SOLTER
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 560
nasılsın
İyiyim sen nasılsın?nasılsın
Ben de iyiyim.İyiyim sen nasılsın?
Arayüzü sembolleri biraz garipmişVay be. Forum eskiden SMF kullanıyormuş. O zamanlarda ben daha 2 yaşındaydım.![]()
Yaşamaya çalışıyorumnasılsın
Zaten yaşıyorsunYaşamaya çalışıyorum
Senin dönemin güzeldi be Justinianus... Tauresium seninle gurur duyuyor! Ülkesine sadık bir İmparator...@Servous, Türkiye'de, yaşıyoruz ama TL değersiz olduğu için rahat yaşayamıyoruz. Yani dolar ve vergi yüzünden hayat pahalı.
bende dedim ne diyo buSenin dönemin güzeldi be Justinianus... Tauresium seninle gurur duyuyor! Ülkesine sadık bir İmparator...
Söyleyim rahatlayım dedim söyledim ama hiç rahatlamadım sonunu hiç böyle beklemiyordum yıktı beniO an söylemek istediklerinizin devamı burada.
Söyle Rahatla 8000 sayfa ve 159.987 yorum ile 13 yıllık ömrünü doldurdu, soluğu versiyon ikide alıyoruz.
Herkese bol rahatlamalar![]()
Hayır ölü yaşayanlarızBiz yaşayan ölüleriz.
@Servous, Türkiye'de, yaşıyoruz ama TL değersiz olduğu için rahat yaşayamıyoruz. Yani dolar ve vergi yüzünden hayat pahalı.
Felsefe kingHayır ölü yaşayanlarız
Her okuyan istediği yere gelmeyecek, bu bir gerçek. Yine de üzerine düşen sorumlukları yerine getirmeye devam et derim. Yaş ilerledikçe, sorumluk arttıkça yeni şeyler öğrenme çok daha zor bir hâle geliyor. İlgi duyduğun ve istekli olduğun meslek için çabala. Yaptığın işte başarılı oluyorsan mutlusundur. Eğer bugün bu, ders çalışmaksa şimdilik işin kolay diyebilirim.Ülkemde okuyarak istediğim yere gelemeyeceğim için artık pek umursamıyorum.
Adam saçma sapan danslarla saçma şeyler yaparak zengin oluyorsa hiç uğraşmadan ben neden okuyayım ki.
Mesela önceden hep doktor olmak isterdim şimdi bakıyorum halk gidiyor doktoru dövüyor ben hep insanlara yardım etmek istedim ama hak eden yok insanlar kendi istedikleri olmayınca hemen değişiyor.
bencede kazan üniversite gir oraya almancanı geliştir sonra yallah almanyayaHer okuyan istediği yere gelmeyecek, bu bir gerçek. Yine de üzerine düşen sorumlukları yerine getirmeye devam et derim. Yaş ilerledikçe, sorumluk arttıkça yeni şeyler öğrenme çok daha zor bir hâle geliyor. İlgi duyduğun ve istekli olduğun meslek için çabala. Yaptığın işte başarılı oluyorsan mutlusundur. Eğer bugün bu, ders çalışmaksa şimdilik işin kolay diyebilirim.