne? Hani kimse para kazanmıyordu bu forumdan. Yoksa yönetim yalan mı söylüyor? Gerçekleri mi saklıyor?
Sırf bu yüzden iç savaş çıkmalı. Ayaklanma başlatmalıyız. Büyük bir isyan ile kaos olsun bu forumda.:p?

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
Troll üye sayısı çok arttı hepsinin birbirinin multisi olduğunu düşünmeye başladım galiba kafayı yiyorum artık.

1616960683431.png

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Troll üye sayısı çok arttı hepsinin birbirinin multisi olduğunu düşünmeye başladım galiba kafayı yiyorum artık.

Ekli dosyayı görüntüle 145377
Evet, son zamanlarda tak diye foruma girip sanki 5 aylık üye gibi günde 50 mesaj yazıyorlar. Bende gerçekten bazılarından şüpheleniyorum. İlk başladığında ben de fazla mesaj yazıyordum ama bu kadar değil.

Son düzenleme:

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
Evet, son zamanlarda tak diye foruma girip sanki 5 aylık üye gibi günde 50 mesaj yazıyorlar. Bende gerçekten bazılarından şüpheleniyorum. İlk başladığında ben de fazla mesaj yazıyordum ama bu kadar değil.
Bir ara purge atılcak bence foruma ama ne zaman çok merak ediyorum. Sabah bir bakmışız üyelerin yarısı ban yemiş multiden.