- Reaksiyon puanı
- 9,390
Ne ve?Rıçive
Riçiv
Riçif
Arşive
Rıççive

Ne ve?Rıçive
Riçiv
Riçif
Arşive
Rıççive
Ben öyle üşeniyorum okumaya.
Ben de senin mesajını okumaya üşendim. :/Ben öyle üşeniyorum okumaya.![]()
Dert etme. O kelimeyi doğru okuyabilen zaten pek yok. Archive'de öyle.Ben öyle üşeniyorum okumaya.
Mesela Congratulations kelimesini Kongratuleyşıns yerine Congratulatiyons diye okuyorum .
Dert etme. O kelimeyi doğru okuyabilen zaten pek yok. Archive'de öyle.
Yunanca kelime diyene koptum oradaki xd
Adam bilim adamı gibiYunanca kelime diyene koptum oradaki xd
Hayatımda en sinir olduğum adam tipi. Bilmese bile sadece konuşmak için konuşanlar.Adam bilim adamı gibiılyğmsfylğmğlşe
0:35 dakkada kongratulasyon XD
0:26 kangı kangrı kang kangrıHayatımda en sinir olduğum adam tipi. Bilmese bile sadece konuşmak için konuşanlar.
Bağlaç olan "de" ayrı yazılır.Archive'de öyle.
Nokta yerine iki nokta ( : ) koyman gerekir.Hayatımda en sinir olduğum adam tipi: Bilmese bile sadece konuşmak için konuşanlar.
Teşekkür ederim.Bağlaç olan "de" ayrı yazılır.
Nokta yerine iki nokta ( : ) koyman gerekir.
Evet onu ben de düşünüyorum.Baktın konu, konu dışına çıkıyorsa en temizi o konudan uzaklaş.
@Umut Çelik
Ekli dosyayı görüntüle 145455
Aslında şu kısımda moderatör tarafından düzenlendi kısmını açarsanız iyi olur. Öneri sadece.
Riçiv bir tanedir.@Rchive, Hey Riçiv sanırım herkese Törkiş'i doğru düzgün konuşmaları için uğraşacaksın.![]()
Artık yazı yazarken iki kere düşünüyorum.@Rchive, Hey Riçiv sanırım herkese Törkiş'i doğru düzgün konuşmaları için uğraşacaksın.![]()
Hatalarından ders çıkarmak iyidir boşver. İmla kurallarını da öğrenirsin.Artık yazı yazarken iki kere düşünüyorum.
Ben de.@Rchive Seni ne zaman görsem ÖzkanK sanıyorum. Başka pp mi kalmadı?![]()
"@Rchive, hey Riçiv, sanırım herkesle Türkçeyi doğru düzgün konuşmaları için uğraşacaksın.@Rchive, Hey Riçiv sanırım herkese Törkiş'i doğru düzgün konuşmaları için uğraşacaksın.![]()
"Hatalarından ders çıkarmak iyidir, boş ver."Hatalarından ders çıkarmak iyidir boşver. İmla kurallarını da öğrenirsin.
Tşk."@Rchive, hey Riçiv, sanırım herkese Türkçeyi doğru düzgün konuşmaları için uğraşacaksın."
"Hatalarından ders çıkarmak iyidir, boş ver."
Üzüldüm@differentturk, sorunun cevabı burada:
![]()
ShiftDelete.Net'te Olan ve Yaşananlar
Bir çoğunuzun denk geldiği veya gördüğü gibi 20 Aralık Cuma günü bazı kişiler tarafından forum ve panele tatsız bir saldırı gerçekleşti. Her ne kadar üstü kapatılarak hızlı bir müdahale edilmiş olsa da farklı kanallarda bu konu hızla yayıldı. Olayın iç detayları incelendiğinde SDN içinden bir...forum.shiftdelete.net
Not: Hangi soru olduğunu kendin bulabilirsin. =)
Ya tanımazsınız Efsaneyi neden yasaklı diye sorarsınız nasıl bir şey buÜzüldüm![]()
Yeni PP hayırlı olsun.Hadi bakalım, azıcık Konqi olalım.Bu aralar KDE Plasma ile uğraşıyorum. Gayet güzel bir hareketli duvar kağıdı yaptım doğrusu.
Nasıl olmuş?
Evet tanımıyorum, sadece bu kadar eski bir üyesi ve moderatör nasıl ban yemiş merak etmiştim, o yüzden sormuştum. Tanımasam da üzüldüm gerçektenYa tanımazsınız Efsaneyi neden yasaklı diye sorarsınız nasıl bir şey bu
İlla tanımamız gerekmiyor. Eğer öyle olsaydı benden önce bırakan kimseyi umursamazdım. Bırakanlar da keyfine göre bırakmıyorlar ki.Ya tanımazsınız Efsaneyi neden yasaklı diye sorarsınız nasıl bir şey bu