bang1
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,758
Yok buradan bahsediyorum aslında.Technopat'ta sıradan 1 gün.
Şu sıralar çok konu dışına çıkıyorum o yüzden.Neden?
Yok buradan bahsediyorum aslında.Technopat'ta sıradan 1 gün.
Şu sıralar çok konu dışına çıkıyorum o yüzden.Neden?
Yazdığın yorum neydi?Yanlış bilgilendirme.
WhatsApp sözleşmesine ne oldu konusuna paşa, paşa geri çektiler yazmıştımYazdığın yorum neydi?
Baktın konu, konu dışına çıkıyorsa en temizi o konudan uzaklaş.Hocam bir bakmışım konu GNU/Linux'a dönmüş yine.Biri Windows 7 Lite ISO'su istiyordu konu yine GNU/Linux'da Valorant oynamanın yoluna geldi en son.
Yazmak yasaksa yazma knk yapacak bir şey yok.Şu kafasına göre mesaj düzenleme olayı iyice canımı sıkmaya başladı. Düzenliyorlar ama 1 bildirim bile gelmiyor. Dün 2 kere, bu sabah 1 kere rapor attım ama kimse dönüş yapmıyor.
Şimdi de Tecxxxxxx yazdım diye mesajı düzenlemiş. Komik...
Mikail Fidan beni 1 yıl banlamıştı. Aklıma şimdi o geldi.Tecxxxxx bayağıdır tanıyorum. Eskiden yetkililer insanlara saygısız davranıyordu. Aklıma çöp mouse diyen Mikail Fidan geldi.
Yazmak yasak falan değil. Adam kendi kafasına göre düzenliyor. Şimdi sen Technopat'ta SDN böyle böyle yazdın diye düzenliyorlar mı? Ben hiç görmedim açıkçası. Kaldı ki kendi forumunda bile bunu açıkça yazan üye vardı.Yazmak yasaksa yazma knk yapacak bir şey yok.
O konuya THE_MILLER da yazmış ama mesajı silmiş. =)Technopat'ı bayağıdır tanıyorum. Eskiden yetkililer insanlara saygısız davranıyordu. Aklıma çöp mouse diyen Mikail Fidan geldi.
İki forumu kıyaslamak bence yanlış olur. Her yerin kendine göre bir kuralı vardır.Yazmak yasak falan değil. Adam kendi kafasına göre düzenliyor. Şimdi sen Tecxxxxx SDN böyle böyle yazdın diye düzenliyorlar mı? Ben hiç görmedim açıkçası.
O konuya THE_MILLER da yazmış ama mesajı silmiş. =)
Kıyaslama olduğunu sanmıyorum. Technopat'ta ceza konularını biraz okuyan bir üye, nasıl bir yer olduğunu rahatlıkla anlayabilir.İki forumu kıyaslamak bence yanlış olur. Her yerin kendine göre bir kuralı vardır.
"23. Forum kurallarına uymayan üyeler, aşağıda belirtilmiş Cezalandırma Sisteminde belirtildiği üzere cezalandırılabileceği gibi, moderatörlerin takdir yetkisi doğrultusunda da cezalandırılabilir."Kıyaslama olduğunu sanmıyorum. Tecxxxxx ceza konularını biraz okuyan bir üye, nasıl bir yer olduğunu rahatlıkla anlayabilir.
Ben burayı da eleştirdim, hatta benden aktif olarak eleştiren birisini görmedim. Herhalde ileride yönetime gireceklerini falan sanıyorlar, tabii o zamana kadar forumda üye kalırsa. =)
Kuralda böyle bir cümle yazmıyor.
Bu inisiyatif oluyor yalnız."23. Forum kurallarına uymayan üyeler, aşağıda belirtilmiş Cezalandırma Sisteminde belirtildiği üzere cezalandırılabileceği gibi, moderatörlerin takdir yetkisi doğrultusunda da cezalandırılabilir."
Windows konusu mu?Bu inisiyatif oluyor yalnız.
Bildirim bile göndermiyorlar. Bu arada...
Neden x yazılmasından bu kadar rahatsız oldunuz ki? Daha bu sabah açılan konu 8 sayfayı devirmiş, bizim açtığımız konular 2 sayfayı zor görüyor. Bu da ayrı bir ironi olsa gerek. =)
Hayır, Slyveon'un açtığı konu.Windows konusu mu?
Linkini atar mısın?Hayır, Slyveon'un açtığı konu.
Arama çubuğundan bul işte. Forumda kaldırılan özellik tarzı bir başlığı vardı.Linkini atar mısın?
Bir bakıp geliyorum.Arama çubuğundan bul işte. Forumda kaldırılan özellik tarzı bir başlığı vardı.
İsmin nasıl okunuyor?Arama çubuğundan bul işte. Forumda kaldırılan özellik tarzı bir başlığı vardı.
riçiv diye okunuyor.İsmin nasıl okunuyor?
Ben Rıçive diye okuyorum.
Ben İngilizce değil de Türkçe okuyorum. Arşiv tutmayı sevdiğimden dolayı koydum.İsmin nasıl okunuyor?
Ben Rıçive diye okuyorum.
@Rchieve, riçivvv diye okunuyor değil mi?Rıçive
Riçiv
Riçif
Arşive
Rıççive
Rıçiyeve .@Rchieve, riçivvv diye okunuyor değil mi?
?Rıçiyeve .
Öğretmen sensin. =)@Rchieve, riçivvv diye okunuyor değil mi?
=) tamam o zaman benim dediğim okunuş doğruÖğretmen sensin. =)