Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
O kadar uğraş ve zaferler kazan ama yine askerlerin tarafından öl. Ne güzel Palmira İmparatorluğunu ve de Galya İmparatorluğunu yenip tekrar Roma İmparatorluğu topraklarına katmıştı. Bir de Perslere yani Sasani İmparatorluğuna karşı harika zaferler kazanabilirdi bence. Hatta 3.Yüzyıl Krizini'de bitirmişti.
Aurelian'a gerçekten yazık oldu. Daha bir çok büyük başarılara imza atabilirdi.

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Gizli Moderatörüm mübarek. Bugün 3 konuyu raporladım. Bilmiyorum bana mı öyle geliyor? :D saassasasadrd

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Screenshot_2021-03-25-19-13-37-45.jpg
win 98 keyfi

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
Ülkemde okuyarak istediğim yere gelemeyeceğim için artık pek umursamıyorum. :(

Adam saçma sapan danslarla saçma şeyler yaparak zengin oluyorsa hiç uğraşmadan ben neden okuyayım ki. :(

Mesela önceden hep doktor olmak isterdim şimdi bakıyorum halk gidiyor doktoru dövüyor ben hep insanlara yardım etmek istedim ama hak eden yok insanlar kendi istedikleri olmayınca hemen değişiyor.
Her okuyan istediği yere gelmeyecek, bu bir gerçek. Yine de üzerine düşen sorumlukları yerine getirmeye devam et derim. Yaş ilerledikçe, sorumluk arttıkça yeni şeyler öğrenme çok daha zor bir hâle geliyor. İlgi duyduğun ve istekli olduğun meslek için çabala. Yaptığın işte başarılı oluyorsan mutlusundur. Eğer bugün bu, ders çalışmaksa şimdilik işin kolay diyebilirim.

mertbaba41

Doçent
Reaksiyon puanı
572
Her okuyan istediği yere gelmeyecek, bu bir gerçek. Yine de üzerine düşen sorumlukları yerine getirmeye devam et derim. Yaş ilerledikçe, sorumluk arttıkça yeni şeyler öğrenme çok daha zor bir hâle geliyor. İlgi duyduğun ve istekli olduğun meslek için çabala. Yaptığın işte başarılı oluyorsan mutlusundur. Eğer bugün bu, ders çalışmaksa şimdilik işin kolay diyebilirim.
bencede kazan üniversite gir oraya almancanı geliştir sonra yallah almanyaya