Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,455
Hocam bir bakmışım konu GNU/Linux'a dönmüş yine. :D Biri Windows 7 Lite ISO'su istiyordu konu yine GNU/Linux'da Valorant oynamanın yoluna geldi en son.
Baktın konu, konu dışına çıkıyorsa en temizi o konudan uzaklaş.

@Umut Çelik

1617025251546.png

Aslında şu kısımda moderatör tarafından düzenlendi kısmını açarsanız iyi olur. Öneri sadece.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Şu kafasına göre mesaj düzenleme olayı iyice canımı sıkmaya başladı. Düzenliyorlar ama 1 bildirim bile gelmiyor. Dün 2 kere, bu sabah 1 kere rapor attım ama kimse dönüş yapmıyor.

Şimdi de Technopat yazdım diye mesajı düzenlemiş. Komik...

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,455
Şu kafasına göre mesaj düzenleme olayı iyice canımı sıkmaya başladı. Düzenliyorlar ama 1 bildirim bile gelmiyor. Dün 2 kere, bu sabah 1 kere rapor attım ama kimse dönüş yapmıyor.

Şimdi de Tecxxxxxx yazdım diye mesajı düzenlemiş. Komik...
Yazmak yasaksa yazma knk yapacak bir şey yok.

Internall

Asistan
Reaksiyon puanı
152
Technopat'ı bayağıdır tanıyorum. Eskiden yetkililer insanlara saygısız davranıyordu. Aklıma çöp mouse diyen Mikail Fidan geldi.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Yazmak yasaksa yazma knk yapacak bir şey yok.
Yazmak yasak falan değil. Adam kendi kafasına göre düzenliyor. Şimdi sen Technopat'ta SDN böyle böyle yazdın diye düzenliyorlar mı? Ben hiç görmedim açıkçası. Kaldı ki kendi forumunda bile bunu açıkça yazan üye vardı.
Technopat'ı bayağıdır tanıyorum. Eskiden yetkililer insanlara saygısız davranıyordu. Aklıma çöp mouse diyen Mikail Fidan geldi.
O konuya THE_MILLER da yazmış ama mesajı silmiş. =)

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,455
Yazmak yasak falan değil. Adam kendi kafasına göre düzenliyor. Şimdi sen Tecxxxxx SDN böyle böyle yazdın diye düzenliyorlar mı? Ben hiç görmedim açıkçası.

O konuya THE_MILLER da yazmış ama mesajı silmiş. =)
İki forumu kıyaslamak bence yanlış olur. Her yerin kendine göre bir kuralı vardır.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
İki forumu kıyaslamak bence yanlış olur. Her yerin kendine göre bir kuralı vardır.
Kıyaslama olduğunu sanmıyorum. Technopat'ta ceza konularını biraz okuyan bir üye, nasıl bir yer olduğunu rahatlıkla anlayabilir.

Ben burayı da eleştirdim, hatta benden aktif olarak eleştiren birisini görmedim. Herhalde ileride yönetime gireceklerini falan sanıyorlar, tabii o zamana kadar forumda üye kalırsa. =)

Kuralda böyle bir cümle yazmıyor.

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,455
Kıyaslama olduğunu sanmıyorum. Tecxxxxx ceza konularını biraz okuyan bir üye, nasıl bir yer olduğunu rahatlıkla anlayabilir.

Ben burayı da eleştirdim, hatta benden aktif olarak eleştiren birisini görmedim. Herhalde ileride yönetime gireceklerini falan sanıyorlar, tabii o zamana kadar forumda üye kalırsa. =)

Kuralda böyle bir cümle yazmıyor.
"23. Forum kurallarına uymayan üyeler, aşağıda belirtilmiş Cezalandırma Sisteminde belirtildiği üzere cezalandırılabileceği gibi, moderatörlerin takdir yetkisi doğrultusunda da cezalandırılabilir."

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
"23. Forum kurallarına uymayan üyeler, aşağıda belirtilmiş Cezalandırma Sisteminde belirtildiği üzere cezalandırılabileceği gibi, moderatörlerin takdir yetkisi doğrultusunda da cezalandırılabilir."
Bu inisiyatif oluyor yalnız.

Bildirim bile göndermiyorlar. Bu arada...

Neden TECHNOPAT yazılmasından bu kadar rahatsız oldunuz ki? Daha bu sabah açılan konu 8 sayfayı devirmiş, bizim açtığımız konular 2 sayfayı zor görüyor. Bu da ayrı bir ironi olsa gerek. =)

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,455
Bu inisiyatif oluyor yalnız.

Bildirim bile göndermiyorlar. Bu arada...

Neden x yazılmasından bu kadar rahatsız oldunuz ki? Daha bu sabah açılan konu 8 sayfayı devirmiş, bizim açtığımız konular 2 sayfayı zor görüyor. Bu da ayrı bir ironi olsa gerek. =)
Windows konusu mu?